Bnőmet szeretném meglepni vmivel, de nem egyszerű a helyzet. Sajnos ő még tapasztalatlan, és eléggé szűk is, nehéz a behatolás.
A csiklót hiába próbálom izgatni, arra nem reagál, azt szereti, ha ott belül tevékenykedek.Általában a popsi felőli falat szoktam erősen ingerelni, mert látom rajta h azt szereti, de 1 idő után már nem jó érzés, azt mondta mindig olyat érez, mintha wcre kéne szaladnia tőle, másoknál is van ez így?
A hártyája még megvan sztem, pedig már többször próbálkoztunk, de valahogy nem jött össze a dolog, és inkább leálltam, mert éreztem rajta h nem tud ellazulni, rossz élményt meg nem szeretnék neki.
Ezért találtam most ki, hogy esetleg meglepném 1 kis cuccal, amivel talán oldódik, és a csúcsra is el tudnám juttatni, később pedig remélem már nem is lesz ilyesmire szükség hozzá. Milyen ajánlanátok, főleg a csajokat kérdezem?? Azt sem tudom eldönteni h csikló vagy hüvely ingerlőset vegyek, illetve lövésem sincs melyik lenne neki a jó, segítsetek
A csiklót hiába próbálom izgatni, arra nem reagál, azt szereti, ha ott belül tevékenykedek.Általában a popsi felőli falat szoktam erősen ingerelni, mert látom rajta h azt szereti, de 1 idő után már nem jó érzés, azt mondta mindig olyat érez, mintha wcre kéne szaladnia tőle, másoknál is van ez így?
A hártyája még megvan sztem, pedig már többször próbálkoztunk, de valahogy nem jött össze a dolog, és inkább leálltam, mert éreztem rajta h nem tud ellazulni, rossz élményt meg nem szeretnék neki.
Ezért találtam most ki, hogy esetleg meglepném 1 kis cuccal, amivel talán oldódik, és a csúcsra is el tudnám juttatni, később pedig remélem már nem is lesz ilyesmire szükség hozzá. Milyen ajánlanátok, főleg a csajokat kérdezem?? Azt sem tudom eldönteni h csikló vagy hüvely ingerlőset vegyek, illetve lövésem sincs melyik lenne neki a jó, segítsetek
![smile](images/smilies/smile.gif)
"Az Eroscillator az egyik legvitatottabb segédeszköz a szexuális játékszerek történelmében, bár ellentmondásosságához feltehetőleg az is hozzájárul, hogy működése eltér a stimuláló eszközök döntő többségétől.
Persze az idegenkedőket meg lehet érteni, hisz bizonyára eltelik egy kis idő, míg az ember megszokja, hogy egy elektromos fogkefére emlékeztető szerkezet van a lábai között, de ha ezen túllendülünk, állítólag soha nem tapasztalt orgazmusokat élhetünk át segítségével. A svájci fejlesztésű, egyetemi laboratóriumban tesztelt játékszer a hagyományos vibrátorokkal ellentétben nem rezeg, hanem oszcillál, azaz körkörös mozgásokat végez.
Az egyik oldalról a másikig halad, percenként 3600 mozdulatot tesz meg, s egyszerre képes stimulálni a szeméremajkakat és a csiklót is. Ponteszerű feje koncentráltabb izgatást képes nyújtani, s sokan előnyként emelik ki azt is, ellentétben a legtöbb vibráló segédeszközzel, az Eroscillator a kéz felé szinte semennyi vibrációt nem közvetít, így használata közben nem fárad el a kéz.
A játékszer ráadásul nem új találmány, már egy-két évtizeddel ezelőtt is ismerték, s mostanában ismét kezdi felkapni a segédeszközpiac. Legnagyobb előnye egyöntetű válemények szerint az, hogy nem izgatja túl az érzékeny területeket, mivel nem rezeg, csak csöndben körözget."
Persze az idegenkedőket meg lehet érteni, hisz bizonyára eltelik egy kis idő, míg az ember megszokja, hogy egy elektromos fogkefére emlékeztető szerkezet van a lábai között, de ha ezen túllendülünk, állítólag soha nem tapasztalt orgazmusokat élhetünk át segítségével. A svájci fejlesztésű, egyetemi laboratóriumban tesztelt játékszer a hagyományos vibrátorokkal ellentétben nem rezeg, hanem oszcillál, azaz körkörös mozgásokat végez.
Az egyik oldalról a másikig halad, percenként 3600 mozdulatot tesz meg, s egyszerre képes stimulálni a szeméremajkakat és a csiklót is. Ponteszerű feje koncentráltabb izgatást képes nyújtani, s sokan előnyként emelik ki azt is, ellentétben a legtöbb vibráló segédeszközzel, az Eroscillator a kéz felé szinte semennyi vibrációt nem közvetít, így használata közben nem fárad el a kéz.
A játékszer ráadásul nem új találmány, már egy-két évtizeddel ezelőtt is ismerték, s mostanában ismét kezdi felkapni a segédeszközpiac. Legnagyobb előnye egyöntetű válemények szerint az, hogy nem izgatja túl az érzékeny területeket, mivel nem rezeg, csak csöndben körözget."
![](http://kepfeltoltes.hu/081021/eroscill_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Értem és amit én linkeltem amit fellehet fújni gondolom ha felvan fújva akkor csak orron lehet levegőt kapni? illetve a szájpeckek nagy részénél csak orron lehet levegőt venni. köszi a helpet
Egy tulajdonképpen egy sima szájpecek, amit fel is lehet fújni. Ha extrémebbet akartok, akkor olyat javaslok nektek, amin befelé egy kissebb, kifelé pedig normál pénisz méretű. És bőrpánttal lehet a fejhez erősíteni.
Egy ici-picit extrém, és nem épp halvérűeknek való
ja és levegőt az orrán keresztől tud venni. (feltéve, ha nincs bedugulva a nádhától)
![](http://kepfeltoltes.hu/thumb/081013/6217_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Na jó ez már tényleg extra extrém
![](http://kepfeltoltes.hu/thumb/081013/2020050100_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Egy ici-picit extrém, és nem épp halvérűeknek való
ja és levegőt az orrán keresztől tud venni. (feltéve, ha nincs bedugulva a nádhától)
![](http://kepfeltoltes.hu/thumb/081013/6217_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Na jó ez már tényleg extra extrém
![](http://kepfeltoltes.hu/thumb/081013/2020050100_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Heló az lenne a kérdésem hogy találtam a goldengate shopban egy ilyen szájpecket latex http://shop.goldengate.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&rovatid=202&start=7&limit=7&itemid=2049274&op=details
ez hogy működik beleteszed párod szájába felkell fújni vagy mi? levegőt hogy lehet kapni valaki légyszives írjon le egy két infót köszönöm és ha nem ide kellett volna írnom akkor sajnálom de csak ide tudtam.
ez hogy működik beleteszed párod szájába felkell fújni vagy mi? levegőt hogy lehet kapni valaki légyszives írjon le egy két infót köszönöm és ha nem ide kellett volna írnom akkor sajnálom de csak ide tudtam.
Zoracica!
Várom a fejleményeket .
(Ez egy válasz Zoracica üzenetére (2008. 10. 01. szerda 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi, kipróbálom. Az első variáció kicsit merésznek tűnik, de majd meglátjuk mit hoz a jövő
Várom a fejleményeket .
2008. 10. 01. szerda 00:11
Sok sikert!
(Ez egy válasz Zoracica üzenetére (2008. 10. 01. szerda 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi, kipróbálom. Az első variáció kicsit merésznek tűnik, de majd meglátjuk mit hoz a jövő
2008. 10. 01. szerda 00:11
Törölt felhasználó (347117)
2008. 09. 30. kedd 17:58
Ha ezt túl vadnak tartod akkor egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy "Mem próbálunk ki egy vibrátort?".
hidd le a legtöbb pasinak nincs semmi kifogása ez ellen.
Nekünk van 2 vibrink,de csak a sima merev műanyagot szereti az élethűbbet valamiért nem. A vibrigyűrű mindennapos, a gésagolyó negativ. Fél,hogy benntmarad.
Ha ezt túl vadnak tartod akkor egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy "Mem próbálunk ki egy vibrátort?".
Vegyél egyet és tart a pasidnak egy sztriptizes, vibrátorral masztizós, elélvezős műsort.
És ha még frenetikusabb hatást akarsz elérni, akkor a végén ülj a pasid mellkasára és ott masztizz.
szerintem utána nem lesz semmi kifogása a vibrátorok ellen. (Ez egy válasz Zoracica üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
És ha még frenetikusabb hatást akarsz elérni, akkor a végén ülj a pasid mellkasára és ott masztizz.
szerintem utána nem lesz semmi kifogása a vibrátorok ellen. (Ez egy válasz Zoracica üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 23:42
Én szeretném belevinni a szeretkezéseinkbe a vibrátort, csak nem tudom hogy hozzam szóba. Tud valaki tanácsot adni? Esetleg tapasztalatot leírni?
Én szeretném belevinni a szeretkezéseinkbe a vibrátort, csak nem tudom hogy hozzam szóba. Tud valaki tanácsot adni? Esetleg tapasztalatot leírni?
Egy vibrátorra gondolsz? Vagy műpuncira?
Mert nekem csak a rezgő műpuncitol nem sikerül, hacsak nem huzogatom a farkamom. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert nekem csak a rezgő műpuncitol nem sikerül, hacsak nem huzogatom a farkamom. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (355657)
2008. 09. 28. vasárnap 18:28
Egyszerű kis eszköz, gyakorlatilag rezeg. Ha ezt a farkadhoz szorítod, esetleg neked is elsül tőle hoki nélkül is, mint nekem.
Egyszerű kis eszköz, gyakorlatilag rezeg. Ha ezt a farkadhoz szorítod, esetleg neked is elsül tőle hoki nélkül is, mint nekem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 09. 28. vasárnap 17:48
Milyen az a kézi masszírozógép, hogy mozgatni sem kell?
![finom](images/smilies/finom.gif)
Alginát, itt többet is olvashatsz a kötési időről és egyebekről. (nem a reklám helye: http://www.mwdental.hu/pdf/Fejezet_2/Fejezet_2_1.pdf)
(Ez egy válasz kutyafüle80 üzenetére (2008. 07. 08. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 12:08
AZ ismétlődő kérdésem ,már bocsi.
Vki vett már himbi-limbit?Nem tudná megmondani vki h mi lehet a formázó por benne és h olyat lehet e kapni boltban vagy valahol vagy legalább hasonló anyagot ami olyan gyorsan szilárdul?Köszi
Vki vett már himbi-limbit?Nem tudná megmondani vki h mi lehet a formázó por benne és h olyat lehet e kapni boltban vagy valahol vagy legalább hasonló anyagot ami olyan gyorsan szilárdul?Köszi
Milyen az a kézi masszírozógép, hogy mozgatni sem kell?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (355657)
2008. 09. 28. vasárnap 16:14
Én sokszor maszturbálok a kézi kis masszírozógéppel. A kemény farkamhoz szorítom, és nem kell rejszolnom se, egy idő után elélvezek (általában óvszert húzok rá, hogy nem kenjem össze a gépet). Szerintem irtó jó nem szokványos módon elélvezni.
Én sokszor maszturbálok a kézi kis masszírozógéppel. A kemény farkamhoz szorítom, és nem kell rejszolnom se, egy idő után elélvezek (általában óvszert húzok rá, hogy nem kenjem össze a gépet). Szerintem irtó jó nem szokványos módon elélvezni.
Mi is szeretjük a segédeszközöket, szinte nem is telik úgy el szeretkezés, hogy ne vettünk volna elő 1-2 darabot. Van hogy nincs kedve valamelyikünknek a sexhez, és akkor nagyon jól jön egy vibri vagy egy műpunci. Az évek alatt már egész szép kollekcióra tettünk szert minden féléből. De mostanában a kedvencünk az amelyik jó hosszú, puha zselés, dupla vége van és a misszionárius póz közben benne van mindkettőnk fenekében.
Most lehet mutogatni ránk, de mi akkor is így (is) szeretjük.
Most lehet mutogatni ránk, de mi akkor is így (is) szeretjük.
Nálunk a végbélbe dugható apró (8-10 db) golyócska ött be nagyon. Olyan módon, hogy amikor el akar élvezni, hirtelen kihúzza a cuccost a fenekéből. Egyszerűen fenomenális orgazmust tud így elérni.
Tudtok olyan oldalt ahol a szexuális segédeszközöket videóval be is mutatják?