Mult évben pasit kerestünk harmadiknak. Jelentkezett egy srác, szimpatikus volt meg minden. Szerencsére megadta a fb elérhetőségét így derült ki hogy a párom másodunokatestvére a dunantulról. Mivel mi még nem fedtük fel magunkat így finoman megirtuk a sracnak hogy előrre nem látható okból tárgytalan a dolog.
Amit mindjárt kitörölnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (413213)
2019. 05. 23. csütörtök 13:55
Ez micsoda?
Ez micsoda?
Egy másik oldalon viszont láttam egy csajt aki valószínűleg a volt barátnőm de nem mertem rákérdezni. Nem tudom miért,pedig engem se zavarna.
Két kolléganőt is láttam már itt. Az egyiknek nem szóltam, biztos letagadta volna és rossz néven veszi, ahogy ismerem. A másik arccal van fenn, vele közöltem milyen jól néz ki ruha nélkül is. Megköszönte a bókot, ő egy bevállalós csaj.
Én még nem találtam itt ismerőst, de az is izgató lenne ha a páromat felismerné valamejik exe.
Hiába volt kitakarva megismertem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (3802852)
2019. 05. 20. hétfő 15:13
Biztos, hogy nem az exed volt???
Biztos, hogy nem az exed volt???
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1123022)
2019. 05. 20. hétfő 05:51
Az egyik exem fotoira bukkantam pár napja egy srác oldalán. Irtam alá egy dicsérő mondatot, azt 1 nap mulva meglepödve tapasztaltam hogy törölte azt a bizonyos albumot.
Öszintén most mire jo ez?!
![confused](images/smilies/confused.gif)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Jo kérdés. De miután a csaj keresztneve ott volt a hozzászolásomban törölte vmi okból!
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2019. 05. 20. hétfő 07:55
Honnan szedte a képeket (albumot)? Lopta, vagy valahonnan letöltötte?
Honnan szedte a képeket (albumot)? Lopta, vagy valahonnan letöltötte?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1123022)
2019. 05. 20. hétfő 05:51
Az egyik exem fotoira bukkantam pár napja egy srác oldalán. Irtam alá egy dicsérő mondatot, azt 1 nap mulva meglepödve tapasztaltam hogy törölte azt a bizonyos albumot.
Ebben a témában én is a jelenleg elfogadott társadalmi normákat követem: az, hogy hogy van felöltözve a nő még nem egyértelműsíti a számomra, hogy simán beszólhatok neki, főleg nem tapló módon. Taperolni meg pláne nem.
Hogy a tekintetemből mit olvas ki esetleg, az más kérdés, az javarészt kontrollálhatatlan. Az egyik exem mondta, hogy amikor életében először látott (úgy hozták oda bemutatni nekem, teljesen más célból), akkor futott rajta egy borzongás, mert azt látta a szememben, hogy "ezt a nőt meg fogom dugni". És tényleg, visszagondolva az első alkalomra valóban volt bennem is egy ilyen, hogy "ejha, de jó lenne megkaparintani".
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 03. 22. péntek 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy a tekintetemből mit olvas ki esetleg, az más kérdés, az javarészt kontrollálhatatlan. Az egyik exem mondta, hogy amikor életében először látott (úgy hozták oda bemutatni nekem, teljesen más célból), akkor futott rajta egy borzongás, mert azt látta a szememben, hogy "ezt a nőt meg fogom dugni". És tényleg, visszagondolva az első alkalomra valóban volt bennem is egy ilyen, hogy "ejha, de jó lenne megkaparintani".
![smile](images/smilies/smile.gif)
2019. 03. 22. péntek 19:51
Én a magam részéről sosem mernék ilyen dolgot mondani egy nőnek, ilyen formában még akkor sem tenném ha mondjuk egy örömlánnyal állnék szemben, ahol azért mindenki tudja hogy mi a cél. Akkor is legfeljebb szépen megbeszélném mi az ami lehetséges, mi az ami nem. De nekem már az is problémát okoz hogy mit kezdjek egy nő részéről bizonyos felém irányuló jelekkel, nemhogy egy kvázi ismeretlen nővel szexuális jellegű érintésről beszéljek.
Én a magam részéről sosem mernék ilyen dolgot mondani egy nőnek, ilyen formában még akkor sem tenném ha mondjuk egy örömlánnyal állnék szemben, ahol azért mindenki tudja hogy mi a cél. Akkor is legfeljebb szépen megbeszélném mi az ami lehetséges, mi az ami nem. De nekem már az is problémát okoz hogy mit kezdjek egy nő részéről bizonyos felém irányuló jelekkel, nemhogy egy kvázi ismeretlen nővel szexuális jellegű érintésről beszéljek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030862)
2019. 03. 21. csütörtök 21:19
Rendben.Bar nem vagyok a nagy demomracia hive. Szerintem az emberek nevelesre szorulnak es ertekrendet kell kapjanak kulonben "elfajulnak". A te ertekrended jo es az enyem is jo es az ove is jo sosem vezet vegul jora.Mindig kell lennie egy altalanosan elfogadhato es ezaltal talan helytallonak is minositheto iranyvonalnak, amelyhez igazodni lehet. De ez mar egy hosszabb es nem feltetlen idetartozo eszmecsere lenne.
Miért kell szét offolni a topikot??
A neveles reszevel egyetertek. Valoban kellene mindenkiben legyen egy ugynevezett egeszseges ertekrend. Az a baj, hogy nagyon nehez, ha nem lehetetlen meghatarozni a kereteket es az iranyvonalat. Mert olyan ami mindenki szamara elfogadhato, olyan egyszeruen nem letezik. A szexualitas pedig meg az atlagosnal is nehezebb kerdes. Manapsag mindenki talal okot ra, hogy besertodjon. A feministak peldaul kepesek azon besertodni, ha egy ferfi elozekenyen kinyitja nekik az ajtot, mert ugy veszik lekezeli oket es igy tovabb. Szoval ki hatarozza meg hol van az a hatar ameddig es ne tovabb? Mindig lesz egy csoport akinek eppen az, ami van, nem fog tetszeni.
Persze most mondhatnad azt, hogy az az elfogadott iranyvonal ami a legnagyobb tobbsegnek megfelelo. Csakhogy ebben az esetben mar te is, mint swingerezo, deviansnak szamitasz, mert azt a kissebbseg uzi. Tehat akkor hol az igazsag? Arrol nem beszelve, hogy ki fog errol a temarol oszinten szavazni? Egyreszt tabu, masreszt csaladok dolnenek ossze. Marad a talalgatas.
A kulcsszo: tolerancia. Legyunk toleransak egymas hulyesege irant, meg akkor is, ha az a mi ertekrendunknek egyebkent mar nem felel meg, de kozvetlenul nem sert minket vagy mas szemelyt. Elni es elni hagyni mas kifejezessel. Ha most arra gondolsz, hogy a srac megsertette a baratnodet azzal, hogy utanad csorgott a nyala, azt kerdezem: megsert teged a ferjed ha mas nore nez? Ugyehogy nem. Ez a ti esetetetekben teljesen elfogadott ha jol ertem a helyzetet.
Az esetedet felhozva ha a helyedben lettem volna valoszinuleg megprobalom ott helyben vagy trefasan elutni az ugyet vagy egy egyszeru "nem" utan mas temara terni. Semmi esetre sem felhaborodni. Az a leheto legrosszabb reakcio. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze most mondhatnad azt, hogy az az elfogadott iranyvonal ami a legnagyobb tobbsegnek megfelelo. Csakhogy ebben az esetben mar te is, mint swingerezo, deviansnak szamitasz, mert azt a kissebbseg uzi. Tehat akkor hol az igazsag? Arrol nem beszelve, hogy ki fog errol a temarol oszinten szavazni? Egyreszt tabu, masreszt csaladok dolnenek ossze. Marad a talalgatas.
A kulcsszo: tolerancia. Legyunk toleransak egymas hulyesege irant, meg akkor is, ha az a mi ertekrendunknek egyebkent mar nem felel meg, de kozvetlenul nem sert minket vagy mas szemelyt. Elni es elni hagyni mas kifejezessel. Ha most arra gondolsz, hogy a srac megsertette a baratnodet azzal, hogy utanad csorgott a nyala, azt kerdezem: megsert teged a ferjed ha mas nore nez? Ugyehogy nem. Ez a ti esetetetekben teljesen elfogadott ha jol ertem a helyzetet.
Az esetedet felhozva ha a helyedben lettem volna valoszinuleg megprobalom ott helyben vagy trefasan elutni az ugyet vagy egy egyszeru "nem" utan mas temara terni. Semmi esetre sem felhaborodni. Az a leheto legrosszabb reakcio. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 21:19
Rendben.Bar nem vagyok a nagy demomracia hive. Szerintem az emberek nevelesre szorulnak es ertekrendet kell kapjanak kulonben "elfajulnak". A te ertekrended jo es az enyem is jo es az ove is jo sosem vezet vegul jora.Mindig kell lennie egy altalanosan elfogadhato es ezaltal talan helytallonak is minositheto iranyvonalnak, amelyhez igazodni lehet. De ez mar egy hosszabb es nem feltetlen idetartozo eszmecsere lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 03. 21. csütörtök 18:54
En azt hiszem pontosan ertem, mert vilagosan elmagyaraztad. "...szerintem több mint érthetetlen viselkedés...."
A kulccsszo: "szerinted". A te ertekrended szerint. A srac szerint meg nyilvanvaloan nem volt az. De akkor most melyikotok ertekrendje a hibas? Egyik sem. Mint ahogy teged nincs joga elitelni senkinek azert ahogy oltozol vagy, hogy kinek engeded vagy nem engeded hogy nmegerintsen, ugy neked is tartozkodni kellene azok biralasatol akik a pillanat hatasa alatt esetleg felrertik a jeleket, amiket kuldesz akar akarva akar akaratlanul.
A vegere ide tennem, hogy ez termeszetesen addig igaz, ameddig megall egyetlen kerdesnel, ami utan egy egyszeru "nem" valasszal be lehet fejezni a dolgot, es nem fajul molesztalassa vagy tettlegessegge.
A kulccsszo: "szerinted". A te ertekrended szerint. A srac szerint meg nyilvanvaloan nem volt az. De akkor most melyikotok ertekrendje a hibas? Egyik sem. Mint ahogy teged nincs joga elitelni senkinek azert ahogy oltozol vagy, hogy kinek engeded vagy nem engeded hogy nmegerintsen, ugy neked is tartozkodni kellene azok biralasatol akik a pillanat hatasa alatt esetleg felrertik a jeleket, amiket kuldesz akar akarva akar akaratlanul.
A vegere ide tennem, hogy ez termeszetesen addig igaz, ameddig megall egyetlen kerdesnel, ami utan egy egyszeru "nem" valasszal be lehet fejezni a dolgot, es nem fajul molesztalassa vagy tettlegessegge.
Irasban nehezebb egyertelmuve tenni a dolgokat a testbeszed hijan. Remelem azert sikerult.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 21. csütörtök 18:23
Mondjuk így, ahogy most leírtad, már érthetőbb az álláspontod.
En azt hiszem pontosan ertem, mert vilagosan elmagyaraztad. "...szerintem több mint érthetetlen viselkedés...."
A vegere ide tennem, hogy ez termeszetesen addig igaz, ameddig megall egyetlen kerdesnel, ami utan egy egyszeru "nem" valasszal be lehet fejezni a dolgot, es nem fajul molesztalassa vagy tettlegessegge. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
A vegere ide tennem, hogy ez termeszetesen addig igaz, ameddig megall egyetlen kerdesnel, ami utan egy egyszeru "nem" valasszal be lehet fejezni a dolgot, es nem fajul molesztalassa vagy tettlegessegge. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 18:37
Félek sosem fogod megérteni azt, amit érzékeltetni szeretnék. Ahhoz lehet nőnek kellene lenned úgy tűnik. Egy nőnek az elismerő pillantások jól esnek, ebben tökéletesen igazat adok neked. De az, hogy akár csak kérdés szintjén megemlítődik ez egy olyan férfi részéről, akit akkor látok először életemben, semmilyen sikamlós kapcsolatban nem álltunk és ezen túlmenően az egyik barátnőm barátja az szerintem több mint érthetetlen viselkedés. Nem tudom sajnos ennél jobban megvilágítani már a témát. Az eltérő értékrend találkozásában teljesen igazad van, az enyém is sajátos bizonyára sokaknak. De még a sajátos értékrendemmel sem hozok zavarba másokat, nem teszek faroktapogatásra ajánlatot egy házibuliban pl. a barátnőm haverjának, mert végül is megtetszett ő nekem és a gatyája is szépen feszül a szerszámon.
Az hogy kihívóan voltam-e öltözve vagy sem, így utólag nem könnyen rekonstruálható. De ismerve magamat azt mondanám nem a kurvás kinézetű nők táborát gyarapítom és anno sem volt ez rám jellemző.
Úgy gondolom kettőn érvelése sosem fog igazán találkozni. Végül pedig, azt gondolom nem nekem kell azért burkát húzni, hogy ilyen kérdést ne kapjak, hanem a másik félnek kell megtanulni megfelelő helyzetekben megfelelően viselkedni. Valahol ez teszi az embert emberré.
Az hogy kihívóan voltam-e öltözve vagy sem, így utólag nem könnyen rekonstruálható. De ismerve magamat azt mondanám nem a kurvás kinézetű nők táborát gyarapítom és anno sem volt ez rám jellemző.
Úgy gondolom kettőn érvelése sosem fog igazán találkozni. Végül pedig, azt gondolom nem nekem kell azért burkát húzni, hogy ilyen kérdést ne kapjak, hanem a másik félnek kell megtanulni megfelelő helyzetekben megfelelően viselkedni. Valahol ez teszi az embert emberré.
Amennyiben van aldozat, ugy igen. De ki az eloadott tortenetben az aldozat? Sexy? De miert? Hiszen nem tortent semmi attrocitas es Sexy bevallottan szereti mutogatni magat. Mi van a sraccal aki beprobalkozott? Minden normalis ferfinak gondolatai tamadnak egy szep noi test lattan. Esetleg a baratno aki szakitott a baratjaval? Hiszen egy semmiseg folott elveszitett egy partnert.
Nekem felesegem van de ha meglatunk egy szep not az utcan barmikor el merem neki mondani, hogy azokba az idomokba beleharapnek, nem fog szakitani velem, sot van mikor o hivja fel a figyelmemet ra. (Termeszetesen forditva is mukodik, ha esztetikus ferfitestet latunk)
Szerintem bolhabol keszul itt elefant. Az ilyen helyzeteket kezelni kell tudni, kulonosen ha az ember jatszik a tuzzel. Az elet minden teruletere igaz ez egyebkent. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem felesegem van de ha meglatunk egy szep not az utcan barmikor el merem neki mondani, hogy azokba az idomokba beleharapnek, nem fog szakitani velem, sot van mikor o hivja fel a figyelmemet ra. (Termeszetesen forditva is mukodik, ha esztetikus ferfitestet latunk)
Szerintem bolhabol keszul itt elefant. Az ilyen helyzeteket kezelni kell tudni, kulonosen ha az ember jatszik a tuzzel. Az elet minden teruletere igaz ez egyebkent. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 21. csütörtök 11:54
A jelenséget, amit kifejtettél, azt hívják áldozathibáztatásnak. És igen, ez pont az.
Én is azon az állásponton vagyok, hogy a nő öltözete még nem jogosítja fel a férfit semmire, főleg nem alanyi jogon.
Én is azon az állásponton vagyok, hogy a nő öltözete még nem jogosítja fel a férfit semmire, főleg nem alanyi jogon.
Másodszorra másképp hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 03. 21. csütörtök 18:21
Igen. Felreertetted.