Szinte mindet!Melyikre gondolsz?
Nálunk 2 éves volt a fiam.......nagy dillemában voltam!Döntöttem........jól döntöttem!:-)17 éves és nagyon szeretjük egymást,de tudja sosem hazudtam neki,most ő van "casanova"korban és mindent el mond nekem!Sosem játszottam a mátirt!:-)
Te ismered a régi EDDA számait????
Az nagyon nagyon jó dolog ebben a rohanó világban!
Bizalom a lényeg.
A gyerek egy jó házzaságban kapocs egy rosszban bilincs!!
Én middig mosolygok,mert én harmonikusan élek!Mindenki a maga sorsa kovácsa!:-))
Barátom az élet nem "habostorta"!
Megszokod vagy megszököl!
Szerintem keress szeretőt,ha az anyagiak fontosak!Két nagy lány?Szerintem okos és értelmes csajok!Beszélj velük!Hidd el a gyerek egy kapocs,de nem minden áron!Anya nem bir magával akkor menjen Ő!
Megszokod vagy megszököl!
Szerintem keress szeretőt,ha az anyagiak fontosak!Két nagy lány?Szerintem okos és értelmes csajok!Beszélj velük!Hidd el a gyerek egy kapocs,de nem minden áron!Anya nem bir magával akkor menjen Ő!
a lányaid kb 16 éves korukig lesznek úgymond veled ill veletek utána az a kis maradék köldökzsinor is elszakad és ti ott maradtok ketten egymásnak.
Köszönöm drága!!!Remélem mosolyt tudtam én csalni a te arcodra:))
Mit akarsz még 10 évet aztán külön menni vagy akkor bánkódni a meg nem tett dolgok miatt!!
Két tini lány, családi ház, nyaraló, két kocsi, tizenöt év meló-mindent a picsába???
Örülök,hogy egy iagazi "pasival" kommonikálok!Büszke vagyok rád!
Jól olvasod!!!!!fores szerintem legyél tökös gyerek és küld el!!!!
ő biztat Téged?Jól olvasom?
Figyú elég sokat éltem és tapasztaltam.Azt mondják elég domináns "hím" vagyok!Én mégis azt mondom minden úgy van ahogy a nő akarja !!Csak okossan kell tálalni a pasinak!!
És amit nem is sejtünk az sem fáj!
Minden kapcsolat más és más. Bíztat, hogy keféljek félre. Bármikor megtehetném,de így végképp nem akarok,-szar helyzet.
Ezek nagyon figyelmes dolgok,érzések!Minden nőben van egy egészséges féltékyenység,de ez normális!Ő aki szeretet Téged tisztel mit férfit!Szerintem nem kellene aggodnia!Te meg ha egyszer ,félre lépnél tedd ugy,hogy ő is ott legyen!Lássa,élvezze és győzödjön meg róla,hogy az csak sex volt!Amit tudunk az nem fáj!
Nállunk azt tudom mondani ,hogy amit csaklehet megadok neki!Boldog mosolygós ha kérek este 11 kör egy pohár vizet behozza nekem.Persze hétvégén én viszem neki ágyba a habos kávét!Ja és amit egy nő nagyon tud díjjjjjjazni virágot kapni csak úgy,mert mondjuk kedd van vagy vetted a fáratságot megálltál egy virágosnál mert rá gondoltál!