Senki??? Milyen műpuncit vagy férfi segédeszközt érdemes vásárolni???Tapasztalat,, Vélemény???
Szeretném kérdezni, hogy a prosztata masszírozóból milyet érdemes vásárolni? Nagyon jókat írnak róla, valóban érdemes egybe befektetni?
Sziasztok!
A Tenga Flip Hole -al kapcsolatban van valakinek tapasztalata???? Privát üzenetben is írhattok!
Köszi
Andrew23
A Tenga Flip Hole -al kapcsolatban van valakinek tapasztalata???? Privát üzenetben is írhattok!
Köszi
Andrew23
pont 9999 pénz, az ujjam az, de 5 rúgóért használhatod a saját ujjaidat is
(Ez egy válasz neta üzenetére (2014. 03. 22. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 22. szombat 08:43
Sziasztok!
10000-alatt valami jó csiklóizgatót tudnátok ajánlani? Van egy funfactory Ellove-unk, de az túl nagy ehhez dugás közben. Valami aranyos pici, de jó kéne. Néztem a lelo mia-t vagy a we vibe tango-t, de azok drágák...
Köszi
10000-alatt valami jó csiklóizgatót tudnátok ajánlani? Van egy funfactory Ellove-unk, de az túl nagy ehhez dugás közben. Valami aranyos pici, de jó kéne. Néztem a lelo mia-t vagy a we vibe tango-t, de azok drágák...
Köszi
Lelo Mia II kifejezetten erre a célra vettük, és hidd el, nem fogsz benne csalódni. Szuper kis eszköz.
(Ez egy válasz neta üzenetére (2014. 03. 22. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Köszi
Köszi
Egyszerü elektromos fogkefe .
Sziasztok!
Köszi
Köszi
Sziasztok!
Köszi
Köszi
a lepke nagyon jó vaneki pénisze is és könnyen tisztitható !
Sziasztok!
Ki milyen férfi segédeszközt tudna ajánlani, ami valóban jó és könnyen tisztítható???
Illetve a páromnak még nincs vibrátora! Elsőre milyet ajánlanátok???
Írhattok privát üzenetet is!
Köszönöm!
Ki milyen férfi segédeszközt tudna ajánlani, ami valóban jó és könnyen tisztítható???
Illetve a páromnak még nincs vibrátora! Elsőre milyet ajánlanátok???
Írhattok privát üzenetet is!
Köszönöm!
Egy Lelo Mia 2 nekünk is van, kis elegáns finom darab, tökéletes csikló izgató. Valóban úgy van, ahogy mondtad, hogy egy sima gumi vibri elég gusztustalan és kiábrándító a párom számára is, viszont ezek az esztétikus elegáns darabok szimpatikusak neki. A Lelo Liven és a Gigin gondolkodunk, nem tudom melyik forma lenne jobb, a klasszikus kicsit hegyes, vagy a lapított végű. Az utóbbi szimpatikusabb.
(Ez egy válasz agrok üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 06. csütörtök 15:49
Lelo Elise-t és Liv-et használunk már régóta, nagyon megérte. Igazán az Elise jött be a feleségemnek, a Liv se rossz, csak nem elég erős a rezgés és a méret is kisebb. Az Elise viszont a vibrátorok között nagynak számít, mindenképpen kell hozzá síkosító, egy kis bemelegítés behatolás előtt. Ha viszont már bent van, akkor pillanatok alatt ki tudja végezni a páromat. Szóval a Lelo cuccok megérik az árukat.
Korábban próbálkoztunk olcsóbb, szelés anyagú vibrátorral, az nem jött be nekünk.
Korábban próbálkoztunk olcsóbb, szelés anyagú vibrátorral, az nem jött be nekünk.
Nagyon jo egy nemet marka a FunFactory. Minosegi szilikon es elfogadhato aron.
Én nem vagyok nő, de egy olcsó, kissé büdös vibrit nem biztos, hogy magamba tennék. A Lelo Elise pl. annyiból jobb, hogy jó minőségű szilikonból van, két motor van benne (elég vicces programokat tud), teljesen vízálló, tehát kádban/zhany alatt is be lehet vetni (nem utolsósorban tisztítani is elég könnyű).
Ami nagyon nagy királyság, hogy akkumulátoros, legalább 1,5-2 órát bír folyamatosan működni. Vannak más luxus szexjáték márkák is, a többit mi nem nagyon ismerjük. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ami nagyon nagy királyság, hogy akkumulátoros, legalább 1,5-2 órát bír folyamatosan működni. Vannak más luxus szexjáték márkák is, a többit mi nem nagyon ismerjük. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 03. 06. csütörtök 16:23
Régóta gondolkozom ezen, hogy mit tudhatnak, ilyen áron? Hisz ha azt nézzük, 8-10x drágábbak, mint egy hagyományos, mondjuk úgy kínai vibrátor. Az én páromnak sem jön be egy 7000 Ft-os változat, nem tudom ez a Lelo mivel tudna többet? Mitől olyan jó, ami miatt ilyen drága? Anyaghasználat? Az nem feltétlen indokolja ezt a túlzó árat. A díszcsomag? Kevésbé számít. Őszintén szólva sajnálnék kiadni ennyit érte, főleg ha ezt sem használná.
Régóta gondolkozom ezen, hogy mit tudhatnak, ilyen áron? Hisz ha azt nézzük, 8-10x drágábbak, mint egy hagyományos, mondjuk úgy kínai vibrátor. Az én páromnak sem jön be egy 7000 Ft-os változat, nem tudom ez a Lelo mivel tudna többet? Mitől olyan jó, ami miatt ilyen drága? Anyaghasználat? Az nem feltétlen indokolja ezt a túlzó árat. A díszcsomag? Kevésbé számít. Őszintén szólva sajnálnék kiadni ennyit érte, főleg ha ezt sem használná.
(Ez egy válasz agrok üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 06. csütörtök 15:49
Lelo Elise-t és Liv-et használunk már régóta, nagyon megérte. Igazán az Elise jött be a feleségemnek, a Liv se rossz, csak nem elég erős a rezgés és a méret is kisebb. Az Elise viszont a vibrátorok között nagynak számít, mindenképpen kell hozzá síkosító, egy kis bemelegítés behatolás előtt. Ha viszont már bent van, akkor pillanatok alatt ki tudja végezni a páromat. Szóval a Lelo cuccok megérik az árukat.
Korábban próbálkoztunk olcsóbb, szelés anyagú vibrátorral, az nem jött be nekünk. (Ez egy válasz peeti üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Korábban próbálkoztunk olcsóbb, szelés anyagú vibrátorral, az nem jött be nekünk. (Ez egy válasz peeti üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 06. csütörtök 12:44
Lelo Liv, Lelo Gigi használók, kinek milyen tapasztalata van ezekkel az esztétikus vibrátorokkal?
Lelo Liv, Lelo Gigi használók, kinek milyen tapasztalata van ezekkel az esztétikus vibrátorokkal?
Villanyvasút?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 20. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774401)
2013. 12. 20. péntek 13:26
Mivel en erdeklodok a bdsm iranyaba, ezert van nehany jatekszerem
Ilyen-olyan vibratorok, kotozeshez mindenfele dolgok, korbacs es elektro jatekom is van.
Ilyen-olyan vibratorok, kotozeshez mindenfele dolgok, korbacs es elektro jatekom is van.
Mivel en erdeklodok a bdsm iranyaba, ezert van nehany jatekszerem
Nekem egy régebbi 19x6 cm-es elemes pénisz kinézetű,szilikon vibrátorom van.Én megvagyok vele elégedve minden értelemben.
Hintőport? Mért nem mindjárt timsót vagy tapétaragasztót? Biztos jót tesz a a nyálkahártyáknak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2013. 07. 04. csütörtök 15:18
furán fog hangzani, de mi a hintőport próbáltuk ki.....nem akármilyen! kell hozzá akarat
heló.
az arckifejezéséből és a folyó punciból ítélve nagyon élvezte.
golyók vannak beleépítve amelyek stimulálták a punci oldalát.a a popsiba az még nem ment de rajta vagyunk.
leszorítja a péniszt,hosszabb aktust biztosít,élvezetes.de a látvány az csodás.
az arckifejezéséből és a folyó punciból ítélve nagyon élvezte.
golyók vannak beleépítve amelyek stimulálták a punci oldalát.a a popsiba az még nem ment de rajta vagyunk.
leszorítja a péniszt,hosszabb aktust biztosít,élvezetes.de a látvány az csodás.