Péniszköpenyt ki használ/használt? Szeretnék venni egy péniszköpenyt, mert feleségem eléggé rászokott mostanság a nagyobb vibrikre, és gondoltam így még nagyobb élvezetet tudnék neki okozni. Viszont van tippetek, hogy mi az ami jó? 16 centis a farkam, arra kellene valami, de szerintem első körben ilyen 20-21 centisre. Meg azt a fajtát, amiben a golyóimnak is van hely, ne csúszkáljon le állandóan. És anyagában meg ne legyen ez a nagyon műanyag... A kiszemelt egyébként egy Rebels man's gear, azzal van tapasztalata valakinek?
Sziasztok! Valaki tudna nekem ajánlani olyan prosztata vibrátort ami a lehető leghalkabb?
Tapasztalatokta is kíváncsi vagyok
Tapasztalatokta is kíváncsi vagyok
Nekem bejött a vibrátor! Van kisebb és nagyobb is. Szex shop tele van miden fajta van. Bi vagyok, élő kellene!
Sziasztok.
Masszírozó vibrátorrol van tapasztalatotok.
Milyen típust ajánlotok kinek mi váltbe ???
Hölgyek véleményére lennénk kíváncsiak
Válaszokat előre is köszönjük
Masszírozó vibrátorrol van tapasztalatotok.
Milyen típust ajánlotok kinek mi váltbe ???
Hölgyek véleményére lennénk kíváncsiak
Válaszokat előre is köszönjük
Sziasztok! Rendeltem egy nagyon jó fém farokgyűrűt, de nekem picit nagy lett és szeretnék megválni tőle. Tudnátok ajánlani erre alkalmas helyet?
Amúgy a gyűrű mérete 51*56mm 146g
Köszönöm!
Amúgy a gyűrű mérete 51*56mm 146g
Köszönöm!
Sziasztok!
Azèrt èrdeklődtem a nálatok bevált mèret vèget, mert a becses nejem, hasonló paramèterekkel megáldott, mint nálatok a hölgy, s nem szerettem volna a kehely mèretèt illetően nagyon nagyot hibázni!
A kinèzett áldozat egy Fröhle VP006-os, ami hasonló kehelymèretű!
Bizakodom, a legjobbakban, hogy elnyeri páromnak a tetszèsèt! (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Azèrt èrdeklődtem a nálatok bevált mèret vèget, mert a becses nejem, hasonló paramèterekkel megáldott, mint nálatok a hölgy, s nem szerettem volna a kehely mèretèt illetően nagyon nagyot hibázni!
A kinèzett áldozat egy Fröhle VP006-os, ami hasonló kehelymèretű!
Bizakodom, a legjobbakban, hogy elnyeri páromnak a tetszèsèt! (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 11:24
Megadjuk, a méreteit, de szerintünk a számadatok nem igazán segítenek eldönteni, hogy másnak illeszkedni fog-e vagy sem
11cm x 8cm x 5cm
Amit elajándékoztunk másnál jól bevált. Aki kicsit párnásabb a punci környékén annak nem lesz gond a külfönféle méretekkel.
11cm x 8cm x 5cm
Amit elajándékoztunk másnál jól bevált. Aki kicsit párnásabb a punci környékén annak nem lesz gond a külfönféle méretekkel.
Megadjuk, a méreteit, de szerintünk a számadatok nem igazán segítenek eldönteni, hogy másnak illeszkedni fog-e vagy sem
11cm x 8cm x 5cm
Amit elajándékoztunk másnál jól bevált. Aki kicsit párnásabb a punci környékén annak nem lesz gond a külfönféle méretekkel. (Ez egy válasz kellazinput üzenetére (2023. 03. 11. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
11cm x 8cm x 5cm
Amit elajándékoztunk másnál jól bevált. Aki kicsit párnásabb a punci környékén annak nem lesz gond a külfönféle méretekkel. (Ez egy válasz kellazinput üzenetére (2023. 03. 11. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 10:01
Sziasztok!
Arról esetleg tudnátok nekem referálni, hogy mekkora a mostani pumpátok kelyhènek a mèrete?!
Köszönöm előre is! :*
Arról esetleg tudnátok nekem referálni, hogy mekkora a mostani pumpátok kelyhènek a mèrete?!
Köszönöm előre is! :*
Sziasztok!
Köszönöm előre is! :* (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 07. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm előre is! :* (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 07. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 07. kedd 18:58
Nekünk van, és csak másodjára sikerült jót venni. Az első túl nagy volt, emiatt nem illeszkedett jól, nem keletkezett vákum.Így a választáshoz a méretet kell jól belőni, főleg ha valaki vékonyabb. A filmeken látható extrém méreteket nem sikerült elérni (igaz nem is akartuk), de pár perc fokozatos pumpálással is már látványos A vérbőség miatt sokkal érzékenyebb lesz. A hatása nem múlik el azonnal, szűk farmer nem opció még másnap sem )
A mienk nem vibrációs, de egy külön vibritojással, vagy vibrátorral is lehet fokozni az élményt.
A mienk nem vibrációs, de egy külön vibritojással, vagy vibrátorral is lehet fokozni az élményt.
Jobb fajta igényes gumi nőt hol és mennyiért lehet venni?
Sziasztok! Esetleg valaki használt már: PDX Elite - 2in1 - péniszpumpa és maszturbátor egyben ? Előre is köszönjük a válaszokat.
Nekünk van, és csak másodjára sikerült jót venni. Az első túl nagy volt, emiatt nem illeszkedett jól, nem keletkezett vákum.Így a választáshoz a méretet kell jól belőni, főleg ha valaki vékonyabb. A filmeken látható extrém méreteket nem sikerült elérni (igaz nem is akartuk), de pár perc fokozatos pumpálással is már látványos A vérbőség miatt sokkal érzékenyebb lesz. A hatása nem múlik el azonnal, szűk farmer nem opció még másnap sem )
A mienk nem vibrációs, de egy külön vibritojással, vagy vibrátorral is lehet fokozni az élményt. (Ez egy válasz kellazinput üzenetére (2023. 03. 04. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A mienk nem vibrációs, de egy külön vibritojással, vagy vibrátorral is lehet fokozni az élményt. (Ez egy válasz kellazinput üzenetére (2023. 03. 04. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 04. szombat 10:06
Sziasztok!
Vagina pumpa vásárlásán gondolkozunk...
Akinek van, vagy próbálta, használta, kinek milyen tapasztalatai vannak?!
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha esetleg, hamarabb lenne tapasztalatotok, akkor azt, kèrem osszátok meg velem pm-ben!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 03. 04. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 04. szombat 10:07
Ez minket is érdekelne,mert már szóba került. Kíváncsian várjuk mi is a véleményeket.
Mennyei ! Mondjál a kányok !
(Ez egy válasz kellazinput üzenetére (2023. 03. 04. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ez minket is érdekelne,mert már szóba került. Kíváncsian várjuk mi is a véleményeket.
(Ez egy válasz kellazinput üzenetére (2023. 03. 04. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sziasztok!
Mit ajanlotok amitol a legnagyobb eselye van hogy spricceljen a csajom ? Koszi
Péniszpumpa tapasztalat,vélemény?
Szerintünk is.Tapasztalat.
(Ez egy válasz bikficke üzenetére (2023. 01. 17. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 09:33
egy csiklóizgatóval , akár vibrátor akár léghullámos izgató biztosabb a siker . nem a méret a lényeg !!!!
Köszönjük!
(Ez egy válasz csakmost31 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 07:37
Ezt tudom ajánlani. Évek óta használatban van. Prémium szilikon kellően szoros de jól tágul. Sok fajta rezgést tud.
https://www.notino.hu/satisfyer/rings-2-penisz-gyuru/
https://www.notino.hu/satisfyer/rings-2-penisz-gyuru/
Aki electro stimulátort keres, annak ajánlom a DG-LAB készülékét, amely lassan fél éve megbízható társam ha biztos élvezetre vágyom. Telefonról vezérelhető Bluetooth-on keresztül. Sok elérhető program és session.
Lehet párban is használni, csak hasonló érdeklődésű partner kell hozzá.
Lehet párban is használni, csak hasonló érdeklődésű partner kell hozzá.