...ès nekem is összejött,de ennek már sok-sok ève,hogy egy akkori barátnőm kèrèsère masztis kèpeket csináltunk egy parkban.Szakításkor megkaptam az ultimátumot,hogy nyilvánosá teszi.Akkoriban mèg újságokban be lehetett mutatkozni (szuper eros psc)Vègul valami jelentèktelenebb helyen tènyleg látták.Ezt egy ismerősöm kèrdezte egy èvvek kèsőbb egy biszex bulin,hogy tènyleg èn lehettem bizonyos újság pár fotóján.Azóta eltelt majd húsz èv,semmi hátrány nem èrt.
Pár ève láttam egy Pierre Woodman casting videón egy ismerős pultos csajt.Persze nem reklámoztam.(itt mindegy)Akkoriban tudom,hogy nehezebb időszaka volt,jól jött neki minden.
nem panasz csak meglepett hogy akkor ot valaki felvett benunket,es feltoltotte a"netten talaltam" cimszo alatt ha mar fenn van had maradjon a ferjem mar reg tudja ami ott tortent mas meg nem erdekel
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 02. 13. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 13. szombat 11:12
Ha hozzájárulásod nélkül került fel rólad készült tartalom az oldalra, jelezd Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), és a kollégák eltávolítják!
Ha hozzájárulásod nélkül került fel rólad készült tartalom az oldalra, jelezd Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), és a kollégák eltávolítják!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 02. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 20:56
en nem ismerost hanem rolam keszult videot talaltam,amirol nem is tudtam hogy letezik.elo gondoltam tiltatom de mivel se nev se cim nincs es eddig senki nem tett megjegyzest hogy latott hagy maradjon.hisz ugyis minden csoda czak parnapig tart
en nem ismerost hanem rolam keszult videot talaltam,amirol nem is tudtam hogy letezik.elo gondoltam tiltatom de mivel se nev se cim nincs es eddig senki nem tett megjegyzest hogy latott hagy maradjon.hisz ugyis minden csoda czak parnapig tart
Osztálytársam és pasiját találtam meg...nem szóltam nekik...
Akkor rá hibáztál
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 03. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Törölt felhasználó (4069062)
2021. 02. 03. szerda 14:01
Számomra eddig elképzelhetetlen dolog az, hogy ma láttam egy videót itt és ismerős volt rajta. Csak épp az a bökkenő az ismerős feje oké, de a többi rész másé!! Szerintetek ezt hogy? Ki csinál, és miért ilyet?? Azóta írtam a hölgynek és el tűnt!!
Számomra eddig elképzelhetetlen dolog az, hogy ma láttam egy videót itt és ismerős volt rajta. Csak épp az a bökkenő az ismerős feje oké, de a többi rész másé!! Szerintetek ezt hogy? Ki csinál, és miért ilyet?? Azóta írtam a hölgynek és el tűnt!!
ez teljesen így van
osztom a véleményeteket
(Ez egy válasz ildiandras üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2021. 01. 25. hétfő 10:57
Mi is láttunk már ismerőst és feltételezzük, hogy minket is ismertek már fel. Itt eddig még senki sem jelezte... pedig hátha még lehetne is belőle valami ha hasonlók az elképzelések.
Mi is láttunk már ismerőst és feltételezzük, hogy minket is ismertek már fel. Itt eddig még senki sem jelezte... pedig hátha még lehetne is belőle valami ha hasonlók az elképzelések.
Minket ismerték már fel, a feleségem régi ismerőse! (férfi)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Nálam pont fordítva van. Rendszeresen látom itt Pécsett és környékén azokat a párokat, hölgyeket, akikkel már találkoztam. Van akivel megállok beszélgetni és van olyan is, akivel csak üdvözöljük egymást.
Èn is botlottam màr itt ismerősben. Diszkrèten kezeltem.
Egyik közeli hölgy családtagot ismertem fel itt.
Régebben egy levelezgetés folytán egyre ismerősebb lett a hölgy,s sztorijai.
Volt ilyen. Arcos kepnél derült ki. Nem lett semmi, de mindneki diszkréten kezelte hisz mindneki hasonló okból van itt.
Volt egy régi regem exemmel, meg egy régi a feleségemmel is, amikor még töltöttünk fel saját albumokat. Nem tudjuk, hogy valaha felismertek-e minket, szóvá nem tették, de mindig izgalmas volt a gondolata.
Olyan már előfordult párszor, hogy én régi ismerős hölgyre bukkantam, vagy hogy néhány kedves pár, hölgy facebookját is megtaláltam, de annál intelligensebb voltam mindig, hogy ebből a félnek bármilyen negatív tapasztalata lett volna. Sőt, sokszor inkább ott folytatódott a beszélgetés, már sokkal intimebben és felszabadultan lehet, a "bizalmatlanság" kapuja ledőlt. Olyan is sokszor előfordult, hogy pl a legjobb barátommal osztottuk meg hasonló fantáziáinkat a feleségeinkről.
Egyébként ennek az intelligenciának köszönhető, hogy néhány exem pl ugyanolyan bizalommal mutatott magáról és az éppen aktuális partneréről, barátjáról készült izgalmas felvételeket a saját szórakoztatásunkra / kis nosztalgiázásra. Az a meggyőződésem, hogy ez a felnőtt emberek többnyire egészséges szórakozása, és nem "cikibb", mint a kocsma pultnál azt nézni, az ismerősünk milyen alkoholt rendel magának. A megfelelő tisztelettel mindenkinek pozitív élmény tud lenni, és vannak olyan pontok, amikor bizony figyelnünk, vigyáznunk kell a másikra, hogy ne sérüljön.
Olyan már előfordult párszor, hogy én régi ismerős hölgyre bukkantam, vagy hogy néhány kedves pár, hölgy facebookját is megtaláltam, de annál intelligensebb voltam mindig, hogy ebből a félnek bármilyen negatív tapasztalata lett volna. Sőt, sokszor inkább ott folytatódott a beszélgetés, már sokkal intimebben és felszabadultan lehet, a "bizalmatlanság" kapuja ledőlt. Olyan is sokszor előfordult, hogy pl a legjobb barátommal osztottuk meg hasonló fantáziáinkat a feleségeinkről.
Egyébként ennek az intelligenciának köszönhető, hogy néhány exem pl ugyanolyan bizalommal mutatott magáról és az éppen aktuális partneréről, barátjáról készült izgalmas felvételeket a saját szórakoztatásunkra / kis nosztalgiázásra. Az a meggyőződésem, hogy ez a felnőtt emberek többnyire egészséges szórakozása, és nem "cikibb", mint a kocsma pultnál azt nézni, az ismerősünk milyen alkoholt rendel magának. A megfelelő tisztelettel mindenkinek pozitív élmény tud lenni, és vannak olyan pontok, amikor bizony figyelnünk, vigyáznunk kell a másikra, hogy ne sérüljön.
Annál is nyugodtan hiszen akkor ők is ugyanazért vannak itt.
Nekem az az álmom, hogy a páromat találjam meg itt, úgy hogy nem tudok róla, hogy fent van
![wink](images/smilies/wink.gif)
Már én is futottam bele ismerősbe, de sajnos amikor arcos képet küldtem, akkor beparáztak, és így nem lett belőle semmi.
Pedig szerintem senki nem azért van itt, hogy a másikat közbeszéd tárgyává tegye!
Pedig szerintem senki nem azért van itt, hogy a másikat közbeszéd tárgyává tegye!