Albert herceget csináltatott már valaki?
A zacsesz felett cm-re.
http://www.bmezine.com/pierce/09-male/ladder/index.html
http://www.bmezine.com/pierce/09-male/ladder/index.html
milyen tipus?
(Ez egy válasz k4hvdq9t üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 16:37
Nekem több, mint egy éve van a hímtagomban, és egy kis kezdeti gyulladáson kívül (nem fájt..) semmi bajom nem volt vele. Becsekkolásnál sem sípolt még. Egy mp alatt ki lehet venni és kb kettő alatt visza lehet helyezni. Baró!
Kedvesemet is próbálom rávenni egy piercingre... Na persze nem a hímtagjába, mert Neki olyan nincs. Az enyémet használja..
Nekem több, mint egy éve van a hímtagomban, és egy kis kezdeti gyulladáson kívül (nem fájt..) semmi bajom nem volt vele. Becsekkolásnál sem sípolt még. Egy mp alatt ki lehet venni és kb kettő alatt visza lehet helyezni. Baró!
ki mondta, hogy a kettő kizáró ok? Ami címet adam, ott azt is találsz, az eladónak is van, ha akarod talán meg is mutatja (nekem legalábbis felajánlotta... ) Ők a beszállítói a többieknek, úgyhogy garantált a szakértelem
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 10:07
köszi, majd még meggondolom!
De én mégis a puncipiercinget szeretnék inkább
De én mégis a puncipiercinget szeretnék inkább
köszi, majd még meggondolom!
De én mégis a puncipiercinget szeretnék inkább (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 21. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
De én mégis a puncipiercinget szeretnék inkább (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 21. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17632)
2006. 04. 21. péntek 18:18
Anita: Szerintem cicibe egy kis karika nagyon ízléses tud lenni , ha pesti vagy, a Jókai téren szépeket vehetsz, én is ott vettem a barátnőmnek
Szerintem, ha egy nőnek piercing van a mellében vagy a puncijában(vagy bárhol máshol)az baromi izgató.Punciban lehet több is nem csak egy.
Jó mi? Nekem is bejön!
Anita: Szerintem cicibe egy kis karika nagyon ízléses tud lenni , ha pesti vagy, a Jókai téren szépeket vehetsz, én is ott vettem a barátnőmnek
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 19. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 19. szerda 10:10
Én is gondolkozok berakatni valamit.... csak még nem tudom, milyen.. és pontosan hova! ötlet ?
irigykutya (#83): ez azért túlzás... sőt! nem is intim piercing... ;)
irigykutya (#84): na, ez már szebb. puncibavaló ugye nem csaK ilyen egyszerű van?
atesz80 (#80): ez is nagyon szép.... mármint az egész csaj! köldökpiercingem má van nekem is...
irigykutya (#84): na, ez már szebb. puncibavaló ugye nem csaK ilyen egyszerű van?
atesz80 (#80): ez is nagyon szép.... mármint az egész csaj! köldökpiercingem má van nekem is...
ez csak vicc volt
én itt jobban eltudnám képzelni
én itt jobban eltudnám képzelni
(Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 19. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 19. szerda 10:10
Én is gondolkozok berakatni valamit.... csak még nem tudom, milyen.. és pontosan hova! ötlet ?
Nem vagyok épp szaki de szvsz ki lehet ám venni - CT, reptér, MRI előtt...
(Ez egy válasz frances üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 23. csütörtök 13:46
Én nem vagyok a piercing ellen csak egykét kellemetlen pillanat van a későbbiek során (tehát ha a berakást már túlélted) miszerint:
- ha a reptéren besípol a kapu
- ha röntgenre, vagy CT-re mész
- ha MRI azaz mágneses rezonancia vizsgálatra mert tudniillik az ki is tépi belőled a vasat, vagy nagy kínosan elkezded kiszedegetni a dokinő előtt?!
- ha MRI azaz mágneses rezonancia vizsgálatra mert tudniillik az ki is tépi belőled a vasat, vagy nagy kínosan elkezded kiszedegetni a dokinő előtt?!
Én nem vagyok a piercing ellen csak egykét kellemetlen pillanat van a későbbiek során (tehát ha a berakást már túlélted) miszerint:
nem tudom miért hullik szét a linkelés valamelyik admin légyszi javítsa
Valaki megmondaná hol vállalnak Budán intim pirszing berakást?