helló
Mindenkinek palinkas jo reggelt!
(hogy maradjunk a temanal:Egeszsegugy)
Es ja,kellemes magomlest a hetvegen!
(esetleg tobbszor is)
(hogy maradjunk a temanal:Egeszsegugy)
Es ja,kellemes magomlest a hetvegen!
(esetleg tobbszor is)
Nekedissssssssssssss!
Csak egy uveg volt, de az nagyon finom.
Mindenkineknyugodalmast!
Elfogyottabor.
Elfogyottabor.
Meg nem,mert van meg a boros uvegbe!
De ha aludni mesz akkor almodj szepeket!!!
De ha aludni mesz akkor almodj szepeket!!!
jó volt az élő közvatítés? én 20:00-kor elmentem sörözni, nme bírtam tovább várni...:)
Kihalt az emberiség! Én is lehúzom a rolót. Cakkát!
...kijugrani sem felejtettél el...
(Ez egy válasz nem-mind1? üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
bejugrottam
Nagyon jó a gépem, és a szükséges progik napirenden telepítve! De amit látok, az élvezhetgetlen( le-, meg felállott farkú hímek ostromolják az egyszál leányzót, aki azt sem tudja, merre forduljon a kínálkozó f*****-tól, no meg az undortól, amely minden mozdulatán látszik,( a leitatottsághoz hasonlóan), szaggatva jön a kép, ....meg már kiváncsi sem vagyok rá! Blöeaáhhh!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 20:30
Nem tudom, de az az igazsŕg, hogy čn semmit sem lŕttam! Te lŕttŕl valamit? Valszeg mgas a tuzfalam.
Nem tudom, de az az igazsŕg, hogy čn semmit sem lŕttam! Te lŕttŕl valamit? Valszeg mgas a tuzfalam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 02. csütörtök 20:28
Megtalá'tam, de kár vesztegetni rá a szót. Szerintem, ha meghírdetik, hát hozzáférhetővé is kellene tenni a "szajré"-t. Minden olyan nehézkes, mint a nagynyavalya, talán mert nem vagyunk fizetők? A "VIP"-ek nem panaszkodnak?
Megtalá'tam, de kár vesztegetni rá a szót. Szerintem, ha meghírdetik, hát hozzáférhetővé is kellene tenni a "szajré"-t. Minden olyan nehézkes, mint a nagynyavalya, talán mert nem vagyunk fizetők? A "VIP"-ek nem panaszkodnak?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Megtalŕltad, hogy mit keresnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 02. csütörtök 19:47
"Ez egyszerűen nem igaz.Tiszta besz.rás.Téboly." - írja BOGYÓ....Hát tényleg az. Mindenki valamiféle filmvetítést reklamál a "MODERÁTOROK....." rovatban, szóhoz sem engednek jutnom...Basszkirium az egész!!!!
"Ez egyszerűen nem igaz.Tiszta besz.rás.Téboly." - írja BOGYÓ....Hát tényleg az. Mindenki valamiféle filmvetítést reklamál a "MODERÁTOROK....." rovatban, szóhoz sem engednek jutnom...Basszkirium az egész!!!!
megváltozott! nagyon örülök:) na sziasztok:)
csak azér irok , h lássam megváltozott e az ikonom ..:)
beugrottam :)
Jó éjt mindenkinek!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 01. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 01. szerda 23:06
Nincs semmi baj, csak gratulŕltam!
En is lefexem azthiszem, mert nehčz napom volt.:)
Jň čjt!
Jň čjt!
Nincs semmi baj, csak gratulŕltam!
Jň čjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 01. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Jň čjt! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 01. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 01. szerda 23:03
Köszi! De a legszebb korona is csak akkor ér valamit, ha a nép is elégedett:-) Te is zavarba hozol ezzel az egésszel:-) Történt valami?:-)