Jah, meg ha van otthon B6 ampullád, azt is megihatod!
Igyál sok ásványvizet! Az segít
Szia! Jó volt este a buli?
Most ebredezek.
Jo reggelt!
Az ejjszaka nagyon hosszu volt a...Megerte!!!!!
Jo reggelt!
Az ejjszaka nagyon hosszu volt a...Megerte!!!!!
Na mindenki alszik, akkor en is elvonulok.
Pa.
Pa.
szívem, nagyon álmos vagyok, megyek alukálni. Pusszantalak!
gyere csak gyere
gyorsan "elkaplak", várj!:-)
Bocs, ma hülye vagyok, ami talán azért van, mert nedves a nem rózsaszín bugyim:-) (Ez egy válasz nem-mind1? üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, ma hülye vagyok, ami talán azért van, mert nedves a nem rózsaszín bugyim:-) (Ez egy válasz nem-mind1? üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
vaggggyok bejugrottam
Szerintem is le van lassulva mint kismalac a szembeszčlben.:) Tuztem a francba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 06. hétfő 20:08
Az enyészet dohos fuvallata lengi be a fórumot....Bepill, oszt tűzés!
Az enyészet dohos fuvallata lengi be a fórumot....Bepill, oszt tűzés!
Honnan tudtam volna, hogy még itt vagy, amikor nem írsz?:-)
Egész héten alig fértem ide a gályázástól és nem győztem visszaolvasni a délelőtti hsz.-eket, most meg megint egyedül tobzódom itt
Jó éjt mindenkinek! Ki kell pihennem a mai napot!
Sohasem gondoltam volna, hogy ilyen jól esik a sör kora reggel...:) Iszok is mégegyet..., mindenki egészségére!
Elment a párom egy túracsoporttal, vissza már nem tudtam aludni...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 04. szombat 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Be ugrok.Szia!
Te ilyen koran? Hetvegen? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 03. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Te ilyen koran? Hetvegen? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 03. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 03. péntek 21:59
Na, erről mesélhetnél: mit kerestetek ti a szénakazal tetején??? Esetleg a szólásbeli tűt? Egyébként gyaníthatóan a jány sem ott veszítette el, ahol kerestétek..Valószínűleg találkozott az én világgá ment szűzhártyámmal egy rengetegben-mesebeli óperenciás erdőben, oszt' együtt tévelyegve-bolyongva egyszercsak megkérdezte tőle:
- Most mi lesz velünk, eltévedtünk, ó jaj!!!
- Ne izgulj, haverina, valahol csak kilyukadunk!
....És közel -távol, sehol egy szénakazal!!!!
Na, erről mesélhetnél: mit kerestetek ti a szénakazal tetején??? Esetleg a szólásbeli tűt? Egyébként gyaníthatóan a jány sem ott veszítette el, ahol kerestétek..Valószínűleg találkozott az én világgá ment szűzhártyámmal egy rengetegben-mesebeli óperenciás erdőben, oszt' együtt tévelyegve-bolyongva egyszercsak megkérdezte tőle:
Eljátszottad pókeren?
Megérkeztem