bizony igazad van akkor ott a pasi valamit nem jól csinál!
Vakarom a fejem,egy hű pasi és egy csalfa lány!
Szeritem nem kéne ezt a kapcsolatot erőlteni!
Ha egy nő félre lép akkor már nincs érzelem irántad!Enged el vagy belészjétek ki!
Ha azt mondja szertet...én nem hinnék neki!
Szeritem nem kéne ezt a kapcsolatot erőlteni!
Ha egy nő félre lép akkor már nincs érzelem irántad!Enged el vagy belészjétek ki!
Ha azt mondja szertet...én nem hinnék neki!
Látom pár szavakból is értesssz:))Ő is így van vele és tudod egyszer baszélgettem egy igazi NŐ-vel aki azt mondta amelyik férfi nem megy félre az nem is férfi!És ahhhoz,hogy valaki félrelépjen tulajdonképp egy dolog kell:VÁGY semmi több!
Igen!A barátnődnek igaza van!Mi nem azért aggodunk,mer félre megy a kedvesünk,mert ugye nem "kopik"!:-)
Az igazi féltés amikor az érzelmet is elveszitjük!
Nagyon szerethet Téged!
Ha egyszer félre lépsz,az legyen egy sima sex,de ne vigyél bele érzelmet!
Minden ember más,de mindig az legyen a fontos,hogy ne okozz érzelmi fájdalmat annak aki szeret!
Az igazi féltés amikor az érzelmet is elveszitjük!
Nagyon szerethet Téged!
Ha egyszer félre lépsz,az legyen egy sima sex,de ne vigyél bele érzelmet!
Minden ember más,de mindig az legyen a fontos,hogy ne okozz érzelmi fájdalmat annak aki szeret!
Borzalmas érzés, mikor egy pasinak rengeteg lehetősége lenne, és mégis hű tud maradni,a csajszi meg félrelép, pedig mindent megkap otthon. Mi a véleményed???
Sziasztok 8 éve vagyunk együtt ismer engem nagyon!Ő azt mondta nekem idén nyáron mikor ült az ölemben a tengerben:ha megcsalsz ne úgy csalj meg!!!!Erre én ,hogy úgy?????Hát úgy ,hogy ne hülyülj meg!!!!Imádom őt nagyon!!
Igen ,igy van csak a nők nem verik a mellüket!
Pasik meg nem csinálnak belőle titkot!:-(
Pasik meg nem csinálnak belőle titkot!:-(
Szomorú!:-)
Én akkor is férfi párti maradok!:-)
Jó éjt neked!
Én akkor is férfi párti maradok!:-)
Jó éjt neked!
Drága jó nagyszülei,akik már nem élnek sajna,nekem ők a példaképeim!Nagyanyám!Mineden hónap első vasárnapján valast fehér ing,fényes csizma kikészitve!Nagyapám ment a kupiba!7 gyereket neveltek,harmoniában,boldogságban!Szegények voltak,de boldogok!!!!!!!!!
Komolyra:Szerintem ha a nő megkap mindent...ebben benne van a figyelmeség,kedveség,türelem,szeretet,akkor ezt ezerrel adja vissza!.-)
Ezek a női gének!Ha biztonságban érzik magukat minden téren akkor szemethunynak a férfi "génjein"!
Okos asszony nem hisztizik........csak szeret!!!!
Ezek a női gének!Ha biztonságban érzik magukat minden téren akkor szemethunynak a férfi "génjein"!
Okos asszony nem hisztizik........csak szeret!!!!
:-))))))))))))) Na de fiúk?Nálatok csak a gyors vonat lassabb!:-))
Én régi modi vagyok és szeretem ha a rózsát nem bimbó korában szakitják le,mert akkor sosem tudják meg milyen gyönyörű amikor kinyilik!.-)
Én régi modi vagyok és szeretem ha a rózsát nem bimbó korában szakitják le,mert akkor sosem tudják meg milyen gyönyörű amikor kinyilik!.-)
Ez igaz,,,,de szerintem a nők nem ilyen gyors tempóra vágynak!:-(Felgyorsult világban élünk!Mindeki siet,rohan és nincs idő a kedves szavakra,gondolatokra érzésekre!:-(
Miért van az ha egy nő szereti a szexet azt lekurvázák ha a fiu teszi ugyan azt az meg dicsőség?
Sziasztok!
Ez egy medő vita!
Én személy szerint "Férfi"párti vagyok!
Nem jó ez a nagy egyenjogúság,mert amiota létezik a nők nem kapnak olyan tiszteletet mint hajdanán!:-(
Kihalt az udvarlás korszaka,romantika.....
Igen tény .hogy a pasiknak a génjében van a hiba...de mi nők is teszünk érte,hogy "idegenterületen"keresse az "örömet"!Szerintem!
Sziasztok!
Ez egy medő vita!
Én személy szerint "Férfi"párti vagyok!
Nem jó ez a nagy egyenjogúság,mert amiota létezik a nők nem kapnak olyan tiszteletet mint hajdanán!:-(
Kihalt az udvarlás korszaka,romantika.....
Igen tény .hogy a pasiknak a génjében van a hiba...de mi nők is teszünk érte,hogy "idegenterületen"keresse az "örömet"!Szerintem!
Szerintem pedig egyszerüen a társadalmi szokásokra vezethető vissza, ha visszatekintünk a történelembe a nők mindig másodrendüek voltak és ez a neveltetésükre is kihat, de nincs is akkora külömbség nő és férfi között, inkább ember és ember közötti külömbségről bezélhetünk. Arra gondolok, hogy van olyan férfi aki abszolút nem kívánja a szexet és nem azért mert impotens és van olyan nő is aki állandóan szexelne, nem lehet álltalánositani. Szerencsémre mi rengeteg olyan lánnyal találkoztunk akinek sikerült a társadalmi beálítotságot levetközniük és élvezni tudják az életet. Miért van az ha egy nő szereti a szexet azt lekurvázák ha a fiu teszi ugyan azt az meg dicsőség?
Épp ezért mert fejlődtünk tudunk uralkodni az ösztöneinken és az eszünket is használjuk, illetve hagatunk a szivünkre is, és azt akit szeretünk azt, avval is megtiszteljük, hogy egyenrangu partnerként kezeljük.
Bocs de megint vitáznom kell a génjeinknek ehez semmi köze ez csak és kizárólag önzés, ha a férfinek szabad félrelépni akkor a nőnek is. Már nem az álatvilágban vagyunk ahol csak a fajfentartásért dugnak.
Miben vagy más mint a nejed? Neked miért lehet neki miért nem? Ettől vagy igazi nagy csávó hogy másodrangu embernek tekinted a nőket? A férfinek szabad a nőknek nem. Élj úgy hogy ne is akarjon megcsalni, de ne várd el a párodtól ha közben te félrekefélsz.
ha neked is szabad, akkor neki miért nem? ezt sosem értettem meg.
Na majd... ha tizen pár év házasság után a férjed franciázik egy nővel akkor azt hiszem másképp fogod látni és valszínű mindkettő szemét kikaparod
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2007. 03. 01. csütörtök 11:31
szerintem egy kis csok és a francia az nem megcsalás csak a dugás
Ilyenek a nők...
De szopnak, "gond nélkül"
Ki ezért, ki azért...
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Ki ezért, ki azért...
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
2007. 03. 02. péntek 11:56
mindenki másképp áll hozzá. találkoztam olyan nővel, aki gond nélkül bevállalta a szopást, de ha az ő pasiját szopta le egy másik nő, azt nagyon rossz néven vette. hát igen, a szopásnál nem mindegy, hogy a szerszám melyik végén helyezkedünk el.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)