cupppp cupppp
Kivánok nektek sok finom éjszakát!Mennem kell!?????nem kapok választ.........nem vagyok perverz!!!!!!!!!!!!!!!Jó éjt!
mert úgy érzem,csak AZÉRT!Viszont tényleg tudok segíteni a nagy méretben!
Igen?Nos érdekel,mert rika a szép fehérnemű ami nagy méretben van!Még mindig nem kaptam válasz?Mért vagyok PERVERZ?
van olyanom is!
165/75 molett,telt nő nagyon guszta amikor beletömi magát az ilyen szerkóba!:-(Inkább a Francia fehérnemű!Ápol és eltakar!:-)
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Hogy érted,hogy kinőted?
Belenéztem!
Igen,erre mondom én 47 évesen,mindenkinek jól áll,van aki csak azt hiszi,de ez már nem nekem való...kinőtem!
Igen,erre mondom én 47 évesen,mindenkinek jól áll,van aki csak azt hiszi,de ez már nem nekem való...kinőtem!
www.lamourextrem.hu
Dolgozom!Bár feküdnöm kellene!Egy vacak tüdő gyuladással harcolok!:-(Nos mért is?
Nekem is voltak anno bőr szerkoim,de kinőtem!:-)
Nekem is voltak anno bőr szerkoim,de kinőtem!:-)
A kiállítás maga már engem sem érdekel!Mint készítő erotikus ruha készitő leszek kint
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Akkor sokáig leszünk fenn! Én bííííííírom!
Drága ez érzés amiben biztos vagyok.Habár a sexben nincsen semmi mocskos dolog,kivéve ha jól csinálják!!!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Addig nem alszom el amig nem kapok választ!Vörös igen,dőg talán,de perverz?
Csinálni szeretem!Nem hiszem ,hogy tudnak újat mutani!Nos mért vagyok perverz?
Hétvégén erotika kiállítás a SYMA csarnokban
Neked jó éjt!Hidd el az ember életében sok olyan van amit csak saját maga tud megoldani!Gondolkozz okosan és döntsél emberien!
igen
Remélem tudtunk egy kis eszmét cserélni!Tudom nehéz nyugodtnak lenni de azzal többre mész.Jó éjt!Tűz ég szívében meddig kell várnia még!
Peverz?