Sziasztok!
Vágyfokozót (hölgy részére) használt már valaki? Szeretném rávenni a párom, hogy gyakrabban kívánja a szexet... Beszélgetéseink alapján jó velem a szex, csak nem kívánja olyan gyakran. Persze ha már benne vagyunk, akkor minden ok.
Ezen szeretnék valahogy változtatni, hogy ő is többször kívánja, ill. jó lenne ha többször kezdeményezne is...
Vágyfokozót (hölgy részére) használt már valaki? Szeretném rávenni a párom, hogy gyakrabban kívánja a szexet... Beszélgetéseink alapján jó velem a szex, csak nem kívánja olyan gyakran. Persze ha már benne vagyunk, akkor minden ok.
![smile](images/smilies/smile.gif)
próbáltam videót is keresni de nem találtam
(Ez egy válasz astronomo üzenetére (2014. 12. 06. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 06. szombat 22:37
A jogrendszerünk miatt a termékről nem nyilatkozhatok, mert per lenne a vége, ezért csak annyit, hogy nekünk korábbi - sima, dildó nélküli - változata nagyon nem vált be...
azért gondoltam hogy jó lehet mert rotál
csak arra lenék kíváncsi hogy mennyire (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2014. 12. 06. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
csak arra lenék kíváncsi hogy mennyire (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2014. 12. 06. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 06. szombat 22:37
A jogrendszerünk miatt a termékről nem nyilatkozhatok, mert per lenne a vége, ezért csak annyit, hogy nekünk korábbi - sima, dildó nélküli - változata nagyon nem vált be...
(Ez egy válasz bmw730xx üzenetére (2014. 12. 06. szombat 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 06. szombat 01:34
sziasztok
valaki tud mondani valamit az apollo pillangóbugyi ról??
sziasztok
miért te fasz ki vagy te
ez a kisfaszuak blogja?
A péniszpumpán gondolkodom de nem tudom, hogy megéri-e. Esetleg tartós változás is elérhető vele?
Hi! Nem tudja valaki h hol lehet beszerezni elektro-botot ami madzag-mentesitett? Vagy hasonlo sokkolo-szeru valamit?
Sziasztok nem tud véletlenül valaki egy pénisz növelő vizes hidro pumpát,olcsóbban mert 20000.ft kicsit soknak tűnik.
A páromat szeretném meglepni egy csiklócsipesszel. Szeretném megkérdezni, hogy valaki használ-e már ilyet és ha igen, akkor milyen tapasztalatokat szerzett vele kapcsolatban... A válaszokat előre is köszönöm.
Engem az érdekelne, hogy a péniszpumpának van hatása az erekció időtartamának növelésére? Vagy csak erősebb erekciót okoz de hosszabbat nem?
Köszönöm
Köszönöm
hi
gdfkhktjfgjhk
valakinek tapasytalata a klitorisz izgató krémekről?
Sziasztok! Még mindig érdekelne a véleményetek! A fleshligth-ról és a Tenga Flip Hole ról! melyiket érdemes megvenni?? Illetve a hölgyekhez egy kérdés: páromnak szeretnék vibrátort venni! Első vibrátornak mit ajánlanátok??? Melyiket érdemes megvenni?? Privát üzenetben is szívesen veszem a tapasztalatokat!
Üdv:
Andrew
Üdv:
Andrew
Semmilyent!!! Linknél linkebb az ajánlat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 16. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901336)
2014. 05. 16. péntek 17:07
Szeretném kérdezni, hogy a prosztata masszírozóból milyet érdemes vásárolni? Nagyon jókat írnak róla, valóban érdemes egybe befektetni?
Sziasztok!
Vkinek van már tapasztalata a Lelo Ora, vagy Lelo Insignia Aliával?
Vkinek van már tapasztalata a Lelo Ora, vagy Lelo Insignia Aliával?
Én szeretem őket!!
Jók kellenek, feldobják az együttléteket!!!