Sziasztok,njoy pure wand-ot szeretnék vásárolni, valaki használ itt, vélemények?
Szia!
Minket is érdekelne ;-p
J+K (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 13. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket is érdekelne ;-p
J+K (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 13. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2023. 09. 13. szerda 13:01
Szerbusztok Van sok nem használt, csak meg vettem, a barátom rá beszélése miatt és nem adott rá lehetőséget használjuk a játékszereket. Anál plug, mell csíptetők, kötözők... egyéb. Érdeklődjetek, persze ha van rá igény!!
Mond mik??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 13. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerbusztok Van sok nem használt, csak meg vettem, a barátom rá beszélése miatt és nem adott rá lehetőséget használjuk a játékszereket. Anál plug, mell csíptetők, kötözők... egyéb. Érdeklődjetek, persze ha van rá igény!!
Érdekel. Írj...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 13. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Womanizer csiklószívó rezegtető ez kell nagyon szuper
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is van. Elengedhetettlen kellék
Illetve mekkora hosszúságú legyen, ha min 15cm "hasznos" hosszat szertetnék?
(Ez egy válasz gabis üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 17:16
Sziasztok!
Meglepném páromat egy dupla végű dildóval, olyan lenne jó amelynek egyik vége vékonyabb (2,5-3 cm körül). Esetleg haszál valaki ilyet, tudtok ajánlani konkrét terméket?
Meglepném páromat egy dupla végű dildóval, olyan lenne jó amelynek egyik vége vékonyabb (2,5-3 cm körül). Esetleg haszál valaki ilyet, tudtok ajánlani konkrét terméket?
Sziasztok!
Sziasztok esetleg van valakinek fantasy dildója? Értem ez alatt bad Dragon termékeket,esetleg valami nem szokványos formákat.esetleg hol lehet ilyesmit be szerezni ?
Mi szeretjük feldobni ilyen -olyan játékokkal a szexet. Van műpuncim is arra az esetre, amikor egyedül vagyok
diamond bolt de az ittenit is nézd meg.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 06:36
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol választékban és árban is érdemes csajos játékokat vásárolni? Köszönöm
Jó a megfogalmazás ... szinte ugyanaz Volt ami ment a kukába az első próba után, ez pl igaz a péniszköpenyekre (vagy lapulnak a fiók mélyén), Ezek ahogy írtuk túl lágyak voltak, de volt pl dildo amit softnak hírdettek és nem az volt. Ezek még használatra se kerültek - ali is kötözködés nélkül visszatérített mikor reklamáltunk. Volt ami ugyan jó volt, de pár használat után tönkrement (pl távirányítós, rádiós eszközök). A koppintásokkal felsültünk. Amik pedig az itthon kaphatóak kínai márkaneves megfelelői azok az Áfa, vám bevezetése óta néha többe kerülnek mint itthon a boltban... Tény, hogy a drágább, 70€+ termékeket inkább itthon rendeltük meg, nem kockáztattunk, ha esetleg nem ugyanaz hanem csak gyenge másolat lesz az alis termék.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 20:39
Hát eddig elég sok dolgot rendeltünk kintről. Szinte mind ugyanaz amelyet itthon is meg tudsz venni, max itthon háromszor annyi, és jobb esetben át van csomagolva,sok esetben még az sem.
bondara, aliexpress, ebay
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 06:36
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol választékban és árban is érdemes csajos játékokat vásárolni? Köszönöm
Hát eddig elég sok dolgot rendeltünk kintről. Szinte mind ugyanaz amelyet itthon is meg tudsz venni, max itthon háromszor annyi, és jobb esetben át van csomagolva,sok esetben még az sem.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 19:17
A jó áras cuccok felejtősek. Jogos volt a kérdése, mivel a jobbak annyiba kerülnek, hogy az ember nem szívesen kísérletezgetne velük. Alis köpenyek - sajnos ezek is "ázsiai" méretek, elég szűkek. Az ember azt gondolná, hogy akkor legalább jól tartanak. Hát nem. Hiába van rajtuk rögzítési lehetőség nem tartják a helyén. Én nem ajánlom őket.
A jó áras cuccok felejtősek. Jogos volt a kérdése, mivel a jobbak annyiba kerülnek, hogy az ember nem szívesen kísérletezgetne velük. Alis köpenyek - sajnos ezek is "ázsiai" méretek, elég szűkek. Az ember azt gondolná, hogy akkor legalább jól tartanak. Hát nem. Hiába van rajtuk rögzítési lehetőség nem tartják a helyén. Én nem ajánlom őket.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 18:58
Netán nézz körül Ali oldalon. Van egy csomó féle fajta. Jó árban.
Netán nézz körül Ali oldalon. Van egy csomó féle fajta. Jó árban.
(Ez egy válasz kiwi88 üzenetére (2023. 06. 23. péntek 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 18:32
Péniszköpenyt ki használ/használt? Szeretnék venni egy péniszköpenyt, mert feleségem eléggé rászokott mostanság a nagyobb vibrikre, és gondoltam így még nagyobb élvezetet tudnék neki okozni. Viszont van tippetek, hogy mi az ami jó? 16 centis a farkam, arra kellene valami, de szerintem első körben ilyen 20-21 centisre. Meg azt a fajtát, amiben a golyóimnak is van hely, ne csúszkáljon le állandóan. És anyagában meg ne legyen ez a nagyon műanyag... A kiszemelt egyébként egy Rebels man's gear, azzal van tapasztalata valakinek?
Valami jó műpuncit keresek
Tanácsokat szívesen várok
Tanácsokat szívesen várok
Ha ar szempont akkor Bondara Subtle extension, Stallion extension. Az anyaguk puha mint a tejszinhab, elsosrban a vastagsagot novelik, hosszt nem. A stallion jott be jobban, a masik kisse rovid.
Ha az ar nem annyira szamit, akkor perfect fit fat boy. Jelentosen nagyobb a valasztek, hossz, vastagsag es felulet tekinteteben is. (Ez egy válasz kiwi88 üzenetére (2023. 06. 23. péntek 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha az ar nem annyira szamit, akkor perfect fit fat boy. Jelentosen nagyobb a valasztek, hossz, vastagsag es felulet tekinteteben is. (Ez egy válasz kiwi88 üzenetére (2023. 06. 23. péntek 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 18:32
Péniszköpenyt ki használ/használt? Szeretnék venni egy péniszköpenyt, mert feleségem eléggé rászokott mostanság a nagyobb vibrikre, és gondoltam így még nagyobb élvezetet tudnék neki okozni. Viszont van tippetek, hogy mi az ami jó? 16 centis a farkam, arra kellene valami, de szerintem első körben ilyen 20-21 centisre. Meg azt a fajtát, amiben a golyóimnak is van hely, ne csúszkáljon le állandóan. És anyagában meg ne legyen ez a nagyon műanyag... A kiszemelt egyébként egy Rebels man's gear, azzal van tapasztalata valakinek?