Mire jó pontosan a peniszumpa?
Szia!
Erre gondoltam, már mint a csúszkálásra. Ezért néztem ki rögzíthetőt.
Köszönöm a választ. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre gondoltam, már mint a csúszkálásra. Ezért néztem ki rögzíthetőt.
Köszönöm a választ. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 07:24
Sziasztok! Kettőt próbáltam ki,igaz azok nem rögzíthetőek voltak. Az a baj csak,hogy nem lehet felpróbálni,mert az egyik simán fent maradt,a másik le-lecsúszkált. És a Nőre figyelni kell,mert a hosszítás miatt hajlamos vagy tövig tolni,ami már nem biztos,hogy jó.
Sziasztok! Kettőt próbáltam ki,igaz azok nem rögzíthetőek voltak. Az a baj csak,hogy nem lehet felpróbálni,mert az egyik simán fent maradt,a másik le-lecsúszkált. És a Nőre figyelni kell,mert a hosszítás miatt hajlamos vagy tövig tolni,ami már nem biztos,hogy jó.
(Ez egy válasz Pakesz üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 17:45
Sziasztok!
Tapasztalat valakinek péniszköpenyről? Ami sima, a herék alatt rögzíthető. Kipróbálnám. Nejem szerint nem kell szerintem vastagít, hosszít, utánna kérdezném meg .
Tapasztalat valakinek péniszköpenyről? Ami sima, a herék alatt rögzíthető. Kipróbálnám. Nejem szerint nem kell szerintem vastagít, hosszít, utánna kérdezném meg .
Hát szomorú ne legyél miatta
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 16. szerda 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4678491)
2022. 11. 16. szerda 17:39
Pasim vett egy nagy makku vastag 22 centis dildot, nem tudom örüljek e neki
Pasim vett egy nagy makku vastag 22 centis dildot, nem tudom örüljek e neki
Hölgyek nem nagyon írnak a segédeszközök által kapott élményekről? Használati szokásról és kinek mi a kedvence!
Érdekelve figyelem majd a beszámolókat.
Érdekelve figyelem majd a beszámolókat.
Pénisz pumparol van valakinek véleménye tapasztalata? Mikor jó ill kell használni ill célszerű?
Sziasztok!
Csodákra képes egy jó eszköz. Szerintem az a baj, hogy első segédeszközre nem annyit költenek az emberek hogy a minőséget vegyék meg. Sajnos így nem mindig jó a tapasztalat. Gyorsan elromlik, én rezeg úgy és ott hogy jó legyen stb.
Szerintem a tapasztalatokat meg kellene osztani.
Szerintem a tapasztalatokat meg kellene osztani.
Szeretnék segítséget kérni tőletek,vagy véleményt! Tension Lover használta már valaki?? Tapasztalat esetleg?
Lehet hogy privátra van állítva az album ?
Nekem nincs tapasztalatom a képküldéses weboldallal. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nincs tapasztalatom a képküldéses weboldallal. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
I will not give up
de most sem jött össze
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
de most sem jött össze
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán így?(ha látszik akkor négy)
ez meg az
ez meg az
“Never give up !”
Csiklószipi (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Csiklószipi (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ez nem jött össze
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk 4 kedvencünk van.
ez az egyik
ez az egyik
Sziasztok
Valakinek van tapasztalata "élvező, spriccelő" dildóval kapcsolatban?
Valakinek van tapasztalata "élvező, spriccelő" dildóval kapcsolatban?
Ez nagy méretben a legjobb használni!!))
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 05. 07. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az egyik kedvenc
Én pénisz pumpát próbáltam már, főként hogy nagyobb legyen a Kolbi.hát nem jött be nagyon.nekem érzékeny is volt az erős vakumra stb. De próbáld ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 07. szombat 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658031)
2022. 05. 07. szombat 08:37
Sziasztok. Ki szeretnénk próbálni a pénisz illetve vagina pumpát. Esetleg valaki küldene mindkettő eszközről nekünk saját videót ? Hogyan kell használni mire kell figyelni stb ! Megköszönnénk