És ismét nem csalódtam,az intelligenciádban!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 23. hétfő 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2012. 04. 23. hétfő 05:43
Tegyük tisztába a dolgokat az ember eredetileg nem monogámnak lett teremtve.. Az más kérdés.. hogy az intelligenciánk és a gondolkodásunk miatt azok vagyunk. Ennek tudatában örülhetünk annak ha az a férfi nem lép félre.. Megcsalás kényes téma kinél hol a határ szerintem nem is lényeges.. Én azt tudom a párom soha nem fogom a féltékenységemmel őrületbe kergetni.. az együtt töltött idő milyensége a mérvadó.. mikor velem van akkor ne legyen más ... a gondolataiban sem... Mikor nincs velem.. érezze jól magát .. de legyen diszkrét.. nem kell mindenről tudnom.. ha egy férfi szabadnak érzi magát akkor csodálatos dolgokat tud művelni (nem csak az ágyban) Én így gondolom.
Hát ezt nehéz lenne jobban megfogalmazni! ügyes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 23. hétfő 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegyük tisztába a dolgokat az ember eredetileg nem monogámnak lett teremtve.. Az más kérdés.. hogy az intelligenciánk és a gondolkodásunk miatt azok vagyunk. Ennek tudatában örülhetünk annak ha az a férfi nem lép félre.. Megcsalás kényes téma kinél hol a határ szerintem nem is lényeges.. Én azt tudom a párom soha nem fogom a féltékenységemmel őrületbe kergetni.. az együtt töltött idő milyensége a mérvadó.. mikor velem van akkor ne legyen más ... a gondolataiban sem... Mikor nincs velem.. érezze jól magát .. de legyen diszkrét.. nem kell mindenről tudnom.. ha egy férfi szabadnak érzi magát akkor csodálatos dolgokat tud művelni (nem csak az ágyban) Én így gondolom.
sziasztok. ez a téma enge,m is érint , a párommal imádjuk egymást ,de amikor ez a dolog történt én nem ugy foglalkozztam a párommal ahogyan kellet volna elhanyagoltam,pedig gyönyörü nő.többször szolt hogy nemfigyelek rá . ennek az lett a vége hogy megcsalt, amlkor megtudtam nagyon rosszul esett de utánna nagyon izgatott a dolog kértem hogy mesélje el részletesen nagyon felizgatott a story, imádtam.azota is felhozom ezt a tmát sex közben, elképzelem hogyan dugták a páromat és ez nagyon izgat, ránk a kapcsolatunkra pozitiv hatással volt a megcsalás.
Hát hallod le vagyok nyűgözve tőled!
Asszem, ha mindenki így tudna élni akkor lényegesen kevesebb megcsalás lenne. Tudom, hogy paradox, de tudom mit beszélek!
Amit írsz az persze fordítva is igaz. Egy ember annál jobban tud elköteleződni minél kevésbé érzi magát korlátozva szabadságában. Ha egy nőt folyamatosan korlátozol - teret adva a féltékenységnek - akkor előbb a szex tűnik el, mert megölöd benne a libidót, aztán elveszíted, mert megölöd benne a szerelmet. Persze megint csak azt hiszem, hogy ez fordítva is igaz.
Hihetetlenül érett vagy, ez még negyven fölött is ritka! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 23. hétfő 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Asszem, ha mindenki így tudna élni akkor lényegesen kevesebb megcsalás lenne. Tudom, hogy paradox, de tudom mit beszélek!
Amit írsz az persze fordítva is igaz. Egy ember annál jobban tud elköteleződni minél kevésbé érzi magát korlátozva szabadságában. Ha egy nőt folyamatosan korlátozol - teret adva a féltékenységnek - akkor előbb a szex tűnik el, mert megölöd benne a libidót, aztán elveszíted, mert megölöd benne a szerelmet. Persze megint csak azt hiszem, hogy ez fordítva is igaz.
Hihetetlenül érett vagy, ez még negyven fölött is ritka! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 23. hétfő 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A férjem már a házasságunk elejétől probálkozik a megcsalással de mindig lebukott.Nem tudom mi készteti rá mert jok vagyunk az ágyba talán a kaland vágy és én is elgondolkoztam rajta hogyha megcsalnám nem bántana az a tudat hogy más után vágyakozik.Mégis attol tarok hogyha megteszem csak a lelkiismeret furdalassal maradok es nem tudom eldőnteni hogy mejik az elviselhetöbb.
Szerintem ez mindig nagyon összetett dolog. Fiatalon megcsaltam a szeretőmet, aki akkor még férjnél volt, mert nem tudtam ellenállni egy lánynak, aki meztelenül várt, némi flört után a hotelszobában. Őszintén, bevallottam mindent másnap. Nagyon szerelmesek voltunk. Megbocsátott. Sőt tisztelte bennem, hogy elé mertem állni. De soha nem fogom elfelejteni a fájdalmat a szemében, és ezek után nem hiszem, hogy jó dolog mindig őszintének lenni azért, hogy könnyítsünk a saját lelkiismeretünkön.
És azt a határt akár egy vásárlással is át lehet gázolni...de mondjuk pár titkos sms el már biztosan.
(Ez egy válasz Hermész04 üzenetére (2011. 10. 22. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 22. szombat 14:45
Megcsalás: Ha a meghúzott határokat átléped és átvered a partneredet. Hogy mik ezek a határok? Ezeket hamar tisztázni kell. HA komoly kapcsolatban élek, nálam egy csóktól kezdődik a megcsalás. Persze nem akkor, ha úgy döntenénk, hogy beveszünk egy harmadikat az közös "hitvesi" ágyban. Az más...mert a párod tudja. De ha játszol vele, az érzelmeivel, akkor meg minek vagy vele?
Megcsalás: Ha a meghúzott határokat átléped és átvered a partneredet. Hogy mik ezek a határok? Ezeket hamar tisztázni kell. HA komoly kapcsolatban élek, nálam egy csóktól kezdődik a megcsalás. Persze nem akkor, ha úgy döntenénk, hogy beveszünk egy harmadikat az közös "hitvesi" ágyban. Az más...mert a párod tudja. De ha játszol vele, az érzelmeivel, akkor meg minek vagy vele?
A legjobban úgy jössz ki a dologból, hogy megkéred vegyétek be az illetőt harmadiknak és szexeljetek együtt.Visítva fog vissza jönni.És bánni amit tett.
Gondold át mielőtt hülyeségnek hiszed!!!
(Ez egy válasz pinkód22 üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondold át mielőtt hülyeségnek hiszed!!!
(Ez egy válasz pinkód22 üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 20:53
A napokban jöttem rá, hogy az én egyetlenem másnál is vigaszra talál. Nagyon lesújtott, és nem tudom, hogyan reagáljak rá, mert nem szeretném elveszíteni Őt. Talán valaki segít közületek....
mi az a megcsalas mindenki mindenkivel akarja es a masiktol huseget var. probaljatok belatobb part valasztani es elvezni az eletet. vagy belenyugodni az adott helyzetbe es sanyarogni
Igazad van, azt várják, hogy az ő fejükel gondolkodjunk. Ők ugyanis nem érzelmi alapon gondolják a szexet, mindegy nekik éppen ki dugnak. tisztelet a kivételnek, aki az szívére és eszére ishallgat. 50 felett ez fokozottan igaz. A biztonságra sem igen gondolnak, hazavisznek valami "ajándékot". Ha a bizalom megingott nem lesz a régi a kapcsolat nemcsak a szex terén.
(Ez egy válasz mona.kedves üzenetére (2011. 02. 20. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 20. vasárnap 13:46
Szerintem a megcsalás csak egy önigazolás. A pasik egy idő után belekényelmesednek a jó kapcsulatukba, és kétségbe esnek, mi lesz tovább, már nem lesz soha részük hódításban, kalandban. Ezért próbálkoznak mindennel, amiben "nagyfiúnak" tűnnek. Aztán persze jön az, hogy nem is volt komoly, meg hát csak szex, nem kapcsolat, az nem is megcsalás. Próbálják menteni, amit csak lehet. De valami már végleg elveszett, és ez a bizalom. Arról nem is beszélve, hogy a becsapott és megalázott fél persze belehal ebbe az önigazolósdi keresgetésbe.
nem lett volna ez ha te is flortolsz massal . biztos hogy jobban ragaszkodott volna a megszokothoz.
(Ez egy válasz mona.kedves üzenetére (2011. 02. 20. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 20. vasárnap 13:46
Szerintem a megcsalás csak egy önigazolás. A pasik egy idő után belekényelmesednek a jó kapcsulatukba, és kétségbe esnek, mi lesz tovább, már nem lesz soha részük hódításban, kalandban. Ezért próbálkoznak mindennel, amiben "nagyfiúnak" tűnnek. Aztán persze jön az, hogy nem is volt komoly, meg hát csak szex, nem kapcsolat, az nem is megcsalás. Próbálják menteni, amit csak lehet. De valami már végleg elveszett, és ez a bizalom. Arról nem is beszélve, hogy a becsapott és megalázott fél persze belehal ebbe az önigazolósdi keresgetésbe.
sajnos nekem is részem volt a dologban, megcsaltam a párom
Én és a párom sosem éreztük hogy a testi kapcsolat a megcsalás..az csak szex.
Testi igények melyeket csak részben tudunk kielégiteni.
Vannak dolgok amiket egyszerü biologiai okokból nem tehet az ember (pl nincs két farka.)De vanak vágyak amik eleve 3. vagy 4.fél részvételét kivánja. Nem tudom hogy miért de nekünk valahogy az hogy kilégülnek a testi vágyak nagy könyebség ..jobban odafigyelünk egymásra és egyre gyakraban tudjuk mástéren ugy kielégiteni a másik vágyát hogy kisem mondta.Ilyenkor gyakran szolunk egymásra:HAGYD BÉKÉN A GONDOLATAIMAT. (Ez egy válasz Nimfosrac üzenetére (2010. 02. 14. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Testi igények melyeket csak részben tudunk kielégiteni.
Vannak dolgok amiket egyszerü biologiai okokból nem tehet az ember (pl nincs két farka.)De vanak vágyak amik eleve 3. vagy 4.fél részvételét kivánja. Nem tudom hogy miért de nekünk valahogy az hogy kilégülnek a testi vágyak nagy könyebség ..jobban odafigyelünk egymásra és egyre gyakraban tudjuk mástéren ugy kielégiteni a másik vágyát hogy kisem mondta.Ilyenkor gyakran szolunk egymásra:HAGYD BÉKÉN A GONDOLATAIMAT. (Ez egy válasz Nimfosrac üzenetére (2010. 02. 14. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 14. vasárnap 21:05
Furcsa dolog ez a megcsalás. Míg fiatal voltam, legundorítóbb dolognak tartottam, és utáltam azt aki képes ilyet csinálni. Most én ott járok, hogy egyre közelebb vagyok egy alkalmi kapcsolathoz. 7 év kapcsolat után kalandra vágyok, egyszerüen megörülük egy kis szabadságért. Szeretem a felesége, megörülök érte, de hiányzik valamilyen érzés, amit már nagyon régen éreztem, az izgalom, mikor gomboc van az ember torkában, mikor a hőn áhított személyhez közeledik. Vajon jót teszek, jól teszem?
Egy barátot akit eddig igazán barátnak tekintettem, most teljesen máshogy láttom, nőnek. Egy igazán bájos és aranyos nőnek, akivel rengetegett viccelőttünk szexről, szerelemről, és most rá kell döbbennem, hogy a vicc igazán lehet nem vicc volt. Szerelmes nem lehetek, de életem ballépésének érezném, ha elrágnám az érzést, és messzire köpném.
Eddig ez van, lassan bevallom neki mit érzek, tönkretéve egy jó barátságot, lehet tönkretéve az életem, de nem élhetem az életem béklyókkal, inkább élek titkokkal, az úgyis van jó sok nekem.
Bocs, hogy ilyenekkel fárasztalak titeket, de valahova ki kell adnom.
Egy barátot akit eddig igazán barátnak tekintettem, most teljesen máshogy láttom, nőnek. Egy igazán bájos és aranyos nőnek, akivel rengetegett viccelőttünk szexről, szerelemről, és most rá kell döbbennem, hogy a vicc igazán lehet nem vicc volt. Szerelmes nem lehetek, de életem ballépésének érezném, ha elrágnám az érzést, és messzire köpném.
Eddig ez van, lassan bevallom neki mit érzek, tönkretéve egy jó barátságot, lehet tönkretéve az életem, de nem élhetem az életem béklyókkal, inkább élek titkokkal, az úgyis van jó sok nekem.
Bocs, hogy ilyenekkel fárasztalak titeket, de valahova ki kell adnom.
Amika333 teljesen igazad van én is ezt tettem a párommal s most jóbban szeretjük egymást mint eddig.[#]
(Ez egy válasz amika333 üzenetére (2010. 02. 14. vasárnap 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 14. vasárnap 05:02
sajnos nekem is részem volt a dologban.
kurva kegyetlen érzés!
de a nagymamám nekem azt mondta: "felejteni nem, de megbocsátani lehet.
így tettem,.. 8 . éve tart, és azt hiszem még mindíg szerelmes
kurva kegyetlen érzés!
de a nagymamám nekem azt mondta: "felejteni nem, de megbocsátani lehet.
így tettem,.. 8 . éve tart, és azt hiszem még mindíg szerelmes
Nos ez így ebben a formában már nem megcsalás
Mivel a tudtoddal, hozzájárulásoddal, mi több vágyaddal teljesü/ne/l!!!
a megcsalás az lenne, ha annak ellenére a hátad mögött előtted eltitkolva kefélne mással, hogy tudja minden vágyad az, hogy egy ilyen dolog megtörténjen!
sőt mondjuk folytatna egy viszonyt valakivel, mi közben tisztában van azzal, hogy szeretnéd látni, amint egy másik férfi belé hatol, avagy egy másik férfit szop!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 30. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mivel a tudtoddal, hozzájárulásoddal, mi több vágyaddal teljesü/ne/l!!!
a megcsalás az lenne, ha annak ellenére a hátad mögött előtted eltitkolva kefélne mással, hogy tudja minden vágyad az, hogy egy ilyen dolog megtörténjen!
sőt mondjuk folytatna egy viszonyt valakivel, mi közben tisztában van azzal, hogy szeretnéd látni, amint egy másik férfi belé hatol, avagy egy másik férfit szop!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 30. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (13138)
2010. 05. 30. vasárnap 16:46
mit nem adnék ha valaki lenne olyan tökös gyerek hogy megcsalna vele a nejem...
mit nem adnék ha valaki lenne olyan tökös gyerek hogy megcsalna vele a nejem...