Onnan tudom biztosan, hogy megcsalt mert elolvastam az emiljeit amiben a barátnőjének ecsetelte a dolgokat.
De kibékültünk mert rá kellet jönnöm, hogy szeretem a feleségem és nem tudok nélküle élni + nincs kedvem másokat "próbálgatni", őt már imerem és szeretem a hibájaival eggyüt.
De telepítettem egy billentyű figyelő progit és tudom, hogy most is találkozgatnak de nem érdekel még így is jobb mint nélküle:(.
Ha valaki el akarná magyarázni, hogy hülye vagyok annak azt üzenem, hogy tudom de nem tudok az eszemre halgatni sajnos.
Soha nem gondoltam magamról, hogy így is tudok viselkedni, teljesen megváltoztatott ez a dolog.
De kibékültünk mert rá kellet jönnöm, hogy szeretem a feleségem és nem tudok nélküle élni + nincs kedvem másokat "próbálgatni", őt már imerem és szeretem a hibájaival eggyüt.
De telepítettem egy billentyű figyelő progit és tudom, hogy most is találkozgatnak de nem érdekel még így is jobb mint nélküle:(.
Ha valaki el akarná magyarázni, hogy hülye vagyok annak azt üzenem, hogy tudom de nem tudok az eszemre halgatni sajnos.
Soha nem gondoltam magamról, hogy így is tudok viselkedni, teljesen megváltoztatott ez a dolog.
Persze lehet szándékosan félremagyarázni a szavaimat, de azért ugye nem a tökéletes szón akarunk lovagolni... És nem a bosszúról beszéltem, olvasd el újra légy szives. Engem is csaltak már meg amúgy és túléltem. nem mondom hogy jól esett, de a család egyben maradt. Fordított esetben valószínűleg a fejem sem lenne egészben
Te láttál már tökéletes kapcsolatot,mindenhol csörög néha a kanál .És akkor már az ember csak "bosszúból" is megteszi .Az már más ha utána már saját magával szemben is bűntudata van ,de akkor már megtörtént .És lehet magyarázkodni ,hogy miért . . . . . .És a másiknak nagyon roszul esik ám,föleg ha megtudja .
(Ez egy válasz maryke üzenetére (2007. 05. 16. szerda 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 18:20
Itt az itélkezés úgy látom nagyon könnyen megy. Meg a "pedig én mindent megtettem, de ő mégis".. Nem helyes dolog,senkise lehet büszke arra hogy megcsalták vagy megcsalta a párja, de minden éremnek két oldala van. Ha tökéletes a kapcsolat a legritkább hogy félrelépés legyen belőle.
Minden tökéletes szerkezetbe kerülhet egy szemcse....
(Ez egy válasz maryke üzenetére (2007. 05. 16. szerda 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 18:20
Itt az itélkezés úgy látom nagyon könnyen megy. Meg a "pedig én mindent megtettem, de ő mégis".. Nem helyes dolog,senkise lehet büszke arra hogy megcsalták vagy megcsalta a párja, de minden éremnek két oldala van. Ha tökéletes a kapcsolat a legritkább hogy félrelépés legyen belőle.
Nem kellemes érzés ,de ha már megcsaltak nem mind 1..Meg kell fordulni és keresni kell mást .
de jó, h szinte azonos témával van két, ráadásul régi topic!
nem lehet ezeket összefésülni?
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
nem lehet ezeket összefésülni?
Hm!Hogyan érintene? Szerintem életfogytot kapnék kettős gyilkosságért!!!Ha nem tetszik wmi a kapcsolatodban állj a másik elé és beszéld + wele majd lépj le de a másik érzéseiwel ne szórakozz.... Nos,én így látom!
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
szerintem aki megcsal az talán soha az életben nem szeretet téged úgy ahogy kellene egy normális esetben... emiatt az ilyenekkel nem kell foglalkozni... dobni kell és isten vele egy életre... egy másik nő pedig rád vár mert te vagy neki a wow férfi... és csak téged akar... fel a fejjel úraim! kemények vagyunk... nemcsak a farkunk hanem agyban(észben,lelkileg,önismeretben,gondolkodásban,helyzetfelismerésben)! szóval Lets go... tele van a világ nőkkel... ne hagyd hogy besavanyodj hanem építsd fel az új életed - persze mérlegelj ésszerűen... ez az én véleményem - az ilyen nők nem érdemlik meg hogy törödjünk velük! nem?
Nekem elég friss élményeim vannak megcsalással kapcsolatban. Most tudtam meg, hogy a feleségem félrekúr, 4-éve vagyunk házasok és úgy nézett ki hogy minden rendben van és pont ezt használta ki, hogy boldog vagyok mellete így biztos nem sejtek majd semmit. Nekem is lett volna 1-2 alkalmam, hogy megcsaljam de úgy gondoltam, hogy a házasság az már komoly dolog + mindig eszembejutott, hogy milyen sz.rul esne neki. Pedig a sex az nagyon jó volt mindkettőnknek. Valamilyen szinten fel voltam készülve rá hogy egyszer valami hasonló történik de most,hogy megtörtént összetörtem teljesen nincs semmilyen jövő képem és lövésem sincs, hogy most mit kezdjek magammal, a belemet kidolgoztam ezért a kapcsolatért és őszinte voltam mindenben vele és azt hidtem,hogy ő is. Egy ideje már gyanús volt de hiába kérdeztem tagadta állandóan. nem a testiség fáj hanem, hogy hazudott. Szóval ha valaki szerelmes és megcsalják az a legszörnyübb kín kezdetét jelenti ami nagyon sok ideig eltart és testileg, szellemileg teljesen felőröl.
könnyű megcsalni valakit...de ez csak 1 pillanatnyi dolog..aztán marad a lelkiismeret furdalás (már akinek..) de senki nem gondol a másik helyzetébe, hogy neki az fáj és hogy megbántja..
hát csaltak már meg...nem kellemes..sőt..
ha házasságban élnék és megcsalnának otthagynám de agyonverném elöbb az tuti..szerintem a házasság az komoly kapcsolat,elkötelezettség,ígéret, amivel viccelni nem lehet...elveszel valakit aztán hülyének nézed egy életen át...
sokan vannak akik nem így gondolkodnak de ez az én véleményem...
ha házasságban élnék és megcsalnának otthagynám de agyonverném elöbb az tuti..szerintem a házasság az komoly kapcsolat,elkötelezettség,ígéret, amivel viccelni nem lehet...elveszel valakit aztán hülyének nézed egy életen át...
sokan vannak akik nem így gondolkodnak de ez az én véleményem...
Nekem szarul esik, ha megcsalnak főleg ha szeretem!
Igazad van. Ha egy pasinak félrelép a felesége, fel van háborodva, csak azt hajlamos elfelejteni, hogy ha ő lép félre, azt (általában, nem mindig) egy férjrs asszonnyal teszi. Álszent dolog ez így.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 07:29
Na látod... Ezért váltam el... Uracskám akkor már hangoztatta h. a felesége vagyok mikor mondtam Neki ha Neked szabad Nekem is... Előtőrt Belőle a birtoklási vágya...
Mi Nők miért vagyunk mások mint a Férfiak, baccus kivívtuk Magunknak az egyenjogúságot vagy mi a szösz...
Mi Nők miért vagyunk mások mint a Férfiak, baccus kivívtuk Magunknak az egyenjogúságot vagy mi a szösz...
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Szerinted még az se megcsalás ha téged 5 lány kielégitene de a párod kezét ne fogja meg senki mert akkor eltöröd a rohadt strici lábuját
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Szerintünk egy csók is lehet megcsalás ha azzal a társadat becsapod
szerintetek a kölcsönös francia megcsalás?
Igen nagyon sok mindenben megvan az egyenjoguság, de az évszázados beidegződéseket nem tudják a férfiak kivetkőzni magukból, Nézd meg például, ha egy rossz parkolóról szoló kép van a kismalac képek között rögtön nőt kiabálnak a volán mögé akkor is ha nem látszik ki volt, én vizsgáltam baleseteket hát nem a nők voltak töbségében a béna vezetők.
De mivel a vezetés az férfimunka a nők azok eleve bénák lehetnek. Ez csak egy példa volt de ugyan így megvan a szex vagy a fönök beosztott, de még az othoni munkában is a külömbség. Közben pedig azt hangoztatjuk mi férfiak mennyire szeretjük a nőket, dehogy szeretitek csak magatokat szeretitek meg azt aki a farkatokat kényezteti, különben ugyan úgy tekintenétek a nőkre mint magatokra.
De mivel a vezetés az férfimunka a nők azok eleve bénák lehetnek. Ez csak egy példa volt de ugyan így megvan a szex vagy a fönök beosztott, de még az othoni munkában is a külömbség. Közben pedig azt hangoztatjuk mi férfiak mennyire szeretjük a nőket, dehogy szeretitek csak magatokat szeretitek meg azt aki a farkatokat kényezteti, különben ugyan úgy tekintenétek a nőkre mint magatokra.
Na látod... Ezért váltam el... Uracskám akkor már hangoztatta h. a felesége vagyok mikor mondtam Neki ha Neked szabad Nekem is... Előtőrt Belőle a birtoklási vágya...
5 oldalt végig chateltetek...