Hmmm, az jó lehetett! De egyedül meg nem tudtad kitölteni, gondolom.
Vagy úgy is jó volt?? (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2009. 03. 20. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy úgy is jó volt?? (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2009. 03. 20. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 20. péntek 17:35
nekem volt egy barátnőm akinek a puncijába befért a vibri és a farkam is,hát mitne mndjak engem nagyon izgatott a dolog,és hatalmasaqt élveztünk mindketten
![buck](images/smilies/buck.gif)
nekem volt egy barátnőm akinek a puncijába befért a vibri és a farkam is,hát mitne mndjak engem nagyon izgatott a dolog,és hatalmasaqt élveztünk mindketten
(Ez egy válasz Corall üzenetére (2009. 03. 20. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
![buck](images/smilies/buck.gif)
2009. 03. 20. péntek 15:12
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a férfiaknak mi a véleménye a szex közbeni vibrátor használatáról. Nem érzik úgy, hogy nem elég amit én nyújtani tudok? Én szeretném bevonni a szexbe, de nem tudom, hogy a párom mit szólna hozzá. Tudom mindenki más és erre csak ő tud érdemben válaszolni, de kíváncsi vagyok hogy a többiek hogyan reagálnák, reagálták le.
Érdekelne, hogy a férfiaknak mi a véleménye a szex közbeni vibrátor használatáról. Nem érzik úgy, hogy nem elég amit én nyújtani tudok? Én szeretném bevonni a szexbe, de nem tudom, hogy a párom mit szólna hozzá. Tudom mindenki más és erre csak ő tud érdemben válaszolni, de kíváncsi vagyok hogy a többiek hogyan reagálnák, reagálták le.
Nem, én nem érzem úgy! Sőt, engem kimondottan izgat, amikor a lány a punciját izgatja a kezével, vagy vibrivel dugás közben... az meg a legjobb, amikor tv-t nézek, vagy épp bezuhanok az ágyba, hogy akkor most alvás, erre előkerül a dildó, vagy a vibri és játszani kezd az a barátnőm az ágyban, vagy a fotelben, esetleg pont a tv elött.
Persze,ilyenkor már nekem sincs kedvem végignézni a filmet,vagy aludni, hanem inkább besegítek neki, aztán bevágom a farkam a puncijába, a vibri meg mehet a popsiba! Örült jó, én nem vagyok ellene!
(Ez egy válasz Corall üzenetére (2009. 03. 20. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
Sziasztok!
Szia! Szerintem normális férfi nem érzi úgy. Olyat adhat, ami a pasi egyedül nem tud, pl rezeg... Vagy mi pl imádjuk úgy, hogy én a fenekében, a vibrátor meg a punciját feszíti szét és rezeg közben, ami nekem is nagyon-nagyon jó!! Üvöltve élvezünk mindketten! Ezt nem lehetne segédeszköz nélkül.
De azért Neked is úgy kell hozzáállnod, hogy véletelen se éreztesd Vele, hogy nem lenne elég.
Pl amig szopod a farkát ezerrel, magadnak játszol a vibrátorral és esetleg az ô kezét is odavonod. Melyik pasi ellenkezne?!
Mindenesetre esetleg lehet olyan veszélye, hogy ha túlzásba viszed, utána már kevés lehet az igazi fasz.
Majd számolj be a tapasztalataidról!
De azért Neked is úgy kell hozzáállnod, hogy véletelen se éreztesd Vele, hogy nem lenne elég.
Pl amig szopod a farkát ezerrel, magadnak játszol a vibrátorral és esetleg az ô kezét is odavonod. Melyik pasi ellenkezne?!
![worship](images/smilies/worship.gif)
Mindenesetre esetleg lehet olyan veszélye, hogy ha túlzásba viszed, utána már kevés lehet az igazi fasz.
Majd számolj be a tapasztalataidról!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Sziasztok!
Sziasztok!
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://users.atw.hu/szexgep/fotok/gep1.jpg)
[URL=http://www.szexgep.atw.hu] itt megnézhetitek a gépet.
a #247-es komment volt a "kiindulási pont".
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2009. 03. 03. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 03. kedd 21:21
hmm.... érdekes gépezet.. de nekem már egy kicsit sok. Én mindig úgy képzelem el a szexuális segédeszközöket, hogy azok kicsik (bár ezt ugye egy vibrátorról nem mindig lehet elmondani). Ez a gépezet egy eléd fura valami. Inkább valami filmben tudnám elképzelni, bár ott sem. Ahogy felvillan előttem, hogy egy hölgy kéjesen ül rajta, majd egy izmos férfi rángatja a kart.... hát elég viccesen fest a dolog. Vagy csak én képzelem igy?
Egyébként volt valami kérdés is a gépezettel kapcsolatban?
Egyébként volt valami kérdés is a gépezettel kapcsolatban?
hmm.... érdekes gépezet.. de nekem már egy kicsit sok. Én mindig úgy képzelem el a szexuális segédeszközöket, hogy azok kicsik (bár ezt ugye egy vibrátorról nem mindig lehet elmondani). Ez a gépezet egy eléd fura valami. Inkább valami filmben tudnám elképzelni, bár ott sem. Ahogy felvillan előttem, hogy egy hölgy kéjesen ül rajta, majd egy izmos férfi rángatja a kart.... hát elég viccesen fest a dolog. Vagy csak én képzelem igy?
Egyébként volt valami kérdés is a gépezettel kapcsolatban? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 03. kedd 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként volt valami kérdés is a gépezettel kapcsolatban? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 03. kedd 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (379579)
2009. 03. 03. kedd 20:46
Ilyen:
![](http://hardwood.hu/galeria/butorok/fuck_masine.gif)
Milyen gép?
(Ez egy válasz Yoco üzenetére (2009. 03. 03. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 03. kedd 13:36
Kérdezte valaki a szex gépet amire válaszoltam de csend honol a téma körűl.
Kérdezte valaki a szex gépet amire válaszoltam de csend honol a téma körűl.
Ment egy privi, nézd meg.
Hali! Ment egy privi, nézd meg.
(Ez egy válasz -check- üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 20:58
Sziasztok! Most szeretnék venni egy új vibrátort aminek lökés funkciója is van. Ha valaki tud róla valami haszos infót mondani akkor azt nagyon megköszönném
Nem szeretnék befürödni vele!
![smile](images/smilies/smile.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
nekem is van 3 de csak a férjemnek tartok bemutatót velük,ő nagyon élvezi és nekem is jó
Mi nekünk is van forgó és csiklóizgatós vibrink sikósítóval 2-3 orgazmus
Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 14. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95774)
2009. 01. 14. szerda 10:03
Egyetértek Marcával, én sem látom értelmét a lökésnek, de ti tudjátok!
Egyetértek Marcával, én sem látom értelmét a lökésnek, de ti tudjátok!
(Ez egy válasz -check- üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Most szeretnék venni egy új vibrátort aminek lökés funkciója is van. Ha valaki tud róla valami haszos infót mondani akkor azt nagyon megköszönném
ment a pm.
szerintem semmi értelme, hogy lökjön. Úgyis a lány, vagy a partner mozgatja úgy és olyan ütemben, ahogy az jó. A rezgés még OK, de hogy lökjön is?! Minek? De ez csak az én véleményem.....