Sziasztok nálunk is a párom titokba kavart de a haver elszolta magàt ès lebuktak
Hmmm.... érdekes dolog ez. Fiatalon igazi övön aluli ütésnek éreztem volna, ha megcsal a feleségem. Később jöttek a gyerekek és csökkent az egymás iránti szexuális vonzalom is. De mivel nekem 3-4-5x nagyobb a szexuális igényem, belefutottam 1-2 alkalmi partnerbe. Akkor azt mondtam, hogy szeretem annyira, hogy tegye meg ő is, ha ez tényleg örömöt ökoz neki, csak ne tudjam meg, hogy hol és kivel. Mára ismét változott a helyzet. Ma már azt gondolom, hogy ha máshol is kiélné a vágyait és ez kiderülne, és utána este mégis mellém bújna, akkor meg tudnék bocsájtani neki Sőt, lazán egy közös hancúrban is benne lennék. Sajnos ő nem ilyen, a mai napig sokkal visszafogottab mint én.
Ez egy érdekes kérdés. Még nem éltünk együtt a párommal amikor megcsalt. Izgatott a dolog,hogy mással is legyen de az kicsit más. Rám írt a szeretője. Nagyon rosszul esett. Főleg mikor részletezte mennyit meg hogyan dugtak. Még popsiba is csinálták. Aztán a srác közölte, hogy megtudta, hogy tud egy másik srácról is aki szintén dugta és Ő is megkeresett mert mindketten átverve érezték magukat. Az első srácot a párom is bevallotta, a masodikat soha. Bármilyen furcsa, később már én kértem, hogy legyen mással is meg már az is izgatna,ha kiderülne, hogy még mások is voltak akiről nem tudok. Fura dolog ez.
hidd el megértelek
(Ez egy válasz gabcse300 üzenetére (2022. 01. 08. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 07:12
Én régen elítéltem a megcsalást,hittem az őszinteségben az igazi őszinte tiszta hűséges szerelemben,családban,hogy mindent együtt oldunk beszélünk meg a szexben is mindent együtt próbálunk ki,oda vissza alapon.....ahogy a nagy könyvben meg van írva......stb,de mióta 3 komoly kapcsolatomban is megcsaltak,ahol kiderült,hogy csak én voltam szerelmes és csak arra kellettem,hogy más gyerekeit neveljem,miközben nekem csak üres ígéret maradt a közös gyerek,ahogy a jelenlegi kapcsolatomban....,így már úgy vagyok vele,hogy azt kapja vissza amit a másik adott,nem tudok már hinni,hiszen ha az életben nincs őszinteség,akkor a szexben sem,bár reménykedtem abban,hogy ilyen oldalakon,ha más nem akkor legalább a szexben őszinték az emberek,de 99,99% kamus,így már abba sem hiszek!Ami a lényeg,hogy úgy vettem észre,hogy a megcsalás egy emberi dolog és ha a egyik fél nem is szereti a másikat,vagy kiábrándult belőle,csalódik benne....,akkor megteszi,persze ez nem jó,nem így kéne,hanem szétmenni előtte,de,ha a körülmények nem teszik lehetővé,akkor ez érthető és nem elítélendő,hiszen nincs joga senkinek pálcát törni a másik felett,főleg,hogy nem ismeri azt,hogy mi vezetett oda hogy az illető ezt megtegye!Párok esetében,ha mindkét fél szeretné,nos akkor ez normális is,hiszen mindkettő benne van,sőt ez a normális,ha a két fél megtudja beszélni és együtt élvezni,csakis irigyelni tudom az ilyen kapcsolatot!
Én régen elítéltem a megcsalást,hittem az őszinteségben az igazi őszinte tiszta hűséges szerelemben,családban,hogy mindent együtt oldunk beszélünk meg a szexben is mindent együtt próbálunk ki,oda vissza alapon.....ahogy a nagy könyvben meg van írva......stb,de mióta 3 komoly kapcsolatomban is megcsaltak,ahol kiderült,hogy csak én voltam szerelmes és csak arra kellettem,hogy más gyerekeit neveljem,miközben nekem csak üres ígéret maradt a közös gyerek,ahogy a jelenlegi kapcsolatomban....,így már úgy vagyok vele,hogy azt kapja vissza amit a másik adott,nem tudok már hinni,hiszen ha az életben nincs őszinteség,akkor a szexben sem,bár reménykedtem abban,hogy ilyen oldalakon,ha más nem akkor legalább a szexben őszinték az emberek,de 99,99% kamus,így már abba sem hiszek!Ami a lényeg,hogy úgy vettem észre,hogy a megcsalás egy emberi dolog és ha a egyik fél nem is szereti a másikat,vagy kiábrándult belőle,csalódik benne....,akkor megteszi,persze ez nem jó,nem így kéne,hanem szétmenni előtte,de,ha a körülmények nem teszik lehetővé,akkor ez érthető és nem elítélendő,hiszen nincs joga senkinek pálcát törni a másik felett,főleg,hogy nem ismeri azt,hogy mi vezetett oda hogy az illető ezt megtegye!Párok esetében,ha mindkét fél szeretné,nos akkor ez normális is,hiszen mindkettő benne van,sőt ez a normális,ha a két fél megtudja beszélni és együtt élvezni,csakis irigyelni tudom az ilyen kapcsolatot!
Nàlunk nem az a gond, hogy picit engedett, hanem , hogy tagadta a szemembe . Tudja hogy tőlem bàrtan odatokhatja magàt, csak tudjam.
HA megcsaltak annak mindig oka volt! Vagy én léptem félre, vagy a kapcsolat haldoklott már. A Nőnek is van joga élvezkedni!
Kedves Kriszta69! Igen, a bűnös csak én lehetek és vezekelni is fogok. Keresek is egy dominát aki majd alaposan megkorbácsol. A dolgok nem ilyen egyszerűek. A mostani, második feleségemmel 4 hónapja vagyunk házasok. Előtte majd egy évig éltünk együtt és nem csaltam meg. Tehát én vagyok a hibás mert lett volna rá alkalmam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2021. 11. 14. vasárnap 11:35
Elnézésed kérem, ha bele szólok, de a nejed 4 hónapos terhes 2021-et írunk. Te 2012 - óta vagy itt. Hányszor csaltad meg amióta itt vagy??? Vagy csak ő a hibás??
Elnézésed kérem, ha bele szólok, de a nejed 4 hónapos terhes 2021-et írunk. Te 2012 - óta vagy itt. Hányszor csaltad meg amióta itt vagy??? Vagy csak ő a hibás??
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867922)
2021. 11. 10. szerda 16:25
Dühös voltam, őrjöngtem, de megbocsátottam mert esküdözött csak az ital hatására engedett. Négy hónapja ennek és azóta is sértve érzem magam. Nem tudok megbízni benne, szerintem viszonya van a feleségemnek azzal a pasival. Elveszíteni sem szeretném mert nagyon szeretem. Főleg most, hogy négy hónapos terhes. Nagy dilemma: kitől?
Dühös voltam, őrjöngtem, de megbocsátottam mert esküdözött csak az ital hatására engedett. Négy hónapja ennek és azóta is sértve érzem magam. Nem tudok megbízni benne, szerintem viszonya van a feleségemnek azzal a pasival. Elveszíteni sem szeretném mert nagyon szeretem. Főleg most, hogy négy hónapos terhes. Nagy dilemma: kitől?
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 06. hétfő 06:12
Érdekelne hogyan érinti a férjeket ha megtudják, rájönnek a megcsalásra .Van aki mérges,haragos van akit izgalomba hoz van aki bizsereg nem tudja mitévő legyen..?!? Írjatok ebben a témában.
Engem is megcsaltak de nem érdekelt. Én is tettem olyant!
Érdekelne hogyan érinti a férjeket ha megtudják, rájönnek a megcsalásra .Van aki mérges,haragos van akit izgalomba hoz van aki bizsereg nem tudja mitévő legyen..?!? Írjatok ebben a témában.
Ha csalja a feleségét velem, nem érdekel az ő dolga. De ha engem és megtudnám, többet nem kellene aktivizálnia magát a nők körében!! ))
Nekem 6 éve van egy férjezett nőm! Életem legnagyobb szerelme Nagyon nem bírom, nagyon nehéz, de elhagyni sem tudom. Mindig másodiknak lenni ilyen nagy szerelem mellett gyötrelem. Viszont amikor velem van, az meg menyország! Ez az igazi szopás!!!
Én is pont így vagyok vele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 18. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4604712)
2021. 08. 18. szerda 15:19
nálunk párom dugott picit félre nem az volt a gond, hogy haver betolta neki, hanem a hazugságok, azóta szeretném ha kefélnék
nálunk párom dugott picit félre nem az volt a gond, hogy haver betolta neki, hanem a hazugságok, azóta szeretném ha kefélnék
Szerintem-tunk,alkalom szuli a tólvajt!
Ez szerintem is így van!Tapasztalat.
(Ez egy válasz Bonifác üzenetére (2021. 08. 01. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Tud izgató is lenni!Attól függ ki, hogy éli meg!
Szia!
Én is szívesen megismernélek!
Én is szívesen megismernélek!