![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2022. 03. 25. péntek 22:12
Amilyen ronda rokonaim vannak inkabb ijeszto lenne mint izgalmas.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Amilyen ronda rokonaim vannak inkabb ijeszto lenne mint izgalmas.
Tök jó dolog lenne ismerőssel vagy akár rokonnal összefutni itt.
Szerintem sok embert izgatja az ilyen.
Szerintem sok embert izgatja az ilyen.
Meg írtam üzibe
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 03. 25. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Engem még izgatna is havalaki írna,hogy felismerte a párom mert régebben Ő is dugta.
Ti honnan írtok? A feleséged nagyon hasonlít egy ismerősömre
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 03. 25. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 25. péntek 11:07
Én még nem ismertem fel ismerőst itt.
Mi nem a legfiatalabb korosztályból vagyunk. Már régen tettünk fel képet.
De izgalmas lenne beszélni olyan valakivel aki felismerné a feleségem a képek alapján.
Én tuti rá írnák arra akit esetleg felismernék.
De izgalmas lenne beszélni olyan valakivel aki felismerné a feleségem a képek alapján.
Én még nem ismertem fel ismerőst itt.
Hát ezt sajnos nem tudhatom!
Mindenki másképpen kezeli ezt szerintem! (Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenki másképpen kezeli ezt szerintem! (Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 17:30
Akkor miért rakták ki magukat?
Ha rám talál egy ismerős, én válaszolok neki.....
Ha rám talál egy ismerős, én válaszolok neki.....
Akkor miért rakták ki magukat?
Ha rám talál egy ismerős, én válaszolok neki..... (Ez egy válasz odi77 üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha rám talál egy ismerős, én válaszolok neki..... (Ez egy válasz odi77 üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket is ismertek már fel itt, egy nagyon régi ismerős srác.
És írtad nekik hogy ki vagy?
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2022. 03. 16. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 18:26
Én is találtam itt ismerőst, meg is örültem, hogy hátha össze tudunk hozni valamit, rájuk írtam, de még vállaszra sem méltettak!
Én is találtam itt ismerőst, meg is örültem, hogy hátha össze tudunk hozni valamit, rájuk írtam, de még vállaszra sem méltettak!
Minket fel ismertek már itt , vagyis a nejem , ránk írt . Néhányszor beszélgettünk .
Nagyon izgalmas lenne, ha felismernének
Bennünket is ismertek már fel itt.Igaz akkor még volt fent saját fotónk.Egyszer irtak nekünk hogy bizony Ők felismertek, és ha elárulják nekünk hogy Ők kicsidák is akkor meg fogunk lepődni.És valóban meglepi volt.A gyermekünk volt osztálytársának a szülei voltak. Sokszor találkoztunk és nem is gondoltuk volna róluk de ez fordítva is igaz.Kizárólag itt beszéltünk a vágyainkról ,és úgy fejeztük be a beszélgetést hogy ami itt történik az itt is marad.De volt olyan is aki ismerősnek vélt bennünket mi viszont nem ismertük Őt de hiába próbáltuk elmagyarázni neki,hogy összetéveszt valakivel,nem ment.
Latom nem vagyok ezzel a vággyal egyedül.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 06. 16. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2020. 06. 16. kedd 08:08
Nekem az az álmom, hogy a páromat találjam meg itt, úgy hogy nem tudok róla, hogy fent van
![wink](images/smilies/wink.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Amúgy szerintem is izgi, ha valaki felismerne vagy esetleg mi felismernénk valakit! (Ez egy válasz louies üzenetére (2022. 03. 06. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 06. vasárnap 13:03
Nekem a sógornőm nagy nyomozó asszony ilyentéren.
De őt sem kell félteni.
Lehet már fel is kutatta hogy itt vagyok.
De ő is járt fel ilyen oldalra.
Nem bánnàm ha össze tudnék vele jönni !
Jó nő nagyon !
Még talán titkot is tud tartani.
Hát , én is !
Fúúú de tolnám !
Jó nő nagyon !!!!
De őt sem kell félteni.
Jó nő nagyon !
Hát , én is !
Fúúú de tolnám !
Jó nő nagyon !!!!
Nekem a sógornőm nagy nyomozó asszony ilyentéren.
De őt sem kell félteni.
Jó nő nagyon !
Hát , én is !
Fúúú de tolnám !
Jó nő nagyon !!!! (Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 03. 01. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
De őt sem kell félteni.
Jó nő nagyon !
Hát , én is !
Fúúú de tolnám !
Jó nő nagyon !!!! (Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 03. 01. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 17:50
Ha valakit ezen az oldalon meglat az ismerose/rokoma, akkor az azt jelenti az illeto szinten jelen van az oldalon vagyis egy cipoben jarnak. Egyiknek sincs joga elitelni a masikat, viszont kerekedhet belole egy jo kis tobbes gabalyodas.