Hát ez aztán csoda, hogy nem rám csaptál le, és szegény janee-t nyaggatod haliddal. Egyébként lehetséges, hogy te is azt a hülye meccset nézed Konstantinápolyból?!!!! Hogy mind a huszonegyen d....ööö...
én itt vagyok:D
Ja, hogy te vagy a wanya! Mi a jóistent rinyálsz annyit? Módosíttattad "fiziológiai adattáradat"? Indiában ezt egy vágódeszka és egy éles kés segítségével nagyon könnyen elvégzik...Sima a terep...na, azért hegesedés nélkül nem megy...
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 23. hétfő 14:27
Wanyának Én vagyok az adatmódosítás alatt,amelyre Tom célzott. #504.
Itt vagyok!....Na jó, de mostmár tényleg mennem kell.
Miért is kell ide jönni??
Minek,minek???
Tényleg,minek???
Ha magától nem érti,akkor minek???
Tényleg,minek???
Ha magától nem érti,akkor minek???
Igaz,hogy nem volt valami nagy poén,de valaki magyarázza már el Katicikának hogy mire gondoltam,mert nem hiszem el hogy nem érti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 05. 23. hétfő 21:05
Ezt aztán végleg nem értem!!! Szerintem Tom tökjóhiszeműen válaszolt Wanyának, mert adatmódosítást valóban fent, a jobb sarokban olvasható "Adatmódosítás itt!" felíratra kattintva lehet "elkövetni". Minden félreértést elkerülendő, olvasukel mégegyszer wanya kérelmét:
"hahó mindenkinek
bocs h ide irok..de légyszi segitsetek? hogyan tudom törölni a regisztrációmat? előre is köszi"
"-Az (adatmódosítás itt!) alatt!" - felel Tom, és a fentiek fényében teljesen félreérthetetlenül, jogosan. Szerintem Tom nem célzott, de nem is lőtt vaktában!
"hahó mindenkinek
bocs h ide irok..de légyszi segitsetek? hogyan tudom törölni a regisztrációmat? előre is köszi"
"-Az (adatmódosítás itt!) alatt!" - felel Tom, és a fentiek fényében teljesen félreérthetetlenül, jogosan. Szerintem Tom nem célzott, de nem is lőtt vaktában!
;-))
én vok
Kattanj a "Segítség, hibamegoldás"-ra itt, mindjárt a baloldali "GG-kártyán", legalul, olvass figyelmesen, és írj a GG szerkesztőinek a felmerült problémádról. Biztosan segítenek! ÜdvKatinka
...olvassuk el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 23. hétfő 21:05
Ezt aztán végleg nem értem!!! Szerintem Tom tökjóhiszeműen válaszolt Wanyának, mert adatmódosítást valóban fent, a jobb sarokban olvasható "Adatmódosítás itt!" felíratra kattintva lehet "elkövetni". Minden félreértést elkerülendő, olvasukel mégegyszer wanya kérelmét:
"hahó mindenkinek
"hahó mindenkinek
"hahó mindenkinek
"-Az (adatmódosítás itt!) alatt!" - felel Tom, és a fentiek fényében teljesen félreérthetetlenül, jogosan. Szerintem Tom nem célzott, de nem is lőtt vaktában! (Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
"hahó mindenkinek
"-Az (adatmódosítás itt!) alatt!" - felel Tom, és a fentiek fényében teljesen félreérthetetlenül, jogosan. Szerintem Tom nem célzott, de nem is lőtt vaktában! (Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 23. hétfő 14:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 23. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 23. hétfő 13:49
Adat módosítás itt!
Romeo
Romeo
vagyok
énis nekik szurkolok Hajrá NOX!!!!!!
Most volt a NOX az Eurovisiňs dalfesztivŕlon!
Hajrŕ NOX!!! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 05. 20. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajrŕ NOX!!! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 05. 20. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Koszi, ebben igazad van...:))
Dzzzzzpp!