Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 11. kedd 09:54  #286
Jenó Jenó
Tessék ám a megyébe is irni !!! ejnye1
Hiányolunk ! wave

Tulajdonképpen ez is csalatás, és nagyon rosszul érint ! nyes nyes
2007. 09. 11. kedd 07:39  #285
Briliáns Briliáns
Nincsenek statisztikai adataim, csak keserű tapasztalataim.
A biológiás dolog igaz is a férfiakról, de akkor kéne jönni az észnek, az erkölcsnek, a tartásnak..stb... szomoru1
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 19:29
ehhez azért valamilyen statisztikai adatok is kéne mellékelni,mert szerintem ez így ebben a formában nem igaz!!!
2007. 08. 23. csütörtök 19:39  #284
yanee84 yanee84
tévedés ne essék,nem vagyok nőgyűlölő,sőőőt... de van pár aljas/érthetetlen dolog a nőkbe, ami engem néha bánt. reménykedek, hogy az én páromból ezek sosem jönnek elő!
2007. 08. 23. csütörtök 19:38  #283
yanee84 yanee84
igen,ezt figyelem meg a nőkben sajnos: nem kommunikálnak a férfiakkal. egymás közt mindent kidumálnak,de ha a pasast kell leugatni,vagy szexben elmondani nekik a vágyaikat,az nem megy. helyette inkább félrelépnek,mert az a másik faszi,az biztos jobban tud mindent... de legalábbis húú de izgi félrekefélni/kipróbálni valami újat... szomoru1
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 29. vasárnap 11:42
Szia! Ne haragudj, de attól, hogy neked rossz tapasztalataid vannak, még nem minden nő kurva! Én is csaltam már meg pasit, de nem azért, mert szándékosan akartam...Vagyis volt egy-két olyan helyzet, amikor szándékosan tettem, de csakis azért történt az egész, mert a pasi szemétkedett velem, pofátlan disznó volt, és nekem elegem lett...Ez a társadalom műve, hogy egy pasinak mindent lehet, akár felcsinálhatja az összes nőt a városban, de ha egy csaj félrelép, az már akkora bűn...Hát mondjuk a pasik is elgondolkozhatnának azon, hogy időnként hogyan is viselkednek velünk, és csak aztán beszéljenek...Mindaddig amig egy pasi szemét disznó, addig ne akarja tőlem elvárni, hogy hűséges legyek, mert ha valaki azt akarja, hogy én tőle függjek, az inkább hagyjon békén, mert aztán botrányt csinálok...Ja és, ha mondjuk néha az "ártatlan" pasik elbeszélgetnének a párjukkal, és mondjuk megbeszélnék egymás vágyait, akkor nem történne félrelépés, na meg persze, ha egy kicsit tapintatossabbak is lennének egyesek...
2007. 08. 23. csütörtök 19:29  #282
yanee84 yanee84
ehhez azért valamilyen statisztikai adatok is kéne mellékelni,mert szerintem ez így ebben a formában nem igaz!!!
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 08. 17. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 22:47
Igazad van!Csak az a baj, hogy a fériak azt mondják, hogy nekik más a biológiájuk, és ők ezért lépnek félre gyakrabban, és ezt mi nők nem is értjük!
2007. 08. 20. hétfő 18:38  #281
marsmanó marsmanó
Ha valaki megcsal, nem enyhíti a fájdalmunkat ha vissza csaljuk, maximum még jobban eltávolodsz a párodtól.
2007. 08. 17. péntek 23:01  #280
Briliáns Briliáns
Igen általában feljogosítva érzik magukat a biológia nevében, a nőknek szerintük nincs okuk erre, és ezért ne is tegyék! Szerintem akit megcsalnak nyugodtan visszaadhatja, csak a kérdés az, hogy az ilyen kapcsolatot érdemes-e még fenntartani!? confused
2007. 08. 17. péntek 22:47  #279
Briliáns Briliáns
Igazad van!Csak az a baj, hogy a fériak azt mondják, hogy nekik más a biológiájuk, és ők ezért lépnek félre gyakrabban, és ezt mi nők nem is értjük!
2007. 07. 29. vasárnap 11:42  #278
Rosemary Rosemary VIP
Szia! Ne haragudj, de attól, hogy neked rossz tapasztalataid vannak, még nem minden nő kurva! Én is csaltam már meg pasit, de nem azért, mert szándékosan akartam...Vagyis volt egy-két olyan helyzet, amikor szándékosan tettem, de csakis azért történt az egész, mert a pasi szemétkedett velem, pofátlan disznó volt, és nekem elegem lett...Ez a társadalom műve, hogy egy pasinak mindent lehet, akár felcsinálhatja az összes nőt a városban, de ha egy csaj félrelép, az már akkora bűn...Hát mondjuk a pasik is elgondolkozhatnának azon, hogy időnként hogyan is viselkednek velünk, és csak aztán beszéljenek...Mindaddig amig egy pasi szemét disznó, addig ne akarja tőlem elvárni, hogy hűséges legyek, mert ha valaki azt akarja, hogy én tőle függjek, az inkább hagyjon békén, mert aztán botrányt csinálok...Ja és, ha mondjuk néha az "ártatlan" pasik elbeszélgetnének a párjukkal, és mondjuk megbeszélnék egymás vágyait, akkor nem történne félrelépés, na meg persze, ha egy kicsit tapintatossabbak is lennének egyesek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (36108)
2007. 06. 01. péntek 11:40
Szerintem minden nő született qrva. Már elnézést kérek, minden nőtől, rendkívül rosszak a tapasztalataim. A férfiak sem sokkal különbek, mert ugye a megcsalás páros dolog. De mégis amit nők művelnek az nem hétköznapi. Eddig 3 komoly kapcsolatom volt, mind a 3 nő megcsalt, mert volt rá módjuk, hogy valakinek a farkába beleüljenek. Sajnos a párjaim mindig csinosak, vonzók és szépek voltak, illetve az is, így sok farok legyeskedett(dik)körülöttük a lyukra várva, és hát a csábítás előbb utóbb sikerrel jár. Én viszont annak ellenére hogy állítólag a férfiak a csapodárok, nem csaltam meg egyetlen páromat sem. Szándékosan nem írom, meg hogy a nőmet, mert az olyan izléstelen szerintem. Szóval és tettel nincs értelme egy félredugásért, elválni, a másik, a csere darab sem lesz különb, kivéve, ha egy rút, ocsmányságot választ az ember, aki nem kell olyannyira másoknak.
Ilyen az élet, mindenkinek kell a változatosság, azt javaslom mindenki alkalmazkodjon a körülményekhez, és a felkínálkozó lehetőségek egyikét se hagyja ki, éljen vele, mert később bánhatja. Az viszont biztos, hogy nem illik a "tarmbulinról a medencébe pisilni", tehát diszkrécióval intézze mindenki az élvezeti ügyeit, és akkor jut is és marad is.
2007. 07. 28. szombat 19:17  #277
Demona Demona
Kedves Sotibi!Biztos hogy minden nő? Gondolom nem vagy Isten hogy mind ismerd? Vigyázz mert ha ez az alapmottód ígymarad biztos hogy sohase találkozól vele de ha mégis nem sokáig fog tartani.Megértem a csalódást főleg ha te megtettél mindent de nemszabad hagyni hogy ilyen gondolatok fészketrakjanak a buksódba,beláthatod hogy egy nő se tudna ezzel a véleményel azonosúlni.Márpedig bizti lehetsz hogy azonnal meg érzi. smile
2007. 07. 28. szombat 18:46  #276
Demona Demona
wave Hát ha bírjátok rajta,csak nézz utána a szakirodalomba mert a kiváltság kötelességekkel is jár. Komoly szankciók várnak a férfiakra ott ha nem tartják be azokat.Csalás a többnejűséggel pedig nem egyenlő.Sok nő szeretne ott 10.lenni ahol a sexuális kúltúra fő pillére a férfiaktól is az öröm adásán és nem a kapásán nyugszik. Az én véleményem a megscalásról:Nem vészes ha valaki ímádja a krémest és mégis 1x 1x valahol puncsot eszik attól még a krémes lessz az első és a mindenekfeletti,sőt felértékeli a kedvencet.Tehát tisztelettel őszintén diszkréten teszi akkor nem sajnálom tőle,a botlás nem feltétlenűl váló ok.
2007. 06. 05. kedd 13:00  #275
Kapott még egy esélyt, amiben az is komolyan közrejátszott, hogy van egy gyerekünk. Állítólag az is kellett hogy szeretőt tartson, hogy velem ne legyen jó, vagyis ha minden rendben lett volna köztünk nem lesz szeretője. Én ebben nem hiszek, de mindegy. Nem könnyű elfeledni amit tett, de nem is félredugás ami zavar, és ezt nem érti meg sajnos, hanem a hazugságok, a randik elfedése a hazugságokkal, ahelyett hogy odaállt volna elém, és vállalta volna amit tett, addig ment a történés amíg az egész város tudta, és persze Én a legvégén. Gusztustalan történet, mint ahogy szerintem a pasi is eléggé undormány, de mindegy. A lényeg nem ez. A feleségem, csinos, vonzó, tehát könnyen kap meg bárkit akit kinéz, és persze ki nem hagyná senki ha lehet dugni, pláne ha férje is van.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 06. 05. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 12:08
és végül hogy döntöttél, ha nem vagyok túl indiszkrét?
2007. 06. 05. kedd 12:08  #274
corinna corinna
és végül hogy döntöttél, ha nem vagyok túl indiszkrét?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 14:26
Sajnos egyet kell értenem mindenkivel itt az utolsó hozzászólókat illetően. Nekem is döntenem kellett, hogy a feleségem félrelépése után mit is tegyek. Próbáljuk helyreállítani amit "elqrt", de nem könnyű. Igen a nőkkel a beleszeretés a gond, a pasik megdugnak egy nőt és kész, de a Nők először beleszeretnek valamennyire. És melyik az a pasi aki kihyagy egy csinos lehetőséget, nem sok. Sajnos Én is a kivételek közé tartozom, így különösen fájdalmas a történés. Egyébként nincs tökéletes kapcsolat, ha egy pasi időt szentel egy nőnak, előbb vagy utóbb eljön a pillanat amikor megkaphatja. Azt viszont a sok nő elszámítja, hogy a pasiknak ha megdugták más feleségeként már tartós kapcsolatra nem kell soha, mert már megvolt, és ha elválik, akkor a pasik is eltűnnek körülötte, mert félnek pl. a gyermek áldástól.
2007. 06. 04. hétfő 14:26  #273
Sajnos egyet kell értenem mindenkivel itt az utolsó hozzászólókat illetően. Nekem is döntenem kellett, hogy a feleségem félrelépése után mit is tegyek. Próbáljuk helyreállítani amit "elqrt", de nem könnyű. Igen a nőkkel a beleszeretés a gond, a pasik megdugnak egy nőt és kész, de a Nők először beleszeretnek valamennyire. És melyik az a pasi aki kihyagy egy csinos lehetőséget, nem sok. Sajnos Én is a kivételek közé tartozom, így különösen fájdalmas a történés. Egyébként nincs tökéletes kapcsolat, ha egy pasi időt szentel egy nőnak, előbb vagy utóbb eljön a pillanat amikor megkaphatja. Azt viszont a sok nő elszámítja, hogy a pasiknak ha megdugták más feleségeként már tartós kapcsolatra nem kell soha, mert már megvolt, és ha elválik, akkor a pasik is eltűnnek körülötte, mert félnek pl. a gyermek áldástól.
2007. 06. 04. hétfő 13:18  #272
e1xm33 e1xm33
Tapasztalataim szerint úgy látom, hogy inkább a női félrelépésekkel van a baj. Át is éltem: válás lett belőle.
A férfiak ha félrelépnek, azt 1-2x teszik meg és kis túlzással: tök mindegy kivel, csak jól nézzen ki. Hajtja őket az ösztön, ahogy mondod. Aztán jöhet a következő nő, aztán megint 1...
A komolyabb baj a női félrelépéssel van, mert ők érzelem nélkül nem nagyon lépnek félre komolyabban. Ők belehabarodnak a partnerbe. Többször is megteszik, de általában ugyanazzal a pasival. És ezekből ált a régi kapcsolat szétesése várható.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 01. péntek 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 06. 01. péntek 00:04
Miért van az, hogy az ember még a viszonylag jó párkapcsolatból is ki-kacsingat? És itt elsősorban a férfiakra gondolok. Hajt bennünket a vadászösztön? Az állatvilágban láthatjuk, hogy párzási időszakban a hím igyekszik minél több nősténnyel párosodni, hogy biztosítva legyen génjeinek átörökítése. Ez lenne a legkényelmesebb magyarázat, de nálunk mindig párzási időszak van?
A kérdések költőiek voltak, nem várok magyarázatot. Én egyszerűen csak tisztelem és szeretem a nőket...

2007. 06. 03. vasárnap 23:19  #271
corinna corinna
hali, érdekes amit írtál...! Furi ezeket egy pasi szájából "hallani"
(Ez egy válasz beazoli üzenetére (2007. 05. 22. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 11:39
Onnan tudom biztosan, hogy megcsalt mert elolvastam az emiljeit amiben a barátnőjének ecsetelte a dolgokat.
De kibékültünk mert rá kellet jönnöm, hogy szeretem a feleségem és nem tudok nélküle élni + nincs kedvem másokat "próbálgatni", őt már imerem és szeretem a hibájaival eggyüt.
De telepítettem egy billentyű figyelő progit és tudom, hogy most is találkozgatnak de nem érdekel még így is jobb mint nélküle:(.
Ha valaki el akarná magyarázni, hogy hülye vagyok annak azt üzenem, hogy tudom de nem tudok az eszemre halgatni sajnos.
Soha nem gondoltam magamról, hogy így is tudok viselkedni, teljesen megváltoztatott ez a dolog.
2007. 06. 01. péntek 11:53  #270
A nőket Én is tisztelem, szeretem, de náluk fedettebben félrelépni, félredugni és közben hazudozni, szépíteni tagadni férfi nem tud. Nem a férfi a csapodár, mert ha nem lenne nő aki adott esetben fel is kínálkozik akkor nem lenne kivel az aktiust beteljesíteni. Ilyenek vagyunk emberek, gyarlók, és ingatagok, keressük az élvezetünket, mert ami jó az jó, és abból kérünk többet, még többet. Ehhez alkalmazkodni kell, mert egyébként minek kilógni a sorból, nincs értelme.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 01. péntek 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 00:04
Miért van az, hogy az ember még a viszonylag jó párkapcsolatból is ki-kacsingat? És itt elsősorban a férfiakra gondolok. Hajt bennünket a vadászösztön? Az állatvilágban láthatjuk, hogy párzási időszakban a hím igyekszik minél több nősténnyel párosodni, hogy biztosítva legyen génjeinek átörökítése. Ez lenne a legkényelmesebb magyarázat, de nálunk mindig párzási időszak van?
A kérdések költőiek voltak, nem várok magyarázatot. Én egyszerűen csak tisztelem és szeretem a nőket...

2007. 06. 01. péntek 11:40  #269
Szerintem minden nő született qrva. Már elnézést kérek, minden nőtől, rendkívül rosszak a tapasztalataim. A férfiak sem sokkal különbek, mert ugye a megcsalás páros dolog. De mégis amit nők művelnek az nem hétköznapi. Eddig 3 komoly kapcsolatom volt, mind a 3 nő megcsalt, mert volt rá módjuk, hogy valakinek a farkába beleüljenek. Sajnos a párjaim mindig csinosak, vonzók és szépek voltak, illetve az is, így sok farok legyeskedett(dik)körülöttük a lyukra várva, és hát a csábítás előbb utóbb sikerrel jár. Én viszont annak ellenére hogy állítólag a férfiak a csapodárok, nem csaltam meg egyetlen páromat sem. Szándékosan nem írom, meg hogy a nőmet, mert az olyan izléstelen szerintem. Szóval és tettel nincs értelme egy félredugásért, elválni, a másik, a csere darab sem lesz különb, kivéve, ha egy rút, ocsmányságot választ az ember, aki nem kell olyannyira másoknak.
Ilyen az élet, mindenkinek kell a változatosság, azt javaslom mindenki alkalmazkodjon a körülményekhez, és a felkínálkozó lehetőségek egyikét se hagyja ki, éljen vele, mert később bánhatja. Az viszont biztos, hogy nem illik a "tarmbulinról a medencébe pisilni", tehát diszkrécióval intézze mindenki az élvezeti ügyeit, és akkor jut is és marad is.
(Ez egy válasz beazoli üzenetére (2007. 05. 22. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Onnan tudom biztosan, hogy megcsalt mert elolvastam az emiljeit amiben a barátnőjének ecsetelte a dolgokat.
De kibékültünk mert rá kellet jönnöm, hogy szeretem a feleségem és nem tudok nélküle élni + nincs kedvem másokat "próbálgatni", őt már imerem és szeretem a hibájaival eggyüt.
De telepítettem egy billentyű figyelő progit és tudom, hogy most is találkozgatnak de nem érdekel még így is jobb mint nélküle:(.
Ha valaki el akarná magyarázni, hogy hülye vagyok annak azt üzenem, hogy tudom de nem tudok az eszemre halgatni sajnos.
Soha nem gondoltam magamról, hogy így is tudok viselkedni, teljesen megváltoztatott ez a dolog.
2007. 06. 01. péntek 00:04  #268

2007. 05. 22. kedd 13:20  #267
gazosgyuri gazosgyuri
Hát barátom,ne haragudj de ÉN így képtelen lennék élni a párommal! confused
Azt,hogy kütyümütyükön figyeljem az meg még táwolabb áll tőlem....
Igazából nm is értem miért nm keresel magadnak egy normális kapcsolatot és faguriga legyek ha Te boldog wagy!!!
/ 26