Mi is vettünk. Nálunk is gond az elem, szinte egy alkalmat sem bír ki, így mi is azt követjük, hogy egyszer bekapcsoljuk, majd ki.... nem a legjobb így, de valahogy ezek az elemek nem nagyon bírnak 20-25 percet sem....
amúgy a páromnak nagyon tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 18. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
amúgy a páromnak nagyon tetszik
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (411523)
2010. 03. 18. csütörtök 15:30
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta e már a vibrációs péniszgyűrűt??????
HA igen megosztanátok tapasztalatotokat.
Előre is köszönöm .
Előre is köszönöm .
![wave](images/smilies/wave.gif)
Üdv!
Vibrátor vásárlás előtt állunk.
Kinek mi a tapasztalata, milyen legyen az első?
Persze, nem a méretére gondoltam (azt majd eldönti a párom), hanem az anyagára, elemes vagy elem nélküli!
Köszi
Vibrátor vásárlás előtt állunk.
Kinek mi a tapasztalata, milyen legyen az első?
Persze, nem a méretére gondoltam (azt majd eldönti a párom), hanem az anyagára, elemes vagy elem nélküli!
Köszi
Így már értem!!!Már azt hitem lemaradtam valamiről!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 18. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731437)
VIP
2010. 03. 18. csütörtök 12:30
Szerintem szexgépre gondolt,csak elütötte!!
)
Próbáltuk már mi is, jó volt, de sajna nem sokáig bírja az elem...
Szeretünk sokáig hancúrozni, de közben elemet cserélni
. Két kis gomb elem van benne - mint a karórában - esetleg megoldás lehet, ha nem zümmög végig, csak a "beteljesüléshez" kapcsolod be. Ám amíg bírja, nekem is jó a mocorgása, nem csak a páromnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 18. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
![levele](images/smilies/levele.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta e már a vibrációs péniszgyűrűt??????
Előre is köszönöm .
Előre is köszönöm .
Szia!Mi kipróbáltuk,de nem nagy szám!Akkor nyújt kellemes élmény,ha a vibris része a csiklóhoz ér,mondjuk ha a hagyományos pózban szeretkeztek.Kétszer használtam,különböző partnerrel,hátha lesz változás...de semmi extra!
Előre is köszönöm .
Előre is köszönöm .
Előre is köszönöm .
Előre is köszönöm .
Szerintem szexgépre gondolt,csak elütötte!!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 18. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (730768)
2010. 03. 18. csütörtök 08:27
biztosan tudatlannak tartotok de mi az a szecgép?
biztosan tudatlannak tartotok de mi az a szecgép?
Nekem is megfordult a fejemben hogy veszek egyet,de aztán azt olvastam ,hogy ha nagyon sokszor használják a nők (rá kapnak,mert isteni érzés állítólag!).a csikló érzéketlenné válik.Na ezt igazán nem szeretném!!Viszont van elemes vibrim és ellem nélküli is,mindegyiket szeretjük.Amit viszont a figyelmetekbe ajánlok:a párom meglepett egy G-pont izgatóval,egy egészen egyszerű szilikon darabbal,és csodálatos orgazmusokat élek át a segítségével.Nagyon jól kilehet használni,mert a párom prosztata masszázsánál is jól jön.
(Ez egy válasz roti86 üzenetére (2010. 03. 11. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
2010. 03. 11. csütörtök 18:13
Nekem pedig, olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta e már a csiklószívót? Már van egy vibrátorunk több mint 1 éve, de mást is ki szeretnénk próbálni!
Szóval valakinek van e valakinek ezzel a játékszerrel tapasztalata? Érzékenyebb lesz tőle a csikló? Könnyebben lesz a nőnek orgazmusa ezáltal?
Szóval valakinek van e valakinek ezzel a játékszerrel tapasztalata? Érzékenyebb lesz tőle a csikló? Könnyebben lesz a nőnek orgazmusa ezáltal?
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
Nekem pedig, olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta e már a csiklószívót? Már van egy vibrátorunk több mint 1 éve, de mást is ki szeretnénk próbálni!
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
Én már hallottam, elég sok videót is láttam már. Jó dolognak tartom, csak elég drága a szerketnyű, viszont a nőknek ennél nincs jobb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 11. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (460215)
2010. 03. 11. csütörtök 11:22
Hallot már valaki a Sibianrol
Van valakinek G pont vibrátora? Vennék egyet az asszonynak, de nem tudom, hogy van e értelme, vagy legyen inkább síma vibri?
Tapasztalati beszámolókat kérek.
Köszi
Tapasztalati beszámolókat kérek.
Köszi
Hallot már valaki a Sibianrol
A GÉPED s hogy milyen?? mint 15 pasi körforgásban..
sose fárad el.....
egy szexshopban biztos tudnak felvilágosítást adni, az iylen filmekhez is beszerzik valahogy
Nekem van egy saját fejlesztésű gépem, többször tesztelve, nagy sikerrel! Rövid amatőr filmet is készítettem.
Ha érdekel privátban a többit.
Ha érdekel privátban a többit.
Tudnátok segiteni, hogy hol lehet olcsón beszerezni bilincset?(netes megrendeléssel)válaszokat légyszi privben. Köszi
Őt ismerve, valószínűleg csak szex közben, kiegészítőként használnánk.
Pl. popsiszex közben.
Elég intenzíven izgat? (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2009. 12. 09. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl. popsiszex közben.
Elég intenzíven izgat? (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2009. 12. 09. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 09. szerda 22:43
Szia!
Nálunk felemásra sikerült a dolog. Egyfelöl kitűnő előkészítő az esti action-höz, hiszen izgalomba hozza/tartja a hölgyet, mert figyelni kell rá, izeg-mozog, stb. Másfelöl a használata korlátozott, mert a belső golyók "zörgése" elég jól hallható (főleg egy csendes szobában), így a feleségemet nem igen tudtam rávenni, hogy "nyilvánosan" is hordja + azért a súly miatt a golyók kifelé igyekeznek. (No persze, a kiesés megakadályozására kellenek az erős PC izmok...)
Egyszőval ajánlom, mert nem okoz csalódást, csak meg kell találni az általatok közösen elfogadott használat módját.
Nálunk felemásra sikerült a dolog. Egyfelöl kitűnő előkészítő az esti action-höz, hiszen izgalomba hozza/tartja a hölgyet, mert figyelni kell rá, izeg-mozog, stb. Másfelöl a használata korlátozott, mert a belső golyók "zörgése" elég jól hallható (főleg egy csendes szobában), így a feleségemet nem igen tudtam rávenni, hogy "nyilvánosan" is hordja + azért a súly miatt a golyók kifelé igyekeznek. (No persze, a kiesés megakadályozására kellenek az erős PC izmok...)
Egyszőval ajánlom, mert nem okoz csalódást, csak meg kell találni az általatok közösen elfogadott használat módját.
Vannak műanyag, tehát nem fém golyók is, amelyek könnyebbek. Akinek gond a súly, esetleg próbálkozzon ilyennel.
(Ez egy válasz astronomo üzenetére (2009. 12. 09. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 09. szerda 22:43
Szia!
Van valakinek LELO márkájú segédeszköze? Tapasztalak?