Teljesen igazad van, remélem mindenki így áll hozzá a témához!!!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 20. hétfő 19:38
Teljesen normális dolog,ha rokonba,ismerősbe,barátba,kollégába botlunk.Ők is csak emberek.Nekik is lehetnek igényeik,vágyaik.Vérrokon kivételével óvatosan lehet érdeklődni,amennyiben felkeltette az érdeklődésünk,amennyiben nemleges választ adna,akkor ugyanúgy érvényes a diszkréció törvénye,mint ha nem kívánnánk vele szexuális kapcsolatra lépni,de tudunk az ittlétéről!!
Teljesen normális dolog,ha rokonba,ismerősbe,barátba,kollégába botlunk.Ők is csak emberek.Nekik is lehetnek igényeik,vágyaik.Vérrokon kivételével óvatosan lehet érdeklődni,amennyiben felkeltette az érdeklődésünk,amennyiben nemleges választ adna,akkor ugyanúgy érvényes a diszkréció törvénye,mint ha nem kívánnánk vele szexuális kapcsolatra lépni,de tudunk az ittlétéről!!
Én egy régi főiskolás évfolyamtársnőt találtam itt, illetve ő ismert rám.
2 munkatársam találtam itt meg (pár) egy autós sorozatban. Az arcuk nem látszik, viszont az autójukban készült sorozatban látszik egy olyan tárgy, amit én tettem oda. Nem derült ki 100%-ra, hogy ők voltak-e, de feltehetően kevés ilyen autó belső visszapillantóján lóg olyan dísz. Ráadásul a hajszínek, testalkatok is stimmelnek. Azóta már nincsenek együtt és a lánnyel egyszer majdnem volt egy kalandom. Na abból viszont már biztosan kiderült volna, hogy őt láttam-e az oldalon
Több régi kollégámmal tettünk fel a párjainkkal képsorozatokat ide, egymás és mindenki örömére, de ezek már sajnos csak emlékek... Mindenhol jött a gyerköc(ök), meg a nehézségek, és lassan mindenki elkopott... Pedig jó volt látni kedves, jópofa ismerősöket mikor elszabadulnak a hormonok...
Anno' a képekkel persze diszkréten mennyit licitáltunk egymásra...
Anno' a képekkel persze diszkréten mennyit licitáltunk egymásra...
a volt szomszédom volt fent egy sorozattal, de már nem találom
nagyon jó 40es szőke milf (az akkor új kombi bmw-jükön pózólt)
extra volt a csaj de sajnos kb 4 éve elköltöztek....
ha valaki ratalál a képekre szólhatna
a vicc az egészben hogy a képek a hátsó kertben készültek ahova a hálószobánk ablaka néz és pont ezt a fotózást nem láthattam
nagyon jó 40es szőke milf (az akkor új kombi bmw-jükön pózólt)
extra volt a csaj de sajnos kb 4 éve elköltöztek....
ha valaki ratalál a képekre szólhatna
a vicc az egészben hogy a képek a hátsó kertben készültek ahova a hálószobánk ablaka néz és pont ezt a fotózást nem láthattam
Izgató lehet, bár kicsit félelmet keltő is elhiszem....
Ha viszont megvan a kellő diszkréció, talán inkább izgató..... (Ez egy válasz GyésM üzenetére (2017. 02. 11. szombat 03:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha viszont megvan a kellő diszkréció, talán inkább izgató..... (Ez egy válasz GyésM üzenetére (2017. 02. 11. szombat 03:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 11. szombat 03:42
Kicsi a világ...
Hölgy tagunk egy munkatársa, és egy volt osztálytársa is megtalált minket. Nem volt gond. A munkatás kapcsolatott ajánlott, a volt osztálytárs meg csak jelezte hogy megismert minket, és gratulált a sorozatainkhoz. Előszőr kicsit ilyesztő volt, de könnyen túl léptünk rajta. Mind két úr igen udvariassan és inteligensen viselkededett, szóval nálunk pozitív végkimenetel zárult az ügy. Egyébként kapcsolat nem lett belőle.
Hölgy tagunk egy munkatársa, és egy volt osztálytársa is megtalált minket. Nem volt gond. A munkatás kapcsolatott ajánlott, a volt osztálytárs meg csak jelezte hogy megismert minket, és gratulált a sorozatainkhoz. Előszőr kicsit ilyesztő volt, de könnyen túl léptünk rajta. Mind két úr igen udvariassan és inteligensen viselkededett, szóval nálunk pozitív végkimenetel zárult az ügy. Egyébként kapcsolat nem lett belőle.
Kicsi a világ...
Engem nem zavarna ha valaki felismer, de csak úgy ha diszkréten kezelné..... Bizalmas a munkahelyem, nem tolerálják az ilyen tipusú kilengéseket.... Nem vagyok magamutogató alkat, sosem voltam az, de izgatna ha valaki jelezné hogy csak nem? De ehhez teljes diszkréció kell.....
Nekem is volt már itt a galériák között böngészve ismerős akit felismertem tetoválása miatt.
De a legfurább dolog ami történhet. Swinger clubban nagybátyámék szomszédasszonyáékat meglátni szex közben.
Ahogy megláttak az az arckifejezés te jó ég. De a szomszédasszony a Toncsi köszönt és annyit mondot gyere hama had kapjam be. Utána 3x voltam náluk vendég.
De a legfurább dolog ami történhet. Swinger clubban nagybátyámék szomszédasszonyáékat meglátni szex közben.
Ahogy megláttak az az arckifejezés te jó ég. De a szomszédasszony a Toncsi köszönt és annyit mondot gyere hama had kapjam be. Utána 3x voltam náluk vendég.
Mi a hölgy volt osztálytársával keveredtünk össze...email váltás után derült ki.Abban azt írta, nem találja szerencsésnek a dolgot...de azért világosan bemutatkozott, hogy pontosan ki is valójában....Mintegy feladta a magaslabdát, hogy tudjuk, ki ő.Ebből gondoltuk, mégiscsak benn lenne.Mint kiderült, nagyon izgatjuk....ő meg minket...úgyhogy lehet, ez még emel is picit az élményen.Valószínű, ki is próbáljuk egymást.....biztos...
mi most jottunk jovunk ossze !!egy regi ismerossel kricsni i ismeretseg . tobszor iszogatunnk 1helyenn . kuldtek fotot meglepodtem de szerintem ez igy meg jobb lessz konnyebb lessz a tovabbiak ma kuldom a mi fotoinkat !! majd megirom a reakciot
Nekem még nem volt ilyen lehetőségem, mivel amúgy is kevés ismerősöm van, pláne meg itt. De bele gondolva magam ebbe szitúba nem hinném, hogy nagy ügyet csinálnék belőle. Lehet, hogy még én örülnék nekik a legjobban. Bár ki tudja ezt előre megmondani ...
Én pár hónapja regeltem be. Bár előtte is bekukkantottam többször. Hát egy speditőr csajszi puncija vigyorgott rám az amatőr lányok képei közt. Mindig is kacérkodtunk, azt hiszem elmondom neki"szerintem milyen a teste puncija cickók és feltételnek szabom ha jól elmondom szexelünk. Remélem belemegy a játékba ??!!
Elmondhatnád a nevét, ha jó csaj...
Hála az égnek még nem futottam bele egy ismerősbe sem... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 22. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hála az égnek még nem futottam bele egy ismerősbe sem... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 22. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1379482)
2017. 01. 22. vasárnap 19:00
Unokanöveremet talaltam.
Exem kamu néven! van ez igy
Unokanöveremet talaltam.
Én ma reggel is találtam itt ismerőst... igaz őket már sokadszorra fedezem fel, mert mindenhol ugyanazzal a képpel és névvel nyomulnak. Egy-kettőre felismeri őket, aki a csajt látta már monokinizni. Már beszéltünk velük, hogy vigyázzanak, de nem érdekli őket.
kamu
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 03. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1486582)
2016. 12. 03. szombat 20:21
egyszer volt rá példa .Nem a gg-n "találkoztam" velük hanem egy másik oldalon . Kaptam egy mailt arcképpel , akkor tudasult bennem ,hogy ismerem őket . naponta látom is őket .én visszaküldtem a képemet ,mert mi van abban?
Választ nem kaptam ,de a pár hölgy tagja naponta felfal a szemével ,így ,hogy tudja mi van a nadrágban . Sőt volt hogy rá is markolt a dologra .
Választ nem kaptam ,de a pár hölgy tagja naponta felfal a szemével ,így ,hogy tudja mi van a nadrágban . Sőt volt hogy rá is markolt a dologra .
egyszer volt rá példa .Nem a gg-n "találkoztam" velük hanem egy másik oldalon . Kaptam egy mailt arcképpel , akkor tudasult bennem ,hogy ismerem őket . naponta látom is őket .én visszaküldtem a képemet ,mert mi van abban?