http://img.tar.hu/szicso/img/18769041.jpg
tettem fel a penisz.uw.hu oldalamra jó sok intim piercinges képet.
molyf vagyok csak másik géprol
ne barmozz trabantos :))))))))
Igy folytatod, biztos hogy a szádbanyomom!
Te meg tudod hogy ki elött hajolgassál! A faszom elött! Ui: Van másik öklöm a te arcodnak is!
Ó te szarházi! Ki a fasz vagy, hogy ugass nekem? A kis pofádat fogom az öklömmel széttágyítani, és satu lesz a pierszing a fejedbe! A fórum nem arra való, hogy kötözködjünk 1mással, hanem hogy a kérésre választ adjunk! Ha viszont ez válasz volt, akkor bocsánat! Viszont akkor sajnos végigkell néznem, hogy is kell ököllel kitágítani egy pierszing lyukat a zacsidban! Ui: Rohagyj meg!
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2006. 01. 04. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ököllel!
(Ez egy válasz xTrancE üzenetére (2006. 01. 04. szerda 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 05:49
HI! Nekem van egy piercing a zacsimban, a farkam és a golyóim közt! Épp az imént probáltam betenni, egy ugyanolyan piercinget mellé, de nem volt elég nagy a lyuk és nem fért be! Valakinek van tapasztalata egy lyukba 2 -ről? Hogy bírnám kitágítani? THX!
HI! Nekem van egy piercing a zacsimban, a farkam és a golyóim közt! Épp az imént probáltam betenni, egy ugyanolyan piercinget mellé, de nem volt elég nagy a lyuk és nem fért be! Valakinek van tapasztalata egy lyukba 2 -ről? Hogy bírnám kitágítani? THX!
Valakinek van tapasztalata abban, milyen érzés úgy puncit nyalogatni, hogy állandóan a fogadhoz koccan a fémdarab, mindig vigyázni nehogy beleakadjon valamibe.A csiklót nehezebb a benne lévő piercingtől elérni is.
yanee84 hidd el nagyon jó lehet azzal ott lent játszani. :) Egy csupasz punci vagy bráner, egy kis fémdarabbal baromi jó játékszer tud lenni...
érdekes, a szőrzetet a többség elítéli, merthogy zavaró (ez lehet igaz). akkor az ilyen fém bigyók mér nem zavarják a finnyás ízlésüket? nem marad a szádban, mint a szőrszál? lehet,de én ugyan nem kerülgetném a kedvesem puncijában az ilyen fémdarabokat, meg nyalogatni se szeretném. engem nem izgat...
cipzáros pina:)
Ha ezek egyszer összefutnak!??..