Köszi megtettem . Nagyon jót beszélgettünk eddig.
Hajrá, itt az alkalom!
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2016. 11. 29. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 29. kedd 17:20
Sziasztok megismerkedtem egy lánnyal. Leveleztünk bejövünk egymásnak, küldött magáról egy fotót. 2 nap mire rájöttem egy apróság végett hogy kedvesem osztálytársa. Kérte küldjek képet, de még nem tettem. Nagyon friss a dolog és nem tudom mit tegyek, pedig bejön nekem nagyon. Már akkor is tetszett mikor megismertem az életben. Kuszák a gondolataim.
Sziasztok megismerkedtem egy lánnyal. Leveleztünk bejövünk egymásnak, küldött magáról egy fotót. 2 nap mire rájöttem egy apróság végett hogy kedvesem osztálytársa. Kérte küldjek képet, de még nem tettem. Nagyon friss a dolog és nem tudom mit tegyek, pedig bejön nekem nagyon. Már akkor is tetszett mikor megismertem az életben. Kuszák a gondolataim.
hát sajnos igen én is találkoztam már ilyennel de ennek mi is az értelme ezt nem értem konkrétan én kerek perec le írtam párhoz illetőleg hölggyel taliznék kizárólag csak is titokban megbeszélés alapján szerintem az őszinteség ez alap
Mi privát bulit szerveztünk, jelentkezett egy pár, az adataik alapján megfeleltek. Majd a privátban érkezett képekről kiderült, hogy régi munkatárs, és az is, hogy az adatlapon leírtak távolról sem hasonlítanak a valósághoz. Sem a koruk, sem az alkatuk... Ilyen is van :/
csibi79 bár én lennék a szomszédotok
Ránk felfigyelhetne az alsó szomszédunk,egyedülálló 50 es pasi,és nagyon sokat fantáziálunk róla,hogy mindkettenk kényeztetjük
Én is felismertem . Az albérlőnket. Megismertem a hátteret.
És válaszoltatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 05. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1082832)
2016. 10. 05. szerda 11:07
Sziasztok! Nekünk egy szomszédunk irt véletlenül. Kicsi a világ!
Szia. Nem csoda, hogy a szomszéd szeme megakadt az asszonykádon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 05. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1082832)
2016. 10. 05. szerda 11:07
szia meg van még 4 fotója
szia!Szivesen cserélnék képet Veled
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2016. 10. 01. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha arra gondolsz "természetesen" letöltöttem a képeket, de én sem élnék vissza vele semmilyen körülmények között.
Azon viszont elgondolkoztam, ha esetleg mostanában találkoznék az ismerőssel, bizony nagy önuralom kellene hozzá, nehogy szóvá tegyem. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 28. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Azon viszont elgondolkoztam, ha esetleg mostanában találkoznék az ismerőssel, bizony nagy önuralom kellene hozzá, nehogy szóvá tegyem. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 28. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 09. 28. szerda 16:26
Ez kicsit olyan burkolt célzású érzetet kelt.
Sok embernek vannak képei ismerősről, volt barátnőről, stb. Azt pedig embere válogatja, hogy ki él vissza vele.
Én nem tenném, még azzal sem, aki ok nélkül ártott mondjuk nekem.
Egyébként mindenki követ el hibát, ha valaki meggondolatlan volt és kiderül, az a legjobb ha felemelt fejjel viseli. Ez legyen a legnagyobb hibája amit életében elkövetett.
Pont én mondom igen, aki nem mer gerilla nudira elmenni a párjával, nehogy nem nudizó ismerősökkel fusson össze. Elméletben tudom mi lenne a jó döntés, csak meglépni nehéz, és letojni mindent és mindenkit, akinek nem tetszik.
Sok embernek vannak képei ismerősről, volt barátnőről, stb. Azt pedig embere válogatja, hogy ki él vissza vele.
Egyébként mindenki követ el hibát, ha valaki meggondolatlan volt és kiderül, az a legjobb ha felemelt fejjel viseli. Ez legyen a legnagyobb hibája amit életében elkövetett.
Pont én mondom igen, aki nem mer gerilla nudira elmenni a párjával, nehogy nem nudizó ismerősökkel fusson össze. Elméletben tudom mi lenne a jó döntés, csak meglépni nehéz, és letojni mindent és mindenkit, akinek nem tetszik.
bocsi telefonról írtam
Legközelebb a szóközöket is megspórolhatod....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1318662)
2016. 10. 01. szombat 11:54
de nm nézek úgy rá mint nőre jó néha eszembe jut amikor szégyenlősködik ha tudná hogy már láttam mindenét
de nm nézek úgy rá mint nőre jó néha eszembe jut amikor szégyenlősködik ha tudná hogy már láttam mindenét
én egyszer egy párral beszélgettem itt és akkor döbbentem rá amikor a hasán volt egy csík és megkérdeztem hogyna szerezte de előtte már nagyon sok dologról beszéltünk sex stb hisz ez egy ilyen oldal és elmondta amikor kicsi volt a nevelő apjára nem hallgatott és a vasállóhoz ért a hasa akkor esett le hogy ez én voltam tovább nézegettem a képeket jelek után kutatva és minden stimmelt de ez egy kicsit nehezebb volt a hozzá állás témában na de ez van ők is kerestek kutattak azóta már nincsenek itt mert avval a barátjával sincs már
Ez kicsit olyan burkolt célzású érzetet kelt.
Pont én mondom igen, aki nem mer gerilla nudira elmenni a párjával, nehogy nem nudizó ismerősökkel fusson össze. Elméletben tudom mi lenne a jó döntés, csak meglépni nehéz, és letojni mindent és mindenkit, akinek nem tetszik. (Ez egy válasz xpolip üzenetére (2016. 09. 28. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Pont én mondom igen, aki nem mer gerilla nudira elmenni a párjával, nehogy nem nudizó ismerősökkel fusson össze. Elméletben tudom mi lenne a jó döntés, csak meglépni nehéz, és letojni mindent és mindenkit, akinek nem tetszik. (Ez egy válasz xpolip üzenetére (2016. 09. 28. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 28. szerda 15:09
Én egy régi ismerős lány fotóival találkoztam itt, Arckitakarás nélküli képek voltak, amiket szerintem később már megbánt, hogy felkerültek mert töröltette. Most már tisztes családanya, gondolom nem örülne neki ha a gyerekei megtudnák.
Viszont, mint tudjuk az Internet nem felejt!
Ami egyszer felkerült az bármikor újra előkerülhet, mivel bárki letölthette.
Én egy régi ismerős lány fotóival találkoztam itt, Arckitakarás nélküli képek voltak, amiket szerintem később már megbánt, hogy felkerültek mert töröltette. Most már tisztes családanya, gondolom nem örülne neki ha a gyerekei megtudnák.