Olyan péniszköppenyt keresünk ami a pasim farkát jelentősen vastagítja, így is vastag, de sosem elég! Olyat keresünk ami tartós nem elszakadós! Sajnos olyat már vettünk! Véleményeket javaslatokat várunk
Nem teljesen segédeszköz, de van valakinek saját Tantra-fotele otthon? Leginkább az ő véleményük érdekelne, hogy mennyire használható. Van illusztráció meg talán videó is fent a neten, de mennyire kihasználható?
Láttunk búvóhelyeket ilyennel felszerelve, de mindig foglaltak voltak, mikor mi ráértünk volna elmenni. Illetve privátban várom, ha valaki tud olyan gyártót ajánlani aki megbízható és tud egyedi megrendelést is teljesíteni jó minőségben.
Láttunk búvóhelyeket ilyennel felszerelve, de mindig foglaltak voltak, mikor mi ráértünk volna elmenni. Illetve privátban várom, ha valaki tud olyan gyártót ajánlani aki megbízható és tud egyedi megrendelést is teljesíteni jó minőségben.
Igen és szuper!
(Ez egy válasz Grandanse üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 09:17
Sziasztok! Használ valaki okos/app segédeszközt? Olyat amit távolról irányíthat más is? Márkát nem írok de "kielégítő" termékeik vannak
Nekünk is van, mobilról tudom ki be kapcsolni, illetve a módokat váltogatni.
(Ez egy válasz Grandanse üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Használ valaki okos/app segédeszközt? Olyat amit távolról irányíthat más is? Márkát nem írok de "kielégítő" termékeik vannak
Sziasztok ! Mi használunk
sikerült ? vettél? milyen? és milyet? kösz!
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 07. 13. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 07:41
Sziasztok! Egy ideje szeretnék venni guninőt vagy babát. Olyat amit többen is használhatunk. Tud valaki segíteni milyet éredemes? Köszönöm
Sziasztok! Egy ideje szeretnék venni guninőt vagy babát. Olyat amit többen is használhatunk. Tud valaki segíteni milyet éredemes? Köszönöm
Eddigi tapasztalataim alapján a léghullámos csikló izgató és nyalás közben egy G pont vibrátor nagyon hatásos tud lenni .....
Masszírozó pisztoly nálunk a nyerő, de magam is szívesen használom, főleg a villás fejjel...Halk, állítható erősség, teljesen diszkrét és könnyű tisztítani... jó szórakozást!
Felesegemnek dildo utan , vibratort vennek ! Ki milyet ajánl ? Koszonom
Hogy sikerült a "teszt"?
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 15:06
Diszkóban a kis feleségem nagyon be tud indulni a tánctól! Ezt ma kicsit fokozni fogom az új vibris pillangóval amit a bugyiba mágnessel lehet rögzíteni. Appal vezérelhető és a zene ütemére rezeg. Simán próbálva tetszett neki. Remélem a tánc és a környezet sokat dob az élményen!
Akkor azt mondod, hogy a fuck machine az király!?
Már sokat gondolkodtam ezen a verzión is !
Na, meglátjuk.
Csak több fajta mozgású van.
De kb sejtem melyik lehet jó. (Ez egy válasz Gyengéden egy térben üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Már sokat gondolkodtam ezen a verzión is !
Na, meglátjuk.
Csak több fajta mozgású van.
De kb sejtem melyik lehet jó. (Ez egy válasz Gyengéden egy térben üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 06. hétfő 20:04
Mi vettünk egy vibrit ami fűti magát. Ráadásul az anyaga is bársonyos alapból sem hideg. Azt hiszem 14000.- Ft volt. Nagyon szuper. De a fuck machine az igazi. Az brutál mire képes
ki szokott használni műpuncit farokpumpát,makkvibrátort?
Diszkóban a kis feleségem nagyon be tud indulni a tánctól! Ezt ma kicsit fokozni fogom az új vibris pillangóval amit a bugyiba mágnessel lehet rögzíteni. Appal vezérelhető és a zene ütemére rezeg. Simán próbálva tetszett neki. Remélem a tánc és a környezet sokat dob az élményen!
Nálunk a szemfedő, bilincs, g pont ingerlő vibri, vibri tojás, XXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! ami nagyon bejön.
Privátban elntudod küldeni a pontos nevét?
(Ez egy válasz Gyengéden egy térben üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 06. hétfő 20:04
Mi vettünk egy vibrit ami fűti magát. Ráadásul az anyaga is bársonyos alapból sem hideg. Azt hiszem 14000.- Ft volt. Nagyon szuper. De a fuck machine az igazi. Az brutál mire képes
Sziasztok!! ki hol szerzi be a segéd eszközöket?
Azt hiszem, a villanypárna lesz a megoldás, ezt csak be kell kapcsolni egy mozdulattal így egyszerű eszköz, és én is erre jutottam. A vzes fűtött váza is jó praktika, de erre rá kell készülni előre, aztán ez egy berendezési tárggyá avanzsálna, nálam nincs helye. Amúgy a játékszer ritkán és túl spontán kerül elő, legnagyobb sajnálatomra. :( Valamiért az enyém többre van értékelve . Segített egy nagyobb vizes edény olykor, amibe melegvizet engedtem a csapból, de ezt menet közben kellett intézni, ami megszakítja a hangulatot, ja és a meleg radiátor fűtési időszakban. Köszönöm a válaszokat, amiből látom hogy nem egyedi a problémám.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2024. 04. 20. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 20. szombat 13:32
Én a klasszikus villanypárnára szavazok. Belecsavarod a vibrit, akár többet is és akció előtt rövid idővel felmelegíti. Persze ezzel a módszerrel is lehet túltolni a hőmérsékletet,de ha szabályozható a hőfok és kitapasztalja az ember akkor kényelmes megoldás.