Én az általános iskolás osztályfőnökömet és a férjét találtam meg az oldalon. Csajt kerestek harmadiknak testi-lelki barátnőnek. Rá írtam hátha összejön de sajnos nem ment bele. Nem tudom hogy ő felismert-e, de amikor összefutottunk előre köszönt és nagyon érdeklődött hogy mi a helyzet én nem tudtam firtatni mert voltak körülöttünk. Remélem felismert és masztizott a képeimre
Tegnapi nézelődéskor társkereső felületen láttam meg a szomszédom regisztrációját. Feleségével vannak fent párkén. Férfit keresnek a feleség örömére. Most megértettem, hogy akármikor átmegyek hozzájuk a férfi mindig szóba hozza hogy a feleségének bejövök. Zavarba szoktam lenni olyankor. Ezek után nem jövök majd zavarba. Tudom mire megy ki a dolog!
Én az egyik kollégámmal beszélgettem a többes dologról, és mondta, hogy fent vannak itt GG-n. A profilukon írták, hogy pasit keresnek, mert a hölgy kielégíthetetlen étvágyú. Aztán az egyik céges bulin mondta a srác, hogy vigyem el a párját, és cumiztassam meg. Azóta már voltunk hármasban is. De nincs semmi kellemetlen belőle, ha külföldön melozunk, akkor mindkettőnknek küldi a videókat, meg a képeket magáról a hölgy. Szóval, én örülök, hogy pont a kollégámat találtam meg így.
Hasonló a lapuszigeti tavaknál történt velünk is!
Egy meztelen napozás közben ,egy volt kolléganőm meg férje bicajoztak arrafelé és le jöttek mert felismertek minket!
Ruci rajtuk meradt, dumcsiztun, folytatás nem volt.Ők csak arra bicajoztak és meg láttak minket!
Egy meztelen napozás közben ,egy volt kolléganőm meg férje bicajoztak arrafelé és le jöttek mert felismertek minket!
Ruci rajtuk meradt, dumcsiztun, folytatás nem volt.Ők csak arra bicajoztak és meg láttak minket!
Nem gg s.
Zsuzsi kereskedelembe dolgozik futottunk össze vásárlóval naturista helyeken van aki jár néha a boltba ahol dolgozik. Izgat mit gondol mikor bent van és vásárol
Zsuzsi kereskedelembe dolgozik futottunk össze vásárlóval naturista helyeken van aki jár néha a boltba ahol dolgozik. Izgat mit gondol mikor bent van és vásárol
Én nem fedeztem fel ismerőst! De én el bactam egyszer! viberen, véletlen a feleségem fodrászának a férjének küldtem el pár képet!
Rendes volt, kértem törölje!
Így már ha erre jár, jártr akkor ismerős lesz a nejem neki!
Rendes volt, kértem törölje!
Így már ha erre jár, jártr akkor ismerős lesz a nejem neki!
Én kifejezetten örülnék neki, ha ismerőst találnék, hiszen ez se más, mint egy érdeklődési kör, amolyan hobbi, és az tök jó, ha kiderül, hogy valakivel közös az érdeklődési kör. És ha valaha engem ismert fel valaki, őszintén remélem, hogy szintén így áll hozzá és szól is majd, hogy látott, aztán kellemesen elbeszélgetünk a dologról.
túl hosszú lenne itt leírni!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 03. 01. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 14:35
Látom, hogy más hsz-ekben utlasz rá, hogy lett folytatása. Hát, éppen ez az, nem részleteznéd egy-két történettel?
Gyerekkori havert és feleségét ismertem fel . Nem semmi képek de természetesen ezen az oldalon mint az életben is a diszkréció alap . Párommal megnézegettük a képeiket és ennyi
Látom, hogy más hsz-ekben utlasz rá, hogy lett folytatása. Hát, éppen ez az, nem részleteznéd egy-két történettel?
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 03. 01. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Lett is ,belőle folytatás!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mesélhetné, biztosan érdekes lenne.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 08:01
Nekem a feleségemet ismerte fel a nővére férje.
Nézelődött régebben a lányok képei részlegben.Majd egy alkalommal amikor kettesben dumáltunk, rá kérdezett,hogy nem a feleségem képei vannak "parbaniek" nik alatt?
Ekkor meg mutattam neki az összes arcos képeket.
Izgalmas volt kidumálni a nejem, meg látni,hogy rá izgult a sógor!
(azóta történ egy és más is)
Nézelődött régebben a lányok képei részlegben.Majd egy alkalommal amikor kettesben dumáltunk, rá kérdezett,hogy nem a feleségem képei vannak "parbaniek" nik alatt?
Minket még nem , legalábbis nem tudunk róla de azért biztos fura lenne akár jó értelemben is..ki tudja
Nekem a feleségemet ismerte fel a nővére férje.
Én az egyik ismerősöm húgát ismertem fel.Az akkori párjával voltak fent.Egy házibuli alkalmával beszélgettem vele akkor már szingli volt és én is.Pár pohár után célozgatni kezdtem rá,milyen jó képeket lehetne csinálni róla meg jó a tetkója.Először elpirult mert csak páran láthatták a tetkóját olyan helyen van.De aztán mivel rájött hol ismertem fel teljesen bevadult.Hívjak taxit és kísérjem haza.A taxiban már a hátsó ülésen nem bírt magával.Életem legforróbb éjszakája volt.És tényleg nagyon szép tetkója volt.
És mi történt az után, hogy megismertétek egymást?
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2022. 09. 28. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 28. szerda 08:28
üdv én egyszer a nevelt lányommal és a férjével beszélgettem itt zárt volt a fotójuk miután fel vettel barátnak utána ismertem meg
üdv én egyszer a nevelt lányommal és a férjével beszélgettem itt zárt volt a fotójuk miután fel vettel barátnak utána ismertem meg
Igen megkérdeztem, akkor még benne volt állítólag aztán elmúlt. De le is írom a lapomon hogy egyedül keresek
De akkor is úgy vagyok vele mindenki akkor vesse meg a másikat és mondja, hogy ő ezt nem csinálta amikor az utolsó alkalommal csukja be a szemét. De ha olvastad volna nem ezt írtam hanem hogy szerintem senkinek nincsen joga, hogy bárkit felnyomjon a párjának. Ennyi és nem több (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
De akkor is úgy vagyok vele mindenki akkor vesse meg a másikat és mondja, hogy ő ezt nem csinálta amikor az utolsó alkalommal csukja be a szemét. De ha olvastad volna nem ezt írtam hanem hogy szerintem senkinek nincsen joga, hogy bárkit felnyomjon a párjának. Ennyi és nem több (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4676933)
2022. 09. 27. kedd 07:00
Mielőtt párként regisztráltál meg elfelejtetted megkérdezni a nejed benne van -e . Az embernek sok mindenhez nem lenne joga, Megcsalni, becsapni, félrevezetni, elárulni ..............
Szóval Telekis voltál.. :P
(Ez egy válasz wizardry7 üzenetére (2022. 09. 28. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
És már többen felismertek? Nekem a T. B. Gimnázium ismerős.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)
2022. 09. 26. hétfő 07:01
Engem például nagyon izgat ha felismernek... :P