Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2010. 05. 28. péntek 15:17  #326
Törölt felhasználó (334574)
Sajnos Rólam szólt.De már szerencsére túl vagyok rajta.
Most építgetek egy új, jónak ígérkező kapcsit. finom
(Ez egy válasz tibcsi12 üzenetére (2010. 05. 27. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 27. csütörtök 17:57
Remélem Edit ez nem rólad szól,mert akkor teljesen igazad van,hogy kidobtad. worship
2010. 05. 28. péntek 06:11  #325
Törölt felhasználó (755671)
Hol van szív, ami összeköt? Hol szerelem, a szeretet, ami emberré tesz minket? Ha szeretünk, nem jóban -rosszban tesszük? Ha házasságot kötünk már nem életre szól, mert ha lejár a szavatosság, kicseréljük? A másik elfogadása már nem divat? Vagy ez mindig is csak a filmekben és mesékben létezett, a többi csak illúzió? Szánalmas, értelmetlen... Minden nő k..va és igen minden férfi megcsal. Aki mást mond, az hazudik, mert se te, se én, mi nemvagyunk többek egy állatnál aki azthiszi magáról hogy ember.
2010. 05. 27. csütörtök 17:57  #324
tibcsi12 tibcsi12 VIP
Remélem Edit ez nem rólad szól,mert akkor teljesen igazad van,hogy kidobtad. worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 20. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 20. szombat 18:35
Mondok egy történetet,igaz.Szereplők:pasi-Cs,nő-E.
Cs hirdet barátnőt keres.E jelentkezik.Találka,szimpátia, szex.Hétvégeken találka,kirándulások és sok szex.
3 hónap után kiderül Cs nem egyedülálló.E a kurva amiért elvette Cs a családjától.E kiborul, szerelmes volt Csbe..
Pár hónap múlva E felajánlja Csnek hogy szívesen folytatná a kapcsolatot, minit szerető.Csak hadd találkozzanak.
Cs beleegyezik,állítólag Ő is szerelmes E-be.Egyszeri találkozás után Cs megint nem jelentkezik.Majd hónapok után,mire E kezdi elfelejteni és éli az életét jelentkezik.Telefonok,sms-ek.
Majd egyszer közli E-vel hogy hozzá költözne, mert rájött hogy a mostani élete nem élet.
Más nem jutott eszébe hogy hogy meneküljön, E-t meg már ismeri.
E szépen finom kiadta az útját.Az eszére hallgatott és nem a SZÍVÉRE.
Tanulság? hiába a szerelem ha bizalom nincs!!!!!!!!!
Újra melegítve csak a káposzta jó.
2010. 04. 17. szombat 20:18  #323
Zsuzsa Zsuzsa
Mi az,hogy "megcsalás"?????
2010. 04. 12. hétfő 18:20  #322
jozko jozko
tegnap meg akartam csalni a párom és nem nemt, mindig rá gondoltam és nem akart folálni a fszom
de a csaj se volt valami szépség, amúgy nincs gondom a erekcióval, 46 éves vagok, agyatok tanácsot
2010. 03. 31. szerda 13:02  #321
Törölt felhasználó (730768)
ami az enyém az az enyém!!!ha már másé akkor legyen másé..ennyi.nem csinálok belőle ügyet de akkor már nekem nem kell
2010. 03. 25. csütörtök 14:58  #320
Toxic85 Toxic85
Ha engem egyszer megcsalnak nem fog váratlanul érni mert 8 hónap után nem bízom meg a barátomban ahogy még senkiben nem tudtam. Néha nagyon rosz de jobb félni mint megijedni... A szex nagy úr. Nagyobb mint a szeretet. Néha...
2010. 02. 20. szombat 18:35  #319
Mondok egy történetet,igaz.Szereplők:pasi-Cs,nő-E.
Cs hirdet barátnőt keres.E jelentkezik.Találka,szimpátia, szex.Hétvégeken találka,kirándulások és sok szex.
3 hónap után kiderül Cs nem egyedülálló.E a kurva amiért elvette Cs a családjától.E kiborul, szerelmes volt Csbe..
Pár hónap múlva E felajánlja Csnek hogy szívesen folytatná a kapcsolatot, minit szerető.Csak hadd találkozzanak.
Cs beleegyezik,állítólag Ő is szerelmes E-be.Egyszeri találkozás után Cs megint nem jelentkezik.Majd hónapok után,mire E kezdi elfelejteni és éli az életét jelentkezik.Telefonok,sms-ek.
Majd egyszer közli E-vel hogy hozzá költözne, mert rájött hogy a mostani élete nem élet.
Más nem jutott eszébe hogy hogy meneküljön, E-t meg már ismeri.
E szépen finom kiadta az útját.Az eszére hallgatott és nem a SZÍVÉRE.
Tanulság? hiába a szerelem ha bizalom nincs!!!!!!!!!
Újra melegítve csak a káposzta jó.
2010. 02. 14. vasárnap 21:05  #318
Nimfosrac Nimfosrac
Furcsa dolog ez a megcsalás. Míg fiatal voltam, legundorítóbb dolognak tartottam, és utáltam azt aki képes ilyet csinálni. Most én ott járok, hogy egyre közelebb vagyok egy alkalmi kapcsolathoz. 7 év kapcsolat után kalandra vágyok, egyszerüen megörülük egy kis szabadságért. Szeretem a felesége, megörülök érte, de hiányzik valamilyen érzés, amit már nagyon régen éreztem, az izgalom, mikor gomboc van az ember torkában, mikor a hőn áhított személyhez közeledik. Vajon jót teszek, jól teszem?
Egy barátot akit eddig igazán barátnak tekintettem, most teljesen máshogy láttom, nőnek. Egy igazán bájos és aranyos nőnek, akivel rengetegett viccelőttünk szexről, szerelemről, és most rá kell döbbennem, hogy a vicc igazán lehet nem vicc volt. Szerelmes nem lehetek, de életem ballépésének érezném, ha elrágnám az érzést, és messzire köpném.
Eddig ez van, lassan bevallom neki mit érzek, tönkretéve egy jó barátságot, lehet tönkretéve az életem, de nem élhetem az életem béklyókkal, inkább élek titkokkal, az úgyis van jó sok nekem.
Bocs, hogy ilyenekkel fárasztalak titeket, de valahova ki kell adnom.
2010. 02. 14. vasárnap 05:02  #317
amika333 amika333
sajnos nekem is részem volt a dologban.
kurva kegyetlen érzés!
de a nagymamám nekem azt mondta: "felejteni nem, de megbocsátani lehet.
így tettem,.. 8 . éve tart, és azt hiszem még mindíg szerelmes wink
2010. 01. 05. kedd 13:24  #316
Törölt felhasználó (437877)
Ő bevallotta, nem én kérdeztem rá. Nem cirkuszoltam, nem is fogok. Ő engem szeret....Azt mondta, ő soha semmilyen körülmények között nem fog megcsalni, mert nála ez az egyetlen válóok. Hát mégis megtette, pedig egymillió százalékig bíztam benne...Megmondtam, elmehet, ha akar, nem akart...
(Ez egy válasz bula2 üzenetére (2010. 01. 05. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 05. kedd 09:27
Minnél jobban cirkuszolsz, annál biztosabb, hogy ott is hagy! Ha közlöd vele: tudsz a félre lépéséről, de továbbra is szereted és számíthat rád, akkor lehet , hogy még jobban fog Téged szeretni marad Veled!
V.
2010. 01. 05. kedd 09:27  #315
bula2 bula2 VIP
Minnél jobban cirkuszolsz, annál biztosabb, hogy ott is hagy! Ha közlöd vele: tudsz a félre lépéséről, de továbbra is szereted és számíthat rád, akkor lehet , hogy még jobban fog Téged szeretni marad Veled!
V.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 27. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 27. vasárnap 19:44
Megcsalt a pasim. Szar érzés, hogy nem tudok neki mindent megadni. Még szarabb, hogy azóta is csajozik, miközben mégis megad mindent, és engem szeret. Nem hiszek neki teljesen. Majd meglátjuk, mi lesz.
2009. 12. 30. szerda 15:36  #314
Ezt kifejthetnéd! Csak ne gyere azzal, hogy szakítsunk, mert nem vagyok kíváncsi más fasz hülyeségeire.
2009. 12. 30. szerda 14:24  #313
Bolondgomba Bolondgomba
Semmi baj. Előbb-utóbb neked is megjön az eszed. smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 27. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 27. vasárnap 19:44
Megcsalt a pasim. Szar érzés, hogy nem tudok neki mindent megadni. Még szarabb, hogy azóta is csajozik, miközben mégis megad mindent, és engem szeret. Nem hiszek neki teljesen. Majd meglátjuk, mi lesz.
2009. 12. 27. vasárnap 19:44  #312
2009. 02. 10. kedd 23:37  #311
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Ezt már szószerint leírta egy "perszónka" nevű nick. #354 ugyanebben a topicban. Fel sem merem tételezni, hogy azt ollóztad be, vagy netán rokonok vagytok? A leírtakra inkább nem reagálnék, azaz röviden: ha ilyen az illető nem illeti meg, hogy egy percet is szánj rá hiszen már nem fog megváltozni. Vagy talán sajátos szemüvegen keresztül nézed? Tudom téged még sosem csaltak meg, (sic!) és te sem, azt akinek hűséget esküdtél. Gondolom ilyen elő sem fordulhat veled, hiszen az itteni megnyílvánulásod arra utal érző szíved van, ezenkívül rendkívül értesz a tollforgatáshoz. Ha olyan bátor lennék mint te, és annyira szeretném elnyerni a fórumozótársak szimpátiáját, én is megosztanék egy történetet velük de nem tehetem meg. Tudod miért? Miattad.

wave
2009. 02. 09. hétfő 23:36  #310
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Ne áltasd magad, ezekszerint jól vagy informálva ha mégsem akkor jól asszociálsz..
Természetesen ki mit lát benne, én speciál azt látom benne félreérthető a helyzet.
Talán hallottál róla meg szokták hallgatni a másik felet is mielőtt ítéletet mondanak, bár nem szükséges, de annak hiányában nagyon egyoldalúvá válik a megitélés. Mivel én nem tudhatom mi jár a másik fejében, és még az is elképzelhető ő meg a körülményeket nem ismeri, vagy nem akar róla tudomást venni, ez így nem korrekt. Lehet kicsit ködösen fogalmazok akinek érteni kell az fogja érteni.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a nagy kedvenced a "kismadár" akinek össz-vissz pár hsz.-e van, miért nyerte el ennyre a tetszésed? Valószínű akkor te jobban vagy informálva mint akinek kellene azaz ismered az összes nickjét, és nyomon tudod követni az eseményeket mert gondolom megosztotta veled.
Na látod itt kezdődnek a bajok, amikor egy idegennel osztják meg a gondokat, fájdalmakat az illető akinek tudnia kéne róla szomorúan veszi tudomásul már túl sok a beavatott. Gondolom "kismadár" ezt tartja helyes és járható útnak, lelke rajta. Nekem nem annyira tetszene, ha egy nálam nagyságrendekkel fiatalabb hölggyel kéne megosztanom azokat a "csak ránktartozó" dolgokat és itt a fórumon nekem ő adna tanácsot vagy drukkolna értem, és az igazamért.
Beláthatod, az igazság odaát van amit te nem ismerhetsz, attól függetlenül magad döntöd el ki a szimpatikus neked és ki a kedvenced. Értelmes embernek tartalak a hozzászólásaid olvasva, és bízom benne megérted, vannak dolgok ami kettő emberre tartoznak még akkor is, ha ezt az egyik fél sorozatosan megszegi. Ne törj pálcát ismeretlenül.
A másik fél nevében (tudom, fogadatlan prókátornak......)
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 23:09
ne áltassuk magunkat.
A szemembe mondták kifejezés nem az elárulták nekemmel analóg..
Az a pökhendi "igen, félrementem.." hozzáállásra utal....
Remélem,mielőbb látjuk Kismadarat, egyik nagy kedvencem pardon1
2009. 02. 09. hétfő 23:09  #309
GUMMIMACI GUMMIMACI
ne áltassuk magunkat.
A szemembe mondták kifejezés nem az elárulták nekemmel analóg..
Az a pökhendi "igen, félrementem.." hozzáállásra utal....
Remélem,mielőbb látjuk Kismadarat, egyik nagy kedvencem pardon1
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 23:06
Nagyon biztos vagy abban,hogy aki a szemedbe vágta az igazat mondott?
Volt hasonló esetem,amikor bizonyitékokat is igért az illető,de....még nem juttatta el hozzám.

Nem ismervén a helyzetedet azt tudom tanácsolni,hogy ,ha már kételkedsz a párod tisztaságában,akkor kételkedj abban is aki a szemedbe vágta.
Csak remélni tudom,hogy a két személy nem azonos! zavart2
2009. 02. 09. hétfő 23:06  #308
macó71 macó71
Nagyon biztos vagy abban,hogy aki a szemedbe vágta az igazat mondott?
Volt hasonló esetem,amikor bizonyitékokat is igért az illető,de....még nem juttatta el hozzám.

Nem ismervén a helyzetedet azt tudom tanácsolni,hogy ,ha már kételkedsz a párod tisztaságában,akkor kételkedj abban is aki a szemedbe vágta.
Csak remélni tudom,hogy a két személy nem azonos! zavart2
2009. 02. 09. hétfő 21:38  #307
PoH PoH
Egészen konkrétan át tudom érezni a helyzetedet, velem ugyanez történt kb. fél éve. Én speciel benyakaltam majdnem egy teljes üveg Chivas-t, elég szarul nézhettem ki. Nem mondom, hogy most is ugyanúgy fáj, de azért vannak pillanatok amikor olyan mintha tegnap történt volna. Azért az idő tényleg sok mindent megold, bár azért az egyértelmű, hogy semmi sem lesz már olyan mint régen. Nem tudom, hogy ez jó-e vagy rossz, mindenesetre ez van. Még annyit, hogy nekem sokat segít, ha beszélek róla... talán neked is kellene (nem feltétlenül itt, bár egy ilyen fórumnak is vannak előnyei)
/ 26