Sziasztok! Most szeretnék venni egy új vibrátort aminek lökés funkciója is van. Ha valaki tud róla valami haszos infót mondani akkor azt nagyon megköszönném
Nem szeretnék befürödni vele!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nem szeretnék befürödni vele!
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Ez jó.... mármint, hogy függőséget okozzon egy vibrátor.
Egyébként nem rossz az....
Mármint a függőség! :P
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
A segédeszköz nevében is benne van h segít
magyarúl jó mert feldob, de nem ettől fog azember élete megváltozni h függés lesz tőle.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
spylevi11-nek: szerintem nem áll fenn a veszélye. Sőt! A nevében is benne van: segédeszköz. Nekünk is van kétféle vibrátor, egy péniszgyűrű, ami fokozatosan állítható a vibrálása. A nejemnek így sem kell mindig. Csak ha egy hatalmasabbat akarunk. Sőt van olyan is, hogy csak eszközökkel, meg olyan is van (többször is) hogy semmi sem kell. Hidd el: szó szerint jó játék!!
Persze nem szabad tulzasba vinni semmit de azert feldobja a parkapcsolatot ha van egy ket szex jatek otthon...
ilyenkor nem áll fenn a veszélye h vki túlságosan a szextárgyához szokik és egy idő után már csak az izgatja?
Bp-en meg nyugodtan be lehet menni a vigszinház mögé, olyan korrektek az eladók, hogy még véletlenül sem jössz zavarba. Páromnak akartam valami játékszert venni, az eladó lánnyal közösen próbálgattunk betuszakolni egy- a párom méretével kb. megegyező méretű- vibrátort betuszakolni a műanyagból készült női nemi szervbe (nem akartam vulgáris lenni), hogy rájöjjünk, nem lesz-e szűk.
(Ez egy válasz kopaszon üzenetére (2008. 12. 10. szerda 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 16:06
Bács-megyében van egy csávó aki házhoz viszi a vibriket,nem kell az üzletben pironkodni,nagy készletből választotunk a párommal mi is.
Nekünk a zselés vált be,a srác vagy 20 fajtát mutatott, sok más egyéb eszközt is.Jó ,hogy már ezt is házhoz viszik.
Nekünk a zselés vált be,a srác vagy 20 fajtát mutatott, sok más egyéb eszközt is.Jó ,hogy már ezt is házhoz viszik.
Most szereztünk be egy 30/5 vibrátorta párom meg van érte őrülve,nagyon szereti puncira popsira 16/3 van neki.*****hattyúnyak hóembervagy irjál
Ezek jól kiegészitik a szexet mert harmadik személyt nem akarunk beszervezni
(nagyon ötletesen, de inkább priviben add meg a számot:prune) (Ez egy válasz Pár45/46 üzenetére (2008. 12. 10. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek jól kiegészitik a szexet mert harmadik személyt nem akarunk beszervezni
(nagyon ötletesen, de inkább priviben add meg a számot:prune) (Ez egy válasz Pár45/46 üzenetére (2008. 12. 10. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 19:05
Szia! Megtudnád adni az elérhetőségét a srácnak? Előre is köszönöm!
Meg keresem a számát,bár elég elfoglalt a srác
(Ez egy válasz Pár45/46 üzenetére (2008. 12. 10. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 19:05
Sziasztok ! A feleségemmel mi is vettünk egy zseléset , helyesbitek , kapott tőlem egyet . Azóta folyamatosan használjuk is . Ő szeret vele játszadozni , én meg totál beindulok tőle ahogyan csinálja . Mind a kettőnknek bevált , nem bántam meg hogy megvettem !
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
(Ez egy válasz kopaszon üzenetére (2008. 12. 10. szerda 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 16:06
Bács-megyében van egy csávó aki házhoz viszi a vibriket,nem kell az üzletben pironkodni,nagy készletből választotunk a párommal mi is.
A barátnőm ritkán használ ilyesmit.
Nekem is van vibrim és szeretek vele a páromnak bemutatót tartani! Mind a ketten nagyon élvezük! Bár a páromét nem pótolja!
Ezt nemrég találtam a neten:
David Beckham megvásárolta nejének a világ legdrágább vibrátorát. A platinavibrátor 10 karátos gyémántokkal van kirakva, s rajta egy 16 karátos gyémánt fityeg. A ritka darabból csupán 10 található az egész világon.
David Beckham megvásárolta nejének a világ legdrágább vibrátorát. A platinavibrátor 10 karátos gyémántokkal van kirakva, s rajta egy 16 karátos gyémánt fityeg. A ritka darabból csupán 10 található az egész világon.
Asszem asszonynak van vagy 10, mind különböző formájú, hosszúságú, vastagságú... mindegyikkel jól tudja érezni magát, de legeslegjobban a farkam kell neki mindig.
Hangulattól is függ, hogy éppen melyiket akarja, van, amikor a kisebb is csodákra képed és ez elég is, de van, amikor egy méretesebb kell neki, van, amikor egyik sem...
Szerintem kezdjétek egy viszonylag kisebb méretűvel - válasszátok ki együtt. Javaslom a szilikonos, vagy zselés típust, (esetleg inkább a vibramotor nélkülieket). Aztán majd meglátjátok... a végén majd Ő vesz magának olyat, amilyet akar. (Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Hangulattól is függ, hogy éppen melyiket akarja, van, amikor a kisebb is csodákra képed és ez elég is, de van, amikor egy méretesebb kell neki, van, amikor egyik sem...
Szerintem kezdjétek egy viszonylag kisebb méretűvel - válasszátok ki együtt. Javaslom a szilikonos, vagy zselés típust, (esetleg inkább a vibramotor nélkülieket). Aztán majd meglátjátok... a végén majd Ő vesz magának olyat, amilyet akar. (Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 16:19
Hy! Szerinted érdemes nagyobb vibrit venni, mint amihez eddig hozzá volt "szokva"? Nincs valami nagy méretem sajnos, é hát gondoltam veszek vmi nagy dildót, de uye hátha az meg fájna... Ha van ilyesféle tapasztalatod, lécci írj!
Hi!
CSak azért írtam, hogy vékonyabbat, mert Permi azt írta, hogy a barátnője elég szűk, nem tud nagyon ellazulni.
De leginkább azért, mert én úgy gondolom, hogy egy nagyobbtól "megijedne". Egy kissebb meg mégis csak játékosabb, azt nem kell annyira komolyan venni.
De nincs semmi ilyesféle tapasztalatom. (Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
CSak azért írtam, hogy vékonyabbat, mert Permi azt írta, hogy a barátnője elég szűk, nem tud nagyon ellazulni.
De leginkább azért, mert én úgy gondolom, hogy egy nagyobbtól "megijedne". Egy kissebb meg mégis csak játékosabb, azt nem kell annyira komolyan venni.
De nincs semmi ilyesféle tapasztalatom. (Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 16:19
Hy! Szerinted érdemes nagyobb vibrit venni, mint amihez eddig hozzá volt "szokva"? Nincs valami nagy méretem sajnos, é hát gondoltam veszek vmi nagy dildót, de uye hátha az meg fájna... Ha van ilyesféle tapasztalatod, lécci írj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 10. 26. vasárnap 11:23
Szia Permi!
Ha nem tud veled ellazulni a barátnőd, akkor szerintem egy vibrátorral sem fog.
Viszont ha sikerül, akkor elsőnek egy minél vékonyabbat javasolnék, mindenféle rücsök, és redő nélkül.
Bár a legjobb az lenne, ha közösen választanátok ki a megfelelőt.
ui: sikosítóról elsőnek semmiképp ne feledkezzetek meg, aztán majd meglátjátok, hogy késöbb kell-e
Viszont ha sikerül, akkor elsőnek egy minél vékonyabbat javasolnék, mindenféle rücsök, és redő nélkül.
ui: sikosítóról elsőnek semmiképp ne feledkezzetek meg, aztán majd meglátjátok, hogy késöbb kell-e
Ha olyan erzes, akkor megvan a csiklo. Olvasgassal tovabb a noi
orgazmus/spricceles/squirt temaban, az altalaban bejon
(Ez egy válasz Permi üzenetére (2008. 10. 21. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
orgazmus/spricceles/squirt temaban, az altalaban bejon
2008. 10. 21. kedd 13:25
Bnőmet szeretném meglepni vmivel, de nem egyszerű a helyzet. Sajnos ő még tapasztalatlan, és eléggé szűk is, nehéz a behatolás.
A csiklót hiába próbálom izgatni, arra nem reagál, azt szereti, ha ott belül tevékenykedek.Általában a popsi felőli falat szoktam erősen ingerelni, mert látom rajta h azt szereti, de 1 idő után már nem jó érzés, azt mondta mindig olyat érez, mintha wcre kéne szaladnia tőle, másoknál is van ez így?
A hártyája még megvan sztem, pedig már többször próbálkoztunk, de valahogy nem jött össze a dolog, és inkább leálltam, mert éreztem rajta h nem tud ellazulni, rossz élményt meg nem szeretnék neki.
Ezért találtam most ki, hogy esetleg meglepném 1 kis cuccal, amivel talán oldódik, és a csúcsra is el tudnám juttatni, később pedig remélem már nem is lesz ilyesmire szükség hozzá. Milyen ajánlanátok, főleg a csajokat kérdezem?? Azt sem tudom eldönteni h csikló vagy hüvely ingerlőset vegyek, illetve lövésem sincs melyik lenne neki a jó, segítsetek
A csiklót hiába próbálom izgatni, arra nem reagál, azt szereti, ha ott belül tevékenykedek.Általában a popsi felőli falat szoktam erősen ingerelni, mert látom rajta h azt szereti, de 1 idő után már nem jó érzés, azt mondta mindig olyat érez, mintha wcre kéne szaladnia tőle, másoknál is van ez így?
A hártyája még megvan sztem, pedig már többször próbálkoztunk, de valahogy nem jött össze a dolog, és inkább leálltam, mert éreztem rajta h nem tud ellazulni, rossz élményt meg nem szeretnék neki.
Ezért találtam most ki, hogy esetleg meglepném 1 kis cuccal, amivel talán oldódik, és a csúcsra is el tudnám juttatni, később pedig remélem már nem is lesz ilyesmire szükség hozzá. Milyen ajánlanátok, főleg a csajokat kérdezem?? Azt sem tudom eldönteni h csikló vagy hüvely ingerlőset vegyek, illetve lövésem sincs melyik lenne neki a jó, segítsetek
Szia Permi!