Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Ki mit használ?
Kinek milyen a kedvence?
Tapasztalatok és vélemények (pozitív és negatív)!

Az eddigi hozzászólások

2010. 04. 16. péntek 20:39  #299
Endör Endör VIP
De tudok.A rendőrségen ingyen adják.Sőt még kérni sem kell.
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2010. 03. 31. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 31. szerda 12:08
Helló!
Nemtud valaki olcsón bilincset (plüssöset). Néztem 1-2 oldalt de ott 3-4 ezer forintok.
2010. 04. 15. csütörtök 11:19  #298
neta neta
Még egy kérdésem lenne: Ti megnéztétek előtte őket, vagy netről rendeltétek? A vibráció erőssége érdekelne. A gigire azt mondják, hogy nem túl erős. A monáról nem tudom, az Elise pedig tudom, hogy 2 vibro cucc van benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 13. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (8739)
2010. 04. 13. kedd 09:32
[#]Hm ezek voltak még a listán nekünk is, de végül erre jutott a válsztás. Szerintem bármelyiket veszed, meg lesztek elégedve vele!
2010. 04. 13. kedd 22:23  #297
Törölt felhasználó (741955)
Nagyon szép, a punci is meg a ruci is, mmm ^^
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744877)
2010. 04. 01. csütörtök 01:17
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Puncipumpáról vélemény tapasztalat?

(Képes rovatban a puncipumpálásnál szabály: 1 nap max. 1 db hsz, és abban max. 3 db kép!)
2010. 04. 13. kedd 19:19  #296
Törölt felhasználó (744434)
nem rossz kép
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 01. csütörtök 01:17

(Képes rovatban a puncipumpálásnál szabály: 1 nap max. 1 db hsz, és abban max. 3 db kép!)
2010. 04. 13. kedd 19:13  #295
scuderia025 scuderia025
Szeretem ha a feleségem benedvesíti magát vibrátorral a dugás előtt,utána jobb az egész,és izgatóbb szerintem.
2010. 04. 13. kedd 14:15  #294
csül csül
minden ami a háztartásban van !!!!!!!!!!! mindegy csak recsenjen bele a nö
2010. 04. 13. kedd 09:32  #293
[#]Hm ezek voltak még a listán nekünk is, de végül erre jutott a válsztás. Szerintem bármelyiket veszed, meg lesztek elégedve vele!
(Ez egy válasz neta üzenetére (2010. 04. 13. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 13. kedd 08:42
Neked van Lelo Elise-d? Ha van, akkor miért azt vetted? Ismered a Lelo Gigit? Vagy a Lelo Monát?

(Nem nagyon vált be a Funfactory elLOVE...túl hajlékony a G-pontozáshoz.)
2010. 04. 13. kedd 08:42  #292
neta neta
Neked van Lelo Elise-d? Ha van, akkor miért azt vetted? Ismered a Lelo Gigit? Vagy a Lelo Monát?

(Nem nagyon vált be a Funfactory elLOVE...túl hajlékony a G-pontozáshoz.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 31. szerda 11:23
Tudom ajánlani a Lelo Elise-t!
Igen abban 2 vibrációs rész 5 program, és programonként vagy 6 erősség!
2010. 04. 01. csütörtök 01:17  #291

2010. 03. 31. szerda 12:08  #290
farock86 farock86
Helló!
Nemtud valaki olcsón bilincset (plüssöset). Néztem 1-2 oldalt de ott 3-4 ezer forintok.
2010. 03. 31. szerda 11:27  #289
neta neta
sajnos elkéstél, már a elLOVE-t vettem meg...esetleg ezzel van tapasztalatod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 31. szerda 11:23
2010. 03. 31. szerda 11:23  #288
2010. 03. 31. szerda 10:55  #287
neta neta
Hello!
Megvettem ezt Fun Factory elLOVE G3.
Ma este próbálnánk ki?Hogyan kell használni? Melyik részét kell a G-ponthoz tenni?
Tövig be kell tenni, vagy csak a végét kell oda érinteni?, Ha jól tudom, akkor a motor nem a végében van.
2010. 03. 29. hétfő 10:40  #286
neta neta
Bocs, rosszul írtam. G pontos orgazmust nem tudtam produkálni. Ha teletömöm a farkammal a punciját, akkor mindig elélvez eplus2 .

Néztem még
Lelo Liv http://en.lelo.com/index.php?collectionName=femme&groupNam- e=LIV

Lelo Mona http://en.lelo.com/index.php?collectionName=femme&groupNam- e=MONA

Lelo Elise http://en.lelo.com/index.php?collectionName=femme&groupNam- e=ELISE

Ezekben állítólag 2 vibrációs rész van.

A funfactory termékekben nem tudom, hogy hol van....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2010. 03. 29. hétfő 08:39
Szia neta! Kissé meghökkentem a kérdéseden. Ha "máshogy még nem sikerült" orgazmushoz juttatni a partneredet, akkor szerintem ne segédeszközzel próbálkozz, hiszen azok nem erre valók. Egyedül eljut a csúcsra? Ha igen, akkor próbálj arra koncentrálni, hogy Veled, a Te közreműködéseddel is "sikerüljön". Ehhez persze türelem és erős odafigyelés kell. Ha így már megszokottá válik a kölcsönös örömszerzés, akkor lehet "újítani" a segédeszközzel. Ha a segédeszköz okoz igazi "örömöt" és nem Te, akkor mi szükség van Rád? Ezen érdemes elgondolkodni, mielőtt "beruházol". nyes
2010. 03. 29. hétfő 08:39  #285
Törölt felhasználó (88129)
Szia neta! Kissé meghökkentem a kérdéseden. Ha "máshogy még nem sikerült" orgazmushoz juttatni a partneredet, akkor szerintem ne segédeszközzel próbálkozz, hiszen azok nem erre valók. Egyedül eljut a csúcsra? Ha igen, akkor próbálj arra koncentrálni, hogy Veled, a Te közreműködéseddel is "sikerüljön". Ehhez persze türelem és erős odafigyelés kell. Ha így már megszokottá válik a kölcsönös örömszerzés, akkor lehet "újítani" a segédeszközzel. Ha a segédeszköz okoz igazi "örömöt" és nem Te, akkor mi szükség van Rád? Ezen érdemes elgondolkodni, mielőtt "beruházol". nyes
(Ez egy válasz neta üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 29. hétfő 01:03
Hosszabb keresgélés után kiválasztottam 3 vibrátort, amit megmutattam az asszonynak. Képről és prospektusból persze szépek. Elképzelésem szerint szeretnék vele G-pontos orgazmust okozni+ vagy hüvelyit is.
(Máshogy még nem sikerült)
Van tapasztalatotok ezen a téren, hogy melyiket válasszam a 3 közül. Még nem volt vibrivel dolgom, dolgunk:

1. Lelo Gigi G-pont vibrátor (erről nagyon sok jót írnak, de csak G-pontosnak és kicsinek tűnik, az asszony meg szereti, ha csurig teli van smile )
****l

2. Fun Factory elLOVE G3 smartvibes (erről nem írnak szinte semmit, de nekem tetszik, mert azt írják, hogy G-pontos, meg vastag smile )

3.Fun Factory Patchy Paul G3 smartvibes (az asszonynak tetszik a zöld smile )

És ezekhez kapcsolódóan egy kérdés: A G-pont vibrátoroknak miért "kell" görbe végűnek lennie? Mert a neten nem mindegyik g-pont vibri görbe végű, pl a 2. választottam se. Vagy az nem G-pontos? Mert ha pl. beteszel egy viszonylag egyeneset (tövig) és a rezgője úgyis az alján van, akkor pont közel rezeg a g ponthoz. Nem?

Várom a tapasztalatotokat, véleményeteket. Jó lenne egy kis fejtágítás.

Köszi

**** mivel a GGnek van saját webshopja(nézz szét ott is!), ezért töröltem a "reklámodat"...bocs smile MP
2010. 03. 29. hétfő 06:42  #284
Törölt felhasználó (731437) VIP
Szia neta!!! smile ))Én mindenképpen a másodikat vagy ha fontos a szín,a harmadikat választanám,mert az alkalmas a G-pont izgatására is,és ahogy írtad,"az asszony szereti ha csurig tele van",ez az óhaj is megvalósulna.
A nők ezen érzékeny pontja 4-5 cm-re van a hüvely felső falán,persze ezt ha hanyatt fekszik,az ujjaddal hamar megtalálod,ugyanis masszírozásra megduzzad ,valamint a párod teljesen megváltozik ha jól csinálod.Pont emiatt találták ki a görbített fejű vibrit,hogy ezt a pontot ingerelje.A vastagság az nem mindig lényeges ez esetben,de ha szereti a párod,akkor azt vedd meg mindenképpen.Nekünk ennek a pontnak az ingerlésére egy kissé görbített,a hüvely anatómiai felépítését követő szilikon vibrink van,elem nélküli és pár ezer forintos,de amióta meg van,akkora orgazmusaim vannak,hogy bizony lepedőt sűrűn,de néha még paplant is kell mosni,annyi ahogy a kedvesem mondaná "puncilé" van! smile )))
(Ez egy válasz neta üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 29. hétfő 01:03
Hosszabb keresgélés után kiválasztottam 3 vibrátort, amit megmutattam az asszonynak. Képről és prospektusból persze szépek. Elképzelésem szerint szeretnék vele G-pontos orgazmust okozni+ vagy hüvelyit is.
Van tapasztalatotok ezen a téren, hogy melyiket válasszam a 3 közül. Még nem volt vibrivel dolgom, dolgunk:

1. Lelo Gigi G-pont vibrátor (erről nagyon sok jót írnak, de csak G-pontosnak és kicsinek tűnik, az asszony meg szereti, ha csurig teli van smile )
****l

2. Fun Factory elLOVE G3 smartvibes (erről nem írnak szinte semmit, de nekem tetszik, mert azt írják, hogy G-pontos, meg vastag smile )

És ezekhez kapcsolódóan egy kérdés: A G-pont vibrátoroknak miért "kell" görbe végűnek lennie? Mert a neten nem mindegyik g-pont vibri görbe végű, pl a 2. választottam se. Vagy az nem G-pontos? Mert ha pl. beteszel egy viszonylag egyeneset (tövig) és a rezgője úgyis az alján van, akkor pont közel rezeg a g ponthoz. Nem?

Köszi

**** mivel a GGnek van saját webshopja(nézz szét ott is!), ezért töröltem a "reklámodat"...bocs smile MP
2010. 03. 29. hétfő 01:03  #283
neta neta

****l

Köszi

2010. 03. 21. vasárnap 17:54  #282
Törölt felhasználó (76919)
Köszi és jöhet még jótanács! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 21. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (741652)
2010. 03. 21. vasárnap 17:06
[#]hali! vegyétek figyelembe,hogy anál szexhez kissebbet válasszatok,mint a hagyományos élvezetekhez. Valamint a punciba való legyen puhább(gumis vagy zselés),a popsiba való pedig inkább keményebb. A későbbiekben pedig megbeszélve a közös tapasztalatokat,élményeket,vágyakat közössen is vásárolhattok másik fajtát(kisebbet,nagyobbat,bordázottat stb). Kellemes időtöltést! worship
2010. 03. 21. vasárnap 17:06  #281
Törölt felhasználó (741652)
[#]hali! vegyétek figyelembe,hogy anál szexhez kissebbet válasszatok,mint a hagyományos élvezetekhez. Valamint a punciba való legyen puhább(gumis vagy zselés),a popsiba való pedig inkább keményebb. A későbbiekben pedig megbeszélve a közös tapasztalatokat,élményeket,vágyakat közössen is vásárolhattok másik fajtát(kisebbet,nagyobbat,bordázottat stb). Kellemes időtöltést! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 21. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (76919)
2010. 03. 21. vasárnap 14:04
Üdv!
Vibrátor vásárlás előtt állunk.
Kinek mi a tapasztalata, milyen legyen az első?
Persze, nem a méretére gondoltam (azt majd eldönti a párom), hanem az anyagára, elemes vagy elem nélküli!

Köszi
2010. 03. 21. vasárnap 14:12  #280
szabkat szabkat
Mi is vettünk. Nálunk is gond az elem, szinte egy alkalmat sem bír ki, így mi is azt követjük, hogy egyszer bekapcsoljuk, majd ki.... nem a legjobb így, de valahogy ezek az elemek nem nagyon bírnak 20-25 percet sem....
amúgy a páromnak nagyon tetszik smile smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 18. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (411523)
2010. 03. 18. csütörtök 15:30
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta e már a vibrációs péniszgyűrűt??????
HA igen megosztanátok tapasztalatotokat.
Előre is köszönöm . wave
/ 42