Ezt tudom ajánlani. Évek óta használatban van. Prémium szilikon kellően szoros de jól tágul. Sok fajta rezgést tud.
https://www.notino.hu/satisfyer/rings-2-penisz-gyuru/ (Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
https://www.notino.hu/satisfyer/rings-2-penisz-gyuru/ (Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 06:26
Rezgős péniszgyűrűt keresünk, de olyat ami tartós! Valaki tud ajánlani!
egy csiklóizgatóval , akár vibrátor akár léghullámos izgató biztosabb a siker . nem a méret a lényeg !!!!
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 01. 03. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 03. kedd 20:22
Sziasztok ! P
Feleségemet szeretném meglepni az elso kis játékszerével (mufasszal). Kb 15 18 cm s el ! Ami nem tilakodo de kezdesnek akar jo lehet es ha nem vagyok vele biztosan jatszanifog vele . Tippeket szeretnek kerni
akkar lanyoktol csajoktol uziben velemenyuket tapasztalataikat
Feleségemet szeretném meglepni az elso kis játékszerével (mufasszal). Kb 15 18 cm s el ! Ami nem tilakodo de kezdesnek akar jo lehet es ha nem vagyok vele biztosan jatszanifog vele . Tippeket szeretnek kerni
![smile](images/smilies/smile.gif)
Mi ilyet használunk:
https://www.szexshop.hu/Allithato-szilikon-vibrogyuru-fekete
Az elem (LR41 gombelem) cserélhető benne, mérete állítható, anyaga erősnek tűnik. (Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
https://www.szexshop.hu/Allithato-szilikon-vibrogyuru-fekete
Az elem (LR41 gombelem) cserélhető benne, mérete állítható, anyaga erősnek tűnik. (Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 06:26
Sziasztok ! P
akkar lanyoktol csajoktol uziben velemenyuket tapasztalataikat
Sziasztok! Satisfyer pro 2,mondjuk nekünk csak ez van,nincs viszonyítási alapunk. Ami biztos,hogy bombasztikus!
Még egy voks a Womanizer mellett, de Lelo Sona Cruise sem rossz, kicsit agresszívabb.
(Ez egy válasz Katsumi üzenetére (2023. 01. 02. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 02. hétfő 23:30
Sziasztok! A Satysfier, Womanizer stb. csiklóizgatók közül melyik a legjobb? Csak kézzel, viszonylag erős ingerrel sikerül elmennem, akkor egy magas fokozatra állíthatót érdemes venni?
Womanizer!
(Ez egy válasz Katsumi üzenetére (2023. 01. 02. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A Satysfier, Womanizer stb. csiklóizgatók közül melyik a legjobb? Csak kézzel, viszonylag erős ingerrel sikerül elmennem, akkor egy magas fokozatra állíthatót érdemes venni?
Szia, a páromnak satisfyerrel 1-2 percenként sorozatos orgazmusa van
6-7 volt kb a legtöbb egymás után
Milyen hatásra gondolsz? Ha pumpálod a vákum azonnal hat. Ha az extrém fotókra gondolsz, az részben adottság kérdése is, de 10 perc pumpálás után már kellően duzzadtak és érzékenyek az ajkak.
(Ez egy válasz hazibarat.76 üzenetére (2022. 12. 10. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 08:57
Sziasztok a punci pumpa kb mennyi idő alatt fejti ki a hatàsàt?
Sziasztok a punci pumpa kb mennyi idő alatt fejti ki a hatàsàt?
Ezt hol lehet beszerezni? Megírnátok?
(Ez egy válasz egyszerüpár37 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyenem nekem is van. Meg még "pár" másfajta eszköz is.
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 05. 07. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Műpuncit szeretnék venni miket vegyek
Már i cs itthon sex és valahogy pótolom kell
Már i cs itthon sex és valahogy pótolom kell
Elég sok "játékom" van, leginkább dildók.
A páromnak van két vibrije meg egy ketvegű,plusz egy léghullámos . Mostanában a léghullámost használja.
Nekem több féle játékszerem van, maszturbátorok, pénisz és heregyűrűk. Mostanság a kedvencem a Lovense Diamo Péniszgyűrű. Rengeteg lehetőség van benne.
Párom előkarácsonyi ajándékként meglepett minket többek között egy double plusremote párvibrátorral. Ez az elsö segédeszközünk. Ha van valakinek hasonló és esetleg tapasztaltabb mint mi a használatában és megosztaná velünk is azt szívesen vennénk.