Én örülnék ha ismerősökbe botlanánk vagy ők belénk. És jeleznék felénk. Persze csak ha a vágyak egyeznének
Mi is futottunk bele itt ismerős párba de mielőtt leesett volna kik ők, előtte hónapokig levelezgettünk velük. Elmeséltük egymásnak a kalandjainkat mi és hogy történt stb. Később összefutottunk,
és megmaradt a baratság de csak ennyi volt. :-( Ők is úgy gondolták jobb ha nem túl közeli ismerőssel kavarnak és igazuk lehet, mi van ha valami rosszul sül el?!
és megmaradt a baratság de csak ennyi volt. :-( Ők is úgy gondolták jobb ha nem túl közeli ismerőssel kavarnak és igazuk lehet, mi van ha valami rosszul sül el?!
Finom masszázs kezdetnek...
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 03. 11. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 11. szerda 11:51
Sok barátom tudja rólunk, de eddig mindenki csak csodálkozott és nem értette mit szeretünk ebben.
Tegnap esti keresgetés közben találtam rá unokahúgomra. Mindig is sejtelmesen beszélt előttem a szexről. Most tudtam meg róla hogy vonzódik a fiatal párokhoz.
Mikor masszázsra hivtak és telon le volt beszélve mit szeretnének de jol sikerült mert a hölgynek nem volt még yoni masszázs csinálva és az is jovolt neki mert ismétlés volt jo párszor☺
Hmm szerintem jobb egy ismerössem mint egy idegennek könnyebb a felszabadulás
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 03. 11. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 11. szerda 11:51
Sok barátom tudja rólunk, de eddig mindenki csak csodálkozott és nem értette mit szeretünk ebben.
szerintem is sokan vannak igy, csak nem ismerik be, pedig jó lenne ha lenne valamilyen jel amiről felismernénk egymást
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 10. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1485022)
2020. 03. 10. kedd 15:24
szerintem nagyon sok ember az csak titkolják
![smile](images/smilies/smile.gif)
szerintem nagyon sok ember az csak titkolják
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 03. 10. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 10. kedd 15:05
De jó lenne, mindíg úgy gondolom, hogy csak mi vagyunk perverzek az ismeretségi körben
![buck](images/smilies/buck.gif)
De jó lenne, mindíg úgy gondolom, hogy csak mi vagyunk perverzek az ismeretségi körben
![buck](images/smilies/buck.gif)
És akkor mi van? Ők is emberek.
igazából igen könnyen mert sokat járok oda nevelő faterom féltestérének a lánya és mielőtt meg kérdeznétek igen mondtam hogy jól néztek ki a képeken igaz csak néztek rám mondtam nyugi nem mondom el senkinek kérdezték mire is gondolok annyit mondtam gg egyből nagy nevetésbe jöttek és annyit mondtak hogy ők is láttak meg ismertek csak nem tudták hogy hozzák fel a témát
kb rá egy hónapra bele vágtunk a 3 masba mivel nem laposodott el a téma majd meg egyeztünk hogy ne csak beszéljük erről hanem próbáljuk is ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 10. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3126932)
2020. 03. 10. kedd 13:31
Könnyen megismerted? Mi lett belőle, megosztod itt?
Könnyen megismerted? Mi lett belőle, megosztod itt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 10. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1485022)
2020. 03. 10. kedd 10:31
én egyszer egy rokonnal futottam össze itt és pozitív volt a dolog
én egyszer egy rokonnal futottam össze itt és pozitív volt a dolog
Biztos irigykedett hogy nem őt vetted kezelésbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 08. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3820042)
2020. 03. 08. vasárnap 09:39
Szomszédom tudja hogy én is az oldalon vagyok és az anyósommal a viszonyt is mert mikor a párom nem volt itthon 2 hétig halotta a nagy szexeléseket. Meg is említette tegnap este.
Szomszédom tudja hogy én is az oldalon vagyok és az anyósommal a viszonyt is mert mikor a párom nem volt itthon 2 hétig halotta a nagy szexeléseket. Meg is említette tegnap este.
Valaki, valakit Veszprém környékéről?
A tetoválás a lábbán van csak eddig, olyan harisnya volt rajt a vagy én nem figyeltem ,de akkor fel ismeretem nem tagadta !
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 17. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3126932)
2019. 08. 17. szombat 13:56
Izgagmas lehetett ősszerakni..... Ruhában és anélkűl...
Nem kívántad meg?
Nem kívántad meg?
Reggel keresgéltem. Meglepődtem mikor a szomszéd asszonyt láttam meg. 2 hete regisztrált. A barátja akkor hagyta el. kb 1 hónapja már tett kétértelmű megjegyzéseket. Este majd beszélek vele!
Mi is felismertük az ismerős párt. Nem is gondoltuk volna, hogy ők is itt garázdálkodnak. Nem próbáltunk velük kapcsolatba lépni az életben sem, igy eztán sem.Ennyi