Énszívesen átveszem
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 04. 19. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 19. péntek 09:51
fatális eset, pont mint nálunk! erősen "szív" így aztán nem vált be a "womanizer starlet 3" örömmel, átadnánk igényes felhasználónak, nem szeret fiókban lenni ....tényleg van úgy, hogy néha a jó, túl jó marad a "satisfyer"
Én a klasszikus villanypárnára szavazok. Belecsavarod a vibrit, akár többet is és akció előtt rövid idővel felmelegíti. Persze ezzel a módszerrel is lehet túltolni a hőmérsékletet,de ha szabályozható a hőfok és kitapasztalja az ember akkor kényelmes megoldás.
Ez nem is rossz ötlet! Időnként nálunk is ha nem is lelohasztja de visszaveszi a "hideg" vibrátor a hangulatot. Ha játszunk vele és közvetlenül utána hatolok be még a punci üzemi hőmérsékletén is érezhető, hogy nem a szokott forróság fogad.
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2024. 04. 20. szombat 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 20. szombat 06:34
Vibrátor melegen tartása: veszel egy hosszúkás üveg vázát és 3-4000 Ft-ért egy akvárium vízmelegítőt. Azok bírnak 34C-ot is tartani.
Vibrátor melegen tartása: veszel egy hosszúkás üveg vázát és 3-4000 Ft-ért egy akvárium vízmelegítőt. Azok bírnak 34C-ot is tartani.
(Ez egy válasz amando üzenetére (2024. 04. 17. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 13:17
A hideg vibrátor téma engem is érdekel. Random módon kerül elő, így nincs felmelegítve előtte. A fiók hőmérsékletű, pedig kellemetlen a partnerem számára, és inkább nem kér belőle. Néha a radiátoron előkészítem, de többször nem kerül használatba ilyenkor, mint igen. Pedig tud csoda-csúcs érzéseket okozni Ha pár percre nincs használva, már hűl annyit, hogy ismét kellemetlen számára. Éppen ezért szereztem be fűthetőt is, de az nem jött be. Egyrészt lassan melegszik, más részt kissé túl fűt, ami szintén nem jó. Milyen megoldást használtok? Másnak is gond ez? Vagy csak az én partnerem érzékeny ennyire?
fatális eset, pont mint nálunk! erősen "szív" így aztán nem vált be a "womanizer starlet 3" örömmel, átadnánk igényes felhasználónak, nem szeret fiókban lenni ....tényleg van úgy, hogy néha a jó, túl jó marad a "satisfyer"
egyébként nekem ha úgy van, bejönnek különböző tárgyak is ha megfelelő hangulatban vagyok hozzá és miért is ne persze előtte fertőtlenítve stb... tehát higiénia az első, és fontos is
A hideg vibrátor téma engem is érdekel. Random módon kerül elő, így nincs felmelegítve előtte. A fiók hőmérsékletű, pedig kellemetlen a partnerem számára, és inkább nem kér belőle. Néha a radiátoron előkészítem, de többször nem kerül használatba ilyenkor, mint igen. Pedig tud csoda-csúcs érzéseket okozni Ha pár percre nincs használva, már hűl annyit, hogy ismét kellemetlen számára. Éppen ezért szereztem be fűthetőt is, de az nem jött be. Egyrészt lassan melegszik, más részt kissé túl fűt, ami szintén nem jó. Milyen megoldást használtok? Másnak is gond ez? Vagy csak az én partnerem érzékeny ennyire?
(Ez egy válasz Cheeeze üzenetére (2024. 04. 03. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 03. szerda 22:50
[melegedő vibrátor]
Sziasztok,
A kérdésem elsősorban hölgyek felé irányulna.
A páromat szeretném meglepni egy vibrátorral. Vannak egyéb játékszereink (dildó), melyeket próbáltunk az ő örömére is használni.
Sajnos nem jött be neki. Panaszkodott, hogy hideg, és ezért olyan számára, mintha egy orvosi eszköz lenne.
Nézegettem, és vannak olyan vibrátorok, melyeket automatikusan elő lehet melegíteni testhőmérsékletre.
Van esetleg tapasztalata valakinek ilyen melegedő vibrátorokkal? Főleg arra lennék kíváncsi, hogy inkább csak egy jó extra, vagy tényleg sokkal jobb és természetesebb tőle az élmény?
Konkrét kinézett egyébként Satisfyer Hot Spot.
Előre is köszönöm mindenkinek!
Sziasztok,
A páromat szeretném meglepni egy vibrátorral. Vannak egyéb játékszereink (dildó), melyeket próbáltunk az ő örömére is használni.
Sajnos nem jött be neki. Panaszkodott, hogy hideg, és ezért olyan számára, mintha egy orvosi eszköz lenne.
Nézegettem, és vannak olyan vibrátorok, melyeket automatikusan elő lehet melegíteni testhőmérsékletre.
Van esetleg tapasztalata valakinek ilyen melegedő vibrátorokkal? Főleg arra lennék kíváncsi, hogy inkább csak egy jó extra, vagy tényleg sokkal jobb és természetesebb tőle az élmény?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4721667)
VIP
2024. 04. 15. hétfő 16:53
Jalapeno paprika. Az igen. Az erős Pista már a múlté ??
Jalapeno paprika. Az igen. Az erős Pista már a múlté ??
Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 04. 15. hétfő 10:29
nekem ezek jöttek be eddíg :
Folyékony vibrátor Cotton Candy
Csikló izgató spray Clit me on peppermint
Szerintem valami kezdőknek valót keres womanizer pl...kipróbáltuk a kis "nyalakodót", ami olyasmi , mint a rózsa, csak itt egy vibrátorral(műbré) egyben van. Külön vezérelhető a két funkció. A párom imádja
Ha elég edzett a csiklója és imádja a brutális izgatást, akkor a Jalapeno paprika ( friss- nem üveges ) enyhe vágás a paprikán, persze előtte alaposan megmosni, szóval vágás a parikán, és enyhe bedörzsölés,végighúzás a csiklón, ami jön az nem fájdalom hanem brutális kéj - anno egy barátnőmmel próbáltuk ki közösen lányos játékoknál, amikor egymást vibriztük, dildóztuk, aztán jött a scissors játék, hatalmasakat élveztünk töle , szinte folytunk Viszont csakis akkor próbáld ha rákészültél, a zöld jalapeno jobb az nem fáj, piros jalapeno az már kemény
(Ez egy válasz GGsex74 üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 14:31
Sziasztok!
Barátnőm számára keresnék csikló izgató segédeszközt. Mit ajánlotok? Kinek mi vált be?
Válaszokat előre is köszönöm.
Barátnőm számára keresnék csikló izgató segédeszközt. Mit ajánlotok? Kinek mi vált be?
Válaszokat előre is köszönöm.
nekem ezek jöttek be eddíg :
Szia,nekem olyan van és még pluszban kicsit mozog is eddig a legjobb
(Ez egy válasz Cheeeze üzenetére (2024. 04. 03. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 03. szerda 22:50
[melegedő vibrátor]
Sziasztok,
Sziasztok,
Sziasztok!
Segédeszköz fórum, végülis részben az volna.
Hölgy, pár segítségét kérném. Rengeteg féle csikló izgató/ stimuláló gélt/cseppet látok. Melyik vált be legjobban?
Köszönöm.
Segédeszköz fórum, végülis részben az volna.
Hölgy, pár segítségét kérném. Rengeteg féle csikló izgató/ stimuláló gélt/cseppet látok. Melyik vált be legjobban?
Köszönöm.
[melegedő vibrátor]
Sziasztok,
Sziasztok,
Lovense lush. Tapasztalatok?
Vennék műpuncit de nem tudom milyet.
Használ valaki?
Milyen az élmény?
Használ valaki?
Milyen az élmény?
https://www.vagyaim.hu/satisfyer-pro-2-next-akkus-csikloizgato- -barna-14793?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIrPfO94OcggMVa5- GDBx3Teg5OEAYYASABEgJPp_D_BwE
És a tiétek. Láttam a videótokat,brutál lehet. (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
És a tiétek. Láttam a videótokat,brutál lehet. (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 20:38
Milyen márka? Mi is láttunk már olyan vibrit, ami úgy volt kialakítva, de mégsem azt csinálta, mint egy igazi léghullámos.
Milyen márka? Mi is láttunk már olyan vibrit, ami úgy volt kialakítva, de mégsem azt csinálta, mint egy igazi léghullámos.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 20:07
Köszi. Van egy léghullámos de azonkívül hogy hangos alig szív.