A biokémia és a lélek hát ezek tényleg jó és nagy kérdések
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
mindenki másképp áll hozzá. találkoztam olyan nővel, aki gond nélkül bevállalta a szopást, de ha az ő pasiját szopta le egy másik nő, azt nagyon rossz néven vette. hát igen, a szopásnál nem mindegy, hogy a szerszám melyik végén helyezkedünk el.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
Nagyon örvendetes, hogy vannak ilyen szemléletű
lányok! Szopjatok csak, hát persze, hogy az nem megcsalás! (Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
lányok! Szopjatok csak, hát persze, hogy az nem megcsalás! (Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:14
nem biztos, hogy a szüzességét félti. lehet, hogy az nála is már megcsalást jelentene...
nem biztos, hogy a szüzességét félti. lehet, hogy az nála is már megcsalást jelentene...
pedig úgy hidd el, ahogy katica írta. van ilyen, én is találkoztam már hasonló csajokkal. szájba engedte, lejjebb nem. ugyanis a szüzességét félti, ami kicsit paradox dolog, ugye...
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
van ilyen, hidd el. tudom. és én sem tartottam megcsalásnak.
szerintem nem "lehet", hanem biztos!
szereted mi, ha a szádba élveznek?
mikor van állandó kapcsolatod más pasi is teszi mindezt? (Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor van állandó kapcsolatod más pasi is teszi mindezt? (Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:41
miért szerinted dugás nem csak előjáték persze ha közben nyal és egymás szájába élvezünk....
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
na de mivel az nem számít megcsalásnak ...
nálad sem!
Adjunk hálát Bill Clintonnak!
nekem tetszik ez a felfogás! :-)))
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
nálad sem!
Adjunk hálát Bill Clintonnak!
nekem tetszik ez a felfogás! :-)))
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
azt hiszem egy " átlagos " kapcsolatban a nő már azt is megcsalásnak veszi, ha a férfi megcsókol egy másik nőt. sőt ( biztos forrásból tudom...:-) ) , hogy már az sem tetszik, ha a férfi minden érzelemtől mentesen megmasszírozza a kolléganője hátát. ez van. a férfi meg az orált sem tartja annak.
dehogy dugás! csak húzlak, ne aggódj...
Viszont számomra kicsit zavaró lenne, ha a párom mással lenne - akár csak orálozva is. De hát mindenkinél más-más a megcsalás mércéje. Ami viszont belefér, az a chatszex. Ezt tolerálom a másik félnél is. (Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont számomra kicsit zavaró lenne, ha a párom mással lenne - akár csak orálozva is. De hát mindenkinél más-más a megcsalás mércéje. Ami viszont belefér, az a chatszex. Ezt tolerálom a másik félnél is. (Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:41
miért szerinted dugás nem csak előjáték persze ha közben nyal és egymás szájába élvezünk....
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:38
de hiszen kimondatlanul is most fejtetted ki, hogy az orál nem dugás. Akkor nem beszélhetünk a szád szüzességének elvesztéséről, ugye?
Persze felvilágosíthatnál, ha nem így van...
![circling](images/smilies/circling.gif)
de hiszen kimondatlanul is most fejtetted ki, hogy az orál nem dugás. Akkor nem beszélhetünk a szád szüzességének elvesztéséről, ugye?
Persze felvilágosíthatnál, ha nem így van...
![circling](images/smilies/circling.gif)
igazad van de a szám már rég nem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:36
akkor Veled még nem csalhattak meg senkit, mert ha jól emléxwem még szűz vagy?!?
akkor Veled még nem csalhattak meg senkit, mert ha jól emléxwem még szűz vagy?!?
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:34
ha nem dugja meg igen mert egy kis játék mindenkinek jár és élvezet is
ha nem dugja meg igen mert egy kis játék mindenkinek jár és élvezet is
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:32
ezt vajon így gondolod akor is, ha az aktuális párod franciázik mondjuk egy másik nővel, vagy kettővel?
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
ezt vajon így gondolod akor is, ha az aktuális párod franciázik mondjuk egy másik nővel, vagy kettővel?
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
2007. 03. 01. csütörtök 11:31
szerintem egy kis csok és a francia az nem megcsalás csak a dugás
szerintem egy kis csok és a francia az nem megcsalás csak a dugás
Sokféle EMBER van...