Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2010. 08. 20. péntek 14:44  #168
Törölt felhasználó (426306)
Ez aztán a kerek történet smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 27. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746683)
2010. 07. 27. kedd 14:18
Egyszer nagyon-nagyon régen lenyúltam a legjobb haverom barátnőjét, 1-2 hétig nem is beszélt velem a srác, de aztán csak megbékélt. Még mindig az egyik legjobb barátom, a volt barátnője meg a feleségem.
2010. 08. 20. péntek 14:31  #167
Törölt felhasználó (313892)
csak platói felé, de az már tobb mint15 éve, habár ha a házi nyuszi támadna !!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. 08. 09. hétfő 14:37  #166
Törölt felhasználó (760203)
nem kell engem sajnálni, az én hibám volt, hogy engedtem a kísértésnek!!
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 08. 09. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 09. hétfő 13:13
Szegény vadász, rátámadt a házinyúl és a puskája se mondott csütörtököt., és utána meg még a vadászt kell sajnálni? smile
2010. 08. 09. hétfő 13:13  #165
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Szegény vadász, rátámadt a házinyúl és a puskája se mondott csütörtököt., és utána meg még a vadászt kell sajnálni? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 09. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 09. hétfő 10:52
Házinyúlra nem lövünk tartja a mondás, de mi van akkor, ha támad?? Volt már ilyen esetem, de utánna furdalt a lelkiismeret!
2010. 08. 09. hétfő 10:52  #164
Házinyúlra nem lövünk tartja a mondás, de mi van akkor, ha támad?? Volt már ilyen esetem, de utánna furdalt a lelkiismeret!
2010. 07. 27. kedd 14:18  #163
Törölt felhasználó (746683)
Egyszer nagyon-nagyon régen lenyúltam a legjobb haverom barátnőjét, 1-2 hétig nem is beszélt velem a srác, de aztán csak megbékélt. Még mindig az egyik legjobb barátom, a volt barátnője meg a feleségem.
2010. 03. 30. kedd 11:42  #162
zsadi zsadi VIP
régebben egy barái ársaságban , a haverom sogornőjével jöttem össze. sokszor találkozunk bulikban , családi összejöveteleken a párjával is. az előjátékon kívül nem történt köztünk semmi, de amikor a férjével egy szilveszteri buli alkalmával együtt buliztunk, iszonyúan szemétnek éreztem magamat, pedig tudtam, hogy a csaj a férjét elhízása miatt )kb 150 kg)a közelébe sem engedi.
2010. 03. 27. szombat 11:46  #161
Törölt felhasználó (19186)
Nem tartom szép dolognak ráhajtani barát barátnőjére, de ha felajánlják, nem illik visszautasítani smile .
2010. 03. 13. szombat 13:53  #160
dzivka dzivka
es ha az asszonyod baratja ajanlja "cserebe " a nejet
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 03. 11. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 11. csütörtök 09:46
Ha a barátod párja (csaja, asszonya) próbálkozik Nálad, arra próbáltam utalni, ha Te a pár férfitagja vagy.
Vagy mi van akkor ha a barátod asszonya a párodnál próbálkozik be? Arról hallgatsz a barátodnak?

Mert úgy érzem hogy a kérdéskört csak egyik oldalról látják sokan...
2010. 03. 11. csütörtök 09:46  #159
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Ha a barátod párja (csaja, asszonya) próbálkozik Nálad, arra próbáltam utalni, ha Te a pár férfitagja vagy.
Vagy mi van akkor ha a barátod asszonya a párodnál próbálkozik be? Arról hallgatsz a barátodnak?

Mert úgy érzem hogy a kérdéskört csak egyik oldalról látják sokan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 11. csütörtök 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399158)
2010. 03. 11. csütörtök 07:30
Barátom nőjére sosem próbálnék rá, mert a barátság az barátság. Ha viszont a feleségemre rápróbálna egy nő én azt nem tekinteném megcsalásnak. Azonos nemű számomra nem számít.
2010. 03. 11. csütörtök 07:30  #158
Törölt felhasználó (399158)
Barátom nőjére sosem próbálnék rá, mert a barátság az barátság. Ha viszont a feleségemre rápróbálna egy nő én azt nem tekinteném megcsalásnak. Azonos nemű számomra nem számít.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 03. 09. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 09. kedd 23:20
Érdekesen elfilozofálgattak itt egyesek.
És mi van akkor, ha van egy pár, férfi és nő, és a harmadik nem férfi, hane nő aki a pár lánytagjára ráhajt. Akkor kinek mi a véleménye?
Mert itt csak az az eset volt olvasható - ha nem voltam figyelmetlen - hogy van egy férfi aki a haverja nőjére kattan rá.
2010. 03. 10. szerda 13:26  #157
sexylatina29 sexylatina29
Én a férjem fönökével hemperegtem egy jót az ugy nem számitott a férjem barátjának.
2010. 03. 09. kedd 23:20  #156
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Érdekesen elfilozofálgattak itt egyesek.
És mi van akkor, ha van egy pár, férfi és nő, és a harmadik nem férfi, hane nő aki a pár lánytagjára ráhajt. Akkor kinek mi a véleménye?
Mert itt csak az az eset volt olvasható - ha nem voltam figyelmetlen - hogy van egy férfi aki a haverja nőjére kattan rá.
2010. 03. 08. hétfő 19:40  #155
kispárna kispárna
Nem tudom elképzelni, hogy a BARÁTOM ráhajtson az asszonyra, és én szintén így vagyok vele. Már ha tényleg komoly kapcsolatról van szó
2010. 03. 08. hétfő 15:24  #154
hencso88 hencso88
Beszállnék a vitába én is. Én volt a barát asszonya. smile Együtt voltam egy sráccal titokban mert Ő nem volt független. Néha mikor ráértünk találkoztunk. Aztán mivel szerettem volna egy rendes barátot és nem csak titkos kapcsolatot összejöttem az Ő egyik barátjával/haverjával(napi több órát voltak addig együtt és együtt jártak bulizni).(bár 30kmes körzetbe nem is volt esélyem csak valamelyik ismerősével összejönni mert elég sokan ismerik). Éltünk boldogan ... stb. Aztán 4év múlva egy esti szakítós(havonta van,ettől szép) veszekedés után másnap már hívtam is ŐT(Ő még mindig nem volt független). És 2-3 hónapig majdnem ugyannyi időt voltam vele mint a pasimmal. Tudtuk mind ketten hogy undorító amit csinálunk de ott akkor nem foglalkoztunk vele(Ő az egyetlen akivel megcsaltam a pasim). Aztán vége lett mert mindketten folytattuk hűséges életünket a párunkkal. 1/2 évig aztán megint jött 2-3 hónap együtt. És most megint vége van pár hónapja. És mind ketten éljük világunk a saját párunkkal. Boldogan,szerelemben a családalapítást tervezve. nyes
2010. 02. 28. vasárnap 20:30  #153
Törölt felhasználó (431581)
Igen kártékony szenvedély.
Részemről idővel rájöttem hogy egy barát,de még egy jobb haver is sokkal többet ér mint egy kellemes alkalom.
Velem megesett régebben,és meg is bántam.
És nem azért mert kiderült.
2010. 02. 28. vasárnap 20:23  #152
Törölt felhasználó (733802)
Én azért vetem ki rád ,mert ha így vélekedsz akkor teljes joggal így kellene ,hogy éljél. És ha ezen folyik a vita akkor joggal állítok azt amit akarok.Hiszen mint írtad ez a lényege a dolognak,,, nem értem miért zavar,ha azt mondom amit te állítassz. azt hittem így élsz.. De ezek szerint nem.(az meg akkor képmutatás ugyebár) A helyesírás engem,hogy zavar amikor megveszek egy gépet nem kevés pénzért és gépelés közben elugrik a kurzor és 2 sorral feljebb folytatja vagy teljesen más betüt üt be. (pedig már a szoftver újra fel lett telepítve de nem sok változást hozott) Sajnos német garancia van rá,így nem szívesen szaladgálok vele vissza no de ez nem ide tartozik. A matematikai része a dolognak ,nem tudom miért nem érthető ,abban semmi ördöngőség nincsen. Nem a vitától félek hanem attól,hogy nem egyszer tiltottak már le,pedig akkor ennél kevesebbet írtam. És a baj az ,hogy igazából ilyen színvonalú oldal nincsen még egy kishazánkban,ha lenne leszarnám a tiltást.

Azt meg nem tudom,hogy tapasztalat alapján mondod,hogy mindegy vagy sem a 3 fél kicsoda, de én az alapján mondom,hogy nem ,kurvára nem mindegy. Az ,hogy neked ez a véleményed a te dolgod, és erre mondtam,hogy szerintem nem volt igazi barátod VAGY éppenséggel van ,,mert az nem tesz ilyet !!!

Te azt nem akarod megérteni,hogy az aki ilyet tesz az nem barát. A barát az teljesen más. Én nem tennék ilyet a barátom nőjével. Ennyi. Te tennél ,mert neked szart sem jelent a barátság. Igazából szerintem a tettek jellemzik az embert . Erről ennyi a véleményem. Ha te be tudsz csapni olyan embert akit a barátodnak tartassz,akkor annyit is érsz. (TE ÁLLÍTOD,EZT NEKEM EZÉRT EZ A VÉLEMÉNYEM )

Nem értem miért sírsz folyton azért mert azt írom,hogy válljék egészségedre ha te így élsz. Ezzel nincsen semmi problémám, mint írtad neked ez tuti jó,semmi gondod ezzel. Még mindig nem értem a logikádat.

Állítasz valamit ,amiről lehet fogalmad sincsen,mert így az jön ki az egészből ha nem is így élsz.

Most remélem példás lesz a helyesírásom,mert nem keveset szenvedtem ,mire átírtam mindent : ))) De többet nem fogom,mert a tököm tele vele.
2010. 02. 28. vasárnap 13:55  #151
kisbika72 kisbika72
Nagyon ügyes vagy te is és még büszke is vagy grat!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 28. vasárnap 13:50
dzivkane engem surun dugnak a barataink de az igazsag az hogy elobb voltak a szeretoim s csak kesobb altalam lettek a ferjem baratai tobbsegukrol nem tudja vagy legalabbis az elso idoben nem tudta hogy kurogatnak
2010. 02. 28. vasárnap 13:54  #150
kisbika72 kisbika72
Teljesen egyetértek veled de ha valaki gyenge akkor annak 6 lóval sem tudod az agyába belehuzni az értelmet. Én csak azt mondom hogy "MINEK AZ EMBERNEK ELLENSÉG HA ILYEN BARÁTJA VAN."Hát nem???????????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 02. 28. vasárnap 13:35
Figyelsz akkor így írom,hogy érhető legyen : mivel nem magyar a billentyűzetem és igen gyorsan írok így elég sokat félre ütök ,,,jó teljesítmény ez is. Nem fogom javítgatni utána, és pont le is tojom. Neked fogalmad nincsen mi a barátság,mi a kapcsolat stb.... Nyomod itt a vakkert a nagy bölcsességről és a te világnézetedről,hogy mekkora IQ-d van. Én megpróbáltam normálisan írni ,hogy ne sértegesselek,de ez úgy fest téged csak felbátorít ami arra következtet engemet,hogy egy igen nyáva ember lehetsz te. Erkölcstelen és azt hiszed mindenki úgy ugrál ahogy te fügyülsz. Arról nem beszélve hogy az asszony hordja gondolom a nadrágot. De hát a barát dugja mit is vár az ember ?De ez nem baj,hisz ebben 40%-ban te tehetsz ! Azon sem csodálkoznék,ha nem magyar lennél,hanem estleg Ábel a rengetegből. (remélem érthető) Hogy ki a férfi azt hagyjuk. A 100% azt jelenti,hogy mindenkinek van döntési joga. Nem a másik hibás 40 % ban,mert ilyen nincsen. Ha valaki félre dug az 100% az ő sara.Sajnálatos,hogy te a 100% ra azt értelmezted hogy 300%-ot hoztam ki belőle,de a TE egoddal ez természetes persze. Mert elválhatott volna. De ez gondolom magas. Neked tök mindegy,hogy ismeretlen vagy barát akkor elég szánalmas az érzelmi világod. A köves sztorid nagyon jó volt és igen jó példa arra ,hogy a lexikálos tudásod magas lehet csak éppen az élthez vagy töketlen ! Mert az a kő nem mindegy hol van,milyen uton,botlassz meg benne. Ezt most megint nem fogod tudni értelmezni ,de hagylak gondolkodni,hátha sikerűl ! Jössz ezekkel az OLCSÓ támadásokkal mint a helyesírás ,meg a matematika ahelyett ,hogy egy értelmező kéziszótárt vennél a kezedbe és megnéznéd mi a barát fogalma,ha már részed sosem volt benne és te sem vagy igaz barát

Egy kis segítség :barát (főnév)
Az a személy akivel valakit szoros kapcsolat köt össze. Az a személy, akit gyakori, vagy tartós együttes tevékenységek után kölcsönös megértés, bizalom, ragaszkodás és szeretet köt hozzánk. A barát lehet férfi és nő is, aki nem rokon vagy családtag, és nem testi vonzalom, szerelem vagy annak szándéka köti össze velünk.

Józsi a barátom. A két barát régóta együtt van. Az igazi barátra mindig számíthatsz: még a legnagyobb bajban is.

Ebbe a dugás nem tartozik bele,sem a becsapsá,sem a te nézeted.
És hogy a témánál maradjak ::: Nem normális dolog az ha a barát dugja az asszonyt !!! Ha előfordul ha nem !

Az meg ,hogy leakarom (tam) zárni ,nem elfutás hanem az ,hogy NEM akartam vitázni,mert felesleges,teljesen más nézeteket vallunk,és nem lesz egyetértés csak nagyobb vita alakul ki. Én sértegetlek te szintén (most már) és csak durvább lesz a dolog. A másik,hogy én azért nem akarom,hogy kizárjanak mert olyan önző kapcsolatba élek (mert önző vagyok) hogy 3-hoz kerestünk mulkor is fiút és képeink is vannak fent.
2010. 02. 28. vasárnap 13:50  #149
dzivka dzivka
dzivkane engem surun dugnak a barataink de az igazsag az hogy elobb voltak a szeretoim s csak kesobb altalam lettek a ferjem baratai tobbsegukrol nem tudja vagy legalabbis az elso idoben nem tudta hogy kurogatnak
/ 16