Hozzám bújik, ha elkenődtem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 27. vasárnap 13:15
És ehhez mit szóltok? Ha valaki próbálta, kérném, véleményezze! A végtelenségig hálás lennék!
szerintem a segédeszközök csak feldobják a szexet!
Sziasztok!! Én már vettem és kipróbáltam a pénisz pumpát,rezgő gyűrüt,vettem a volt csajomnak vibrátort ls mindegyik jó hatással volt amúgy sem lapos szexuális életűnkre!!
Látod ez női téma és milyen csend van!
Ide senki se jön?
Hát ez se rosssz!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 10. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszike,aranyos vagy!!!
Szerintem EZ A LEGJOBB SZEXUÁLIS SEGÉDESZKÖZ!!
OK.pusssz
Felhívás!!!
Ha bármelyik csaj vagy srác (nekem mindegy, mert nem vagyok buzi, mint Before) elküldi nemi szervének fotóját,
ahová oda van írva a hasára, hogy hidrom, az már itt hiteles ember lesz számomra, és őt megjegyzem, és soha semmilyen körülmények között nem fogom cikizni, bárhogy is sérteget.
Az aláírt kép tényleg valóságos dolog, nem pedig itt a neten talált kurva fotója.
Ne felejtsd, ez legyen a felirat:
hidrom
Ha bármelyik csaj vagy srác (nekem mindegy, mert nem vagyok buzi, mint Before) elküldi nemi szervének fotóját,
ahová oda van írva a hasára, hogy hidrom, az már itt hiteles ember lesz számomra, és őt megjegyzem, és soha semmilyen körülmények között nem fogom cikizni, bárhogy is sérteget.
Az aláírt kép tényleg valóságos dolog, nem pedig itt a neten talált kurva fotója.
Ne felejtsd, ez legyen a felirat:
hidrom
Minden lehet de túlzottan azért nem érdekel,úgyse tudom meg soha hogy az ő vagy sem;ha csak nem tényleg ő az és ezt valamilyen módon bebizonyítja.Ez még mi mindig a net és nem a valóság,ott tudom kivel beszélek.
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 03. 09. szerda 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 09. szerda 01:12
Ha jól megnézed, montírozott a kép, a csaj csak rá van másolva a háttérre, nézd meg, a jobb lábnak van, a tűsaroknak és az üvegnek viszont semmi árnyéka nincs. Ezért mondom, hogy ne dölj be mindennek.
Ha jól megnézed, montírozott a kép, a csaj csak rá van másolva a háttérre, nézd meg, a jobb lábnak van, a tűsaroknak és az üvegnek viszont semmi árnyéka nincs. Ezért mondom, hogy ne dölj be mindennek.
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 09. szerda 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Firepussy!Tényleg kiváncsi vagyok rá,hogy ez te vagy-e!pussz
én azért nem próbálnám ki. ezt az örömöt +hagyom a női nemnek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 03. 08. kedd 18:55
Egy kis gyakorlás után neki is menni fog, biztos!
Egy kis gyakorlás után neki is menni fog, biztos!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Látod kis köcsög, egyből beigazolódott a hazugságod.
Kezdő, ne dőlj be mindennek.
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 23:45
Szia firepussy!Ez a kép (ami ha jól látom az Omszki-tó focipálya felöli részénél készült)(remélem rólad)nagyon bejön ha lehet kérlek küldj ilyeneket a privimre:beja20@freemail.hu!Leköteleznél!Cserélhetünk is képeket én 19 vok barátnöm 18,tiédhez hasonlóan gyönyörű puncival!Ui:mások is küldhetnek.