Szia firepussy!Ez a kép (ami ha jól látom az Omszki-tó focipálya felöli részénél készült)(remélem rólad)nagyon bejön ha lehet kérlek küldj ilyeneket a privimre:beja20@freemail.hu!Leköteleznél!Cserélhetünk is képeket én 19 vok barátnöm 18,tiédhez hasonlóan gyönyörű puncival!Ui:mások is küldhetnek.
Kiru a brinyo csak akkkor gáz ha 1 manus kéri kölcsön
Nincs igazad Hidrom én raktam fel sajátot,direkt ide fényképeztem
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 03. 05. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 05. szombat 14:48
Igen, vannak, de ha megnézed, mindenki olyan képet tesz fel, amit valamelyik honlapon talált. Azt hiszem rajtam kívül senki nem helyezett el itt olyan képet, amit ő saját maga fényképezett volna.
Így működik ez a fórum. Körbeugatnak valamit, amiről fogalmuk sincs, hogyan is működik. Hiteltelen és buta emberek gyülekezete.
Így működik ez a fórum. Körbeugatnak valamit, amiről fogalmuk sincs, hogyan is működik. Hiteltelen és buta emberek gyülekezete.
Igen, vannak, de ha megnézed, mindenki olyan képet tesz fel, amit valamelyik honlapon talált. Azt hiszem rajtam kívül senki nem helyezett el itt olyan képet, amit ő saját maga fényképezett volna.
[#viol ent]
Hungarian Cucumber
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 11:29
Kedves martamama!
Ezek már tetszeni fognak neked, természetes anyag !
[img]http://www.cooliobabes.net/2005/ns/97w/
images/Filename0012.jpg[/img]
Kedves martamama!
Utánanéztem, kedves e-rektorom, a Kóla RT megrendeléseinek, és majd hanyattvágtam magam a meglepetéstől: az új termék megrendelője egy régi, patinás főúri család kései leszarmazottja, Gróf Hidvégi Hidveéghy Rómeó Őfőméltósága, aki, az RT igazgatója szerint személyesen kereste meg őt, és adta fel a rendelést nevezett termékre, milliós palackszámot nevesítve a megrendelőlapon, ezért új palackozósor beüzemelését tervezik nagyon sürgősen vadiúj operátornőkkel.Merész vállalkozók jelentkezését várják.
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 11:23
Katicika!
Valld be, hogy ezt a képet békülési szándékkal tetted fel! Amúgy mit palackoznak és kinek?
Valld be, hogy ezt a képet békülési szándékkal tetted fel! Amúgy mit palackoznak és kinek?
Kedves Márta mama, szép és bájos felebarátnőnk talán arra gondolt, hogy fotójával sokaknak örömet okoz, ezért fényképezkedett. Hogy aztán a képet kicsoda is rakta fel, vajmi keveset nyom a latba. Hányingerrel küszködve szúrtam be én is ezt a képet, lehetséges, hogy terhes vagyok?
Katicika!
Valld be, hogy ezt a képet békülési szándékkal tetted fel! Amúgy mit palackoznak és kinek? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Valld be, hogy ezt a képet békülési szándékkal tetted fel! Amúgy mit palackoznak és kinek? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 27. vasárnap 18:47
Segédeszköz vagy a Kóla RT újonnan szabadalmaztatott töltőautomatája?
Segédeszköz vagy a Kóla RT újonnan szabadalmaztatott töltőautomatája?
EZ SZOPÁS!!
Arckifejezéséből itélve három hét kórházi rehabilitáció következett, amikoris az alapvető funkciókat újra kiosztották a széttrancsirozott testrészek között. No, ezt látnák a farkincájuk lötyögéséért kétségbeesett krapekok, azonnal remetének állnának bánatukban.
(Ez egy válasz atka üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)