Az igazán vagány az lenne, ha dobnál róla egy sorozatot a banán egy napja az ügyfélszolgálaton címmel
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4676933)
2022. 09. 27. kedd 07:00
Mielőtt párként regisztráltál meg elfelejtetted megkérdezni a nejed benne van -e . Az embernek sok mindenhez nem lenne joga, Megcsalni, becsapni, félrevezetni, elárulni ..............
Pinalina ügyben vannak sikeres detektívek? Mondjuk magamban időnkén jókat derültem, ahogy felsejlett egy két jelenet szép Somogyországban, amint mit sem sejtő ügyfeles kisasszonyok fülébe kacéran belebúgja pár ügyfélnek tűnő kandúr a pinalina varázsszót. Ugyanezen hölgyek reakciói aztán egy végtelen skála bármely pontján lehetnek.
(Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 04:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 04:51
PinaLina nyomozók....ma egész nap egy Somogy megyei ügyfélszolgálaton leszek, bugyi nélkül...az asztalra teszek 2 banánt....ha nem lesz ott mindkettő, akkor a puncimban.... nos ennyi jel elég lesz?
Mielőtt párként regisztráltál meg elfelejtetted megkérdezni a nejed benne van -e . Az embernek sok mindenhez nem lenne joga, Megcsalni, becsapni, félrevezetni, elárulni ..............
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 15:40
Szerintem senkinek sincs joga lebuktatni innen senkit. Biztosan meg van az oka hogy egyedül keresnek amúgy párban lévő emberek. Én is jobb szeretnék a nejemmel közösen csak ő nincs benne.
Olvastàl olyat,hogy lebuktattuk?
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 15:40
Szerintem senkinek sincs joga lebuktatni innen senkit. Biztosan meg van az oka hogy egyedül keresnek amúgy párban lévő emberek. Én is jobb szeretnék a nejemmel közösen csak ő nincs benne.
(Ez egy válasz Kicsi79 üzenetére (2022. 09. 25. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 25. vasárnap 07:02
Mi is ismertünk màr fel ismerőst,de nem buktattuk le,pedig lett volna okunk,a pàrjàt is nagyon kedveljük,de egyedül keresgèlt.
Van ez a profil+egy közös amin a képsorok vannak. (Safe1983)
Engem például nagyon izgat ha felismernek... :P
Velünk még senki nem tudatta, hogy felismert volna. Pedig arccal vannak képek. 2008 óta csak két embert ismertünk fel,de mi sem jeleztük feléjük.
PinaLina nyomozók....ma egész nap egy Somogy megyei ügyfélszolgálaton leszek, bugyi nélkül...az asztalra teszek 2 banánt....ha nem lesz ott mindkettő, akkor a puncimban.... nos ennyi jel elég lesz?
Mi is ismertünk màr fel ismerőst,de nem buktattuk le,pedig lett volna okunk,a pàrjàt is nagyon kedveljük,de egyedül keresgèlt.
Valamit nagyon tudhat a pasi ha ezekről a képekről ruhában rádismert.
(Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 09. 23. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 13:15
Mert odajött hozzám...és annyit mondott: "Szia pina.lina!".....és mosolyogva távozott....én pedig pironkodva néztem utána
Igen, egy haveromat ismertem fel a feleségével. Természetesen nem jeleztem neki. Megnéztem a képeiket és ennyi . Nem mutatom meg a többi havernak , mert nekem sem esne jól .
Megnéztem a portfóliódat (melyhez ezúton is gratulálok) és beleolvasva a hozzászólaásaidba, azért elég parafenomén lehetett az a valaki hogy rád ismert. Van valami plusz infó is elrejtve valahol ami megkönnyíti a pinalina vadászok dolgát?
(Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 09. 23. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert odajött hozzám...és annyit mondott: "Szia pina.lina!".....és mosolyogva távozott....én pedig pironkodva néztem utána
De hogy lehet lebukni arc nélküli képekkel, ahol még a teljes test sem igazán látszik?
szívesen felismerném szegeden a hétvégén
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Na akkor most minden pasi figyel, ki is vagy valójában!)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2022. 09. 23. péntek 13:11
Akkor honnét veszed lebuktál???
Akkor honnét veszed lebuktál???
(Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 09. 23. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 13:01
Ma lebuktam...felismert innen valaki...de a nevét nem tudom...jelentkezz kérlek!
Ma lebuktam...felismert innen valaki...de a nevét nem tudom...jelentkezz kérlek!
Csak a leírás alapján nehéz lesz.
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)