sziasztok..
ha valaki nem akar rá költeni sokat, én megoldottam természetes alapanyagokból..
fiú vagyok, de bisex, így análisan is szeretem izgatni magam...
pl répa és a kígyóubi nagyon jó, étolajjal leöntöm és már lehet is a helyére tenni... hatalmas élvezeteket okoz...
ha valaki nem akar rá költeni sokat, én megoldottam természetes alapanyagokból..
fiú vagyok, de bisex, így análisan is szeretem izgatni magam...
pl répa és a kígyóubi nagyon jó, étolajjal leöntöm és már lehet is a helyére tenni... hatalmas élvezeteket okoz...
Sok szexuális segédeszközöm van.Vibri,análtréner,gyöngyösrúd,péniszgyűrű.Sajnos én muszájból szereztem be ezeket a saját élvezetemre mert az én párom szexuálisan rettenetesen primitiv.De sajnos még az elemes csiklóizgató sem tudja pótolni a nyalást amit szintén nem kapok meg tőle.
Én is vettem a nagyon "daliás" műpéniszt a feleségemnek,hozzá síkosítót.Már csak a próba van hátra.Ajándék volt szerintem számított rá és úgy néz ki örült neki.Remélem sok örömünk lesz benne.
feromon spraykről van valakinek tapasztalata? tényleg van látható hatása a másik nemen vagy csak megnöveli az egód mert azt hiszed hat és amiatt leszel sikeresebb?
egy jókis műpuncit én is szivesen kiprobálnék
én is vettem a nőmnek egy vibrit ha én csinálom neki azt mondja nem jó . meg probálta sajátmagának úgysem volt jó. aztán eltettük majd talán késöbb hasznát vesszük
Senkinek sincs tapasztalata műpuncikkal????Írjatok bátran
Van ami bizony kicsit túlzás, de néhány apróság nálunk is van a fiókban
Ezek a képek egy Amszterdami szexmuzeumbol valok.Mennyit finomodott azota a szex ipar.
nem tudtok valami jó eszközt fiúk számára önkielégítés céljából?
"A prosztata, a gát és a herék párhuzamos stimulálást nem épp egyszerű megoldani, de ennek most vége, a rosszfiúk vibrátora kezelésbe veszi a kívánt területeket.
A férfi szexjátékok non plus ultrájának tartják azt a többfunkciós segédeszközt, ami első ránézésre olyan, mint egy kézifuró, ám a használati utasítás, illetve ábrák segítségével könnyen megérthető, hogy mi is a kis csodadarab tényleges feladata.
A kis elegáns vibrátor - ahogy az manapság már a segédeszközöknél alapkövetelmény - persze, hogy több az egyben. A segédeszköz fogantyúhoz hasonlító végét a popsiba kell helyezni, míg a fúrószerű fejet közvetlenül a herezacskó alá kell irányítani. A popsiban tartózkodó rész a prosztata izgatásáért felel, a fúróvég fején található aprócska tüskék a gátat stimulálják, míg a fém fej a heréket bizseregteti. A segédeszköz nem igényel kézi irányítást, elég egy gombnyomás, és a szerszám máris teljes gőzzel vibrál.
A szerszám felhelyezése után nyugodtan vegyünk fel bármilyen pozíciót, sőt, aki bevállalósabb, közösüléskor is magában tartja a szerszámot. Tapasztalt vibrálók szerint, ha a segédeszközt kézzel próbáljuk irányítani, a vibráció erőssége jelentősen tompább lesz, így érdemes teljes mértékben a segédeszközre bízni magunkat. A vibrátor alapanyaga szilikon, és csak egy méretben kapható."
A férfi szexjátékok non plus ultrájának tartják azt a többfunkciós segédeszközt, ami első ránézésre olyan, mint egy kézifuró, ám a használati utasítás, illetve ábrák segítségével könnyen megérthető, hogy mi is a kis csodadarab tényleges feladata.
A kis elegáns vibrátor - ahogy az manapság már a segédeszközöknél alapkövetelmény - persze, hogy több az egyben. A segédeszköz fogantyúhoz hasonlító végét a popsiba kell helyezni, míg a fúrószerű fejet közvetlenül a herezacskó alá kell irányítani. A popsiban tartózkodó rész a prosztata izgatásáért felel, a fúróvég fején található aprócska tüskék a gátat stimulálják, míg a fém fej a heréket bizseregteti. A segédeszköz nem igényel kézi irányítást, elég egy gombnyomás, és a szerszám máris teljes gőzzel vibrál.
A szerszám felhelyezése után nyugodtan vegyünk fel bármilyen pozíciót, sőt, aki bevállalósabb, közösüléskor is magában tartja a szerszámot. Tapasztalt vibrálók szerint, ha a segédeszközt kézzel próbáljuk irányítani, a vibráció erőssége jelentősen tompább lesz, így érdemes teljes mértékben a segédeszközre bízni magunkat. A vibrátor alapanyaga szilikon, és csak egy méretben kapható."
Az ANAL-C:-)
Sziasztok!
Valaki használt már műpuncit??? Melyik a legjobb???
Várom a véleményeket!
Valaki használt már műpuncit??? Melyik a legjobb???
Várom a véleményeket!
örülök annak, hogy olyan cikket szúrtam be, aminek valóban van alapja! annak nem örülök, hogy ilyenek forgalomban is vannak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 03. 18. vasárnap 16:03
Én már jártam úgy,ahogy dako84 cikke írja. Kegyetlen volt! Rohantam ki a fürdőbe,próbáltam magam sikálni kívül-belül,de égett a puncim kb 10-15 percig. Azóta az ilyen gyanús puha műanyagokat kerülöm,de messziről.
Én már jártam úgy,ahogy dako84 cikke írja. Kegyetlen volt! Rohantam ki a fürdőbe,próbáltam magam sikálni kívül-belül,de égett a puncim kb 10-15 percig. Azóta az ilyen gyanús puha műanyagokat kerülöm,de messziről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is egy hasonlóval leptem meg a nejemet pár hónapja.
Nem fogadta kitörő örömmel, annak ellenére, hogy csiklóvibrátort már jó ideje használunk. Lassan talán összebarátkozik vele, vannak próbálkozások.:) Viszont én azt mondom, hogy elsőre egy apró zizegő tökéletes. Ha azzal meg tud barátkozni, akkor jöhet vmi nagyobb (fekete bika?)
PP
Nem fogadta kitörő örömmel, annak ellenére, hogy csiklóvibrátort már jó ideje használunk. Lassan talán összebarátkozik vele, vannak próbálkozások.:) Viszont én azt mondom, hogy elsőre egy apró zizegő tökéletes. Ha azzal meg tud barátkozni, akkor jöhet vmi nagyobb (fekete bika?)
PP