Ha velem csalja meg a férjét, elképesztően izgató; ha engem csalnak meg, háát...
Érdekes téma sokan megcsalják a párjukat, szinte minden embert más visz a hűtlensége. Vannak akik a vágyaikat szeretnék megélni vannak olyanok akiknek csak úgy alakult és vannak olyanok akiknek a párja a hálószobát bosszú állásra használja. Ebben az esetben mindenki megérdemli a hűtlenséget, vagy csak egyszerűen nem kapja meg amire szüksége van.
Részben azon múlik ki milyen társat talál, poligámot nehéz lesz kordában tartani feltéve ha akarjuk a monogámmal nem sok bajunk lesz ha megkapja amire szükségeva. Mivel mind két esetben ki kel elégíteni a másik vágyait és az étvágyát!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 06:19
Ez azokra érvényes, akiknek elég egy partner. De bizony van akit a változatosság gyönyörködtet. És nem akar megcsalni, mert szeret, de valódi vagyai is hajtják... Na náluk a mindent megkap fogalma kicsit túlmutat a házastárs-élettárson.
Ez azokra érvényes, akiknek elég egy partner. De bizony van akit a változatosság gyönyörködtet. És nem akar megcsalni, mert szeret, de valódi vagyai is hajtják... Na náluk a mindent megkap fogalma kicsit túlmutat a házastárs-élettárson.
(Ez egy válasz 10Huncutka üzenetére (2020. 07. 13. hétfő 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 13. hétfő 20:01
Véleményem szerint csak az elégedett ember nem lép félre, ha a másik párja fittyet hány a párja vágyaira vagy a mennyiségi igényeire akkor bizony számíthat a megcsalásra. Ha viszont mindent megkap úgy lép félre inkább nem minősítem!
Abban az esetben ér, ha nem tudsz róla-megcsal
(Ez egy válasz Csücsöri üzenetére (2020. 07. 14. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 14. kedd 16:46
Engem felizgat. Bár nem tudom ér-e a válaszom, mert én a párosunk női tagja vagyok.
Engem felizgat. Bár nem tudom ér-e a válaszom, mert én a párosunk női tagja vagyok.
Véleményem szerint csak az elégedett ember nem lép félre, ha a másik párja fittyet hány a párja vágyaira vagy a mennyiségi igényeire akkor bizony számíthat a megcsalásra. Ha viszont mindent megkap úgy lép félre inkább nem minősítem!
A sok lemondás csinálhat láncot is a gyűrűből. Nem túl jó kilátások.
Hát lehet az ő élete, de van ez a dolog, a hazasság. Egy életközösség, amiben nem lehet semmibe venni a másik véleményét, mivel ezer szálon kapcsolódunk.Sok plusszt ad, de lemondás is akad bizonyos dolgokban.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 11. szombat 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 11. szombat 06:21
Összegezve. Beszéltetek róla, kinek mi lenne kedvére. Ő ennek ellenére tett. Vajon mennyire erős a vágy, ha képesek vagyunk hazudni annak, akivel együtt élünk? Azért ne neheztelj rá, hogy a vágyai felé megy. Azt viszont egy egészséges kapcsolatban rendezni kell, hogy ilyen titkok ne legyenek..
Persze arra is van példa, hogy a vágyait nélküled szeretné megélni.
Nem vagyok megmondó ember, de csak akkor mondhatod el, hogy szereted a másikat, ha minden hibájával eggyütt szereted! Mert ez nem hiba! Ez az Ő élete! Aminek részese lehetsz.
Nem vagyok megmondó ember, de csak akkor mondhatod el, hogy szereted a másikat, ha minden hibájával eggyütt szereted! Mert ez nem hiba! Ez az Ő élete! Aminek részese lehetsz.
Összegezve. Beszéltetek róla, kinek mi lenne kedvére. Ő ennek ellenére tett. Vajon mennyire erős a vágy, ha képesek vagyunk hazudni annak, akivel együtt élünk? Azért ne neheztelj rá, hogy a vágyai felé megy. Azt viszont egy egészséges kapcsolatban rendezni kell, hogy ilyen titkok ne legyenek..
Nem vagyok megmondó ember, de csak akkor mondhatod el, hogy szereted a másikat, ha minden hibájával eggyütt szereted! Mert ez nem hiba! Ez az Ő élete! Aminek részese lehetsz. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 09. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyok megmondó ember, de csak akkor mondhatod el, hogy szereted a másikat, ha minden hibájával eggyütt szereted! Mert ez nem hiba! Ez az Ő élete! Aminek részese lehetsz. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 09. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3098462)
VIP
2020. 07. 09. csütörtök 20:20
Azt mondtam neki hogy egy párcserés szex bejönne szimpatikus párral.
Azt mondtam neki hogy egy párcserés szex bejönne szimpatikus párral.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 09. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 09. csütörtök 19:36
Arra gondolok, hogy mondtad-e neki, hogy bizony te szívessen kalandoznál
Arra gondolok, hogy mondtad-e neki, hogy bizony te szívessen kalandoznál
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 08. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2020. 07. 08. szerda 20:55
Nincs kalandom, nem léptem félre soha. Hülyeség lenne azt írni ha lenne akkor így meg úgy tennék. Nem tudom hogy miképpen alakulna.
Erdekes, de számomra teljesen egyoldalú megközelítés. Azert párkapcsolatba nem fér bele hogy olyat tesz a partner ami a masiknak rossz. Kompromisszumok lehetnek két partner közt.
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2020. 07. 09. csütörtök 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 09. csütörtök 05:49
Megcsalás.
Ez egy érdekes valami.
Amennyiben én valóban szeretek egy másik embert, akkor Ő nem tud megcsalni engem.
Akit őszintén szeretek, annak mindig a legjobbat kívánom, a legjobbat szeretném nyújtani.
Amikor az teszi boldoggá, hogy egy másikkal kefél, akkor milyen jogon akadályozhatnám meg benne, mikor én a legjobbat akarom Neki??(!!)
Engem csak akkor csal meg a Párom, amikor csak azért fekszik mellettem az ágyban, mert máshol még nincs helye.
Nem sajátíthatom ki a Páromat.
Ha szeretem, nincsen hozzá jogom.
A Párom nem a szolgám, nem a tulajdonom!!!
Az is igaz, hogy bennem semmi féltékenység nincsen, de ez már egy másik téma.
Amennyiben a Párom tényleg szeret engem, úgy is elmondja a kalandját.
Ha nem szeret, akkor pedig megette a fene az egészet.
A világ legnagyobb lutria a párválasztás, a párkapcsolat.
Mint a lutriban, nem mindig nyer az ember.
Ez egy érdekes valami.
Amennyiben én valóban szeretek egy másik embert, akkor Ő nem tud megcsalni engem.
Akit őszintén szeretek, annak mindig a legjobbat kívánom, a legjobbat szeretném nyújtani.
Amikor az teszi boldoggá, hogy egy másikkal kefél, akkor milyen jogon akadályozhatnám meg benne, mikor én a legjobbat akarom Neki??(!!)
Engem csak akkor csal meg a Párom, amikor csak azért fekszik mellettem az ágyban, mert máshol még nincs helye.
Megcsalás.
Ez egy érdekes valami.
Ez egy érdekes valami.
Nincs kalandom, nem léptem félre soha. Hülyeség lenne azt írni ha lenne akkor így meg úgy tennék. Nem tudom hogy miképpen alakulna.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 08. szerda 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 08. szerda 05:18
És neked vannak, lennének kalandjaid a Nejed nélkül? Neki mindent elmondasz és elmondanál?
És neked vannak, lennének kalandjaid a Nejed nélkül? Neki mindent elmondasz és elmondanál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 07. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2020. 07. 07. kedd 20:05
Sziasztok! Én most dillemában vagyok. Dióhéjban a sztori: nejemmel szóba került hogy bevonunk egy srácot mert minkettőnket izgat a dolog. Nem volt konkrét jelölt, keresgéltünk már mikor közölte hogy egy közös ismerős és pluszban távolról rokon srácal benne lenne. Azt is vállalta hogy beszél vele. De a rokoni ismeretség miatt nemet mondtam.( nem vérrokon) Tudtam hogy ő is bejön a srácnak, majd felfalja a szemével ha találkoznak. Aztán leült a többes téma, majd múlt évben egy házibuli után, ahol a srac is ott volt spiccesen bedobta hogy mi lenne ha a következő alkalommal marasztalnánk többesezni. Most pedig kb. egy hónapja véletlenül kiderült hogy viberen szoktak beszélgetni, amit titkolt előttem. Hogy miről azt sajnos nem tudtam meg mert törölte gyorsan. Azt mondta egy éve irtak és a pasi randira hivta de ő azt mondta neki hogy nem érdekli a dolog. De a már leírtak miatt is ez elég hihetetlenül hangzik. Izgat a gondolat hogy mással szexel, de a hazugság, átverés nem fér bele. Ti mit gondoltok?
Köszönöm hogy leírtad mit gondolsz. Elgondolkodtató dolgokat olvastam az irasodban.
Sziasztok! Én most dillemában vagyok. Dióhéjban a sztori: nejemmel szóba került hogy bevonunk egy srácot mert minkettőnket izgat a dolog. Nem volt konkrét jelölt, keresgéltünk már mikor közölte hogy egy közös ismerős és pluszban távolról rokon srácal benne lenne. Azt is vállalta hogy beszél vele. De a rokoni ismeretség miatt nemet mondtam.( nem vérrokon) Tudtam hogy ő is bejön a srácnak, majd felfalja a szemével ha találkoznak. Aztán leült a többes téma, majd múlt évben egy házibuli után, ahol a srac is ott volt spiccesen bedobta hogy mi lenne ha a következő alkalommal marasztalnánk többesezni. Most pedig kb. egy hónapja véletlenül kiderült hogy viberen szoktak beszélgetni, amit titkolt előttem. Hogy miről azt sajnos nem tudtam meg mert törölte gyorsan. Azt mondta egy éve irtak és a pasi randira hivta de ő azt mondta neki hogy nem érdekli a dolog. De a már leírtak miatt is ez elég hihetetlenül hangzik. Izgat a gondolat hogy mással szexel, de a hazugság, átverés nem fér bele. Ti mit gondoltok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 01. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2610202)
2017. 09. 01. péntek 16:11
Ismerek olyan hapsit aki száznál több férjet szarvazott fel kb 20-25 év alatt. Tehát megy ez a dolog, csak sokan nem ismerik el.Nekem se véletlenül ez a felhasználó nevem.
Érdekelne hogyan érinti a férjeket ha megtudják, rájönnek a megcsalásra .Van aki mérges,haragos van akit izgalomba hoz van aki bizsereg nem tudja mitévő legyen..?!? Írjatok ebben a témában.