Na, jňt beszčlgettunk! Megyek csajozni meg sorozni, Csŕsztok!
OK! Látom valóban pártatlan vagy ,ennek örülök.
Hali! Mindjŕrt tunok! Ha van kčrdčs addig tegyčtek fel!
Hopp! ittenvótam!
Na-na! ne emlegesd ,mert Shakespeare ezerrel forog a sírjában "Óh Rómeó mért vagy te Rómeó tagadd meg atyád s dobd el neveved" (folytasd ,ha tuduod, de könyv nélkül mint én)
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 20. péntek 16:37
Sőtt,lehet hogy tiltólistára rakatom magam,olyan lelkiismeretfurdalást okoztál nekem.
NEM
Nem méltó hozzám ezek után ez a név,Romeo,inkább Én is öngyilkosságot követek el mint "hősszerelmesősöm", Isten veled kedves János...
NEM
Nem méltó hozzám ezek után ez a név,Romeo,inkább Én is öngyilkosságot követek el mint "hősszerelmesősöm", Isten veled kedves János...
Sőtt,lehet hogy tiltólistára rakatom magam,olyan lelkiismeretfurdalást okoztál nekem.
NEM
NEM
Nevezd már meg légyszíves hogy hol???
Mert lehet hogy nem láttam,és ennek tükrében már másképp állok kettőnk viszonyához. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert lehet hogy nem láttam,és ennek tükrében már másképp állok kettőnk viszonyához. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 20. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mintgépálatt!!!(el hiheted )
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 20. péntek 15:34
igyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszem, de vajon jóJánosunk is igyekszik e majd???
Nyujtottam békejobbomat,de ö biznyítani szeretne...(?)
Ühüm az...
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
igyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszem, de vajon jóJánosunk is igyekszik e majd???
Meg egyébként is unatkoznánk.
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Soha,inkább a halál!!!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 20. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 20. péntek 13:54
Egyik legváltozatosabb nyelv a világon a magyar, nem igaz,hogy nem talász szavakat.
Egyik legváltozatosabb nyelv a világon a magyar, nem igaz,hogy nem talász szavakat.
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
halleeee
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 19. csütörtök 20:30
Tudod csak azt sajnálom ilyenkor, hogy a nögyógyász akinél születtél ,elveszítette a "kukazsákot" amit a szüleidtöl kapott.....
OK! ne haragudj,de mééért b@szogat akkor is ha másnak írogat!
Nem tudok aludni így egyedül - ó, a párom már"ott küzd a sereggel"- bekukkanok hát: KUKK!
Tudod csak azt sajnálom ilyenkor, hogy a nögyógyász akinél születtél ,elveszítette a "kukazsákot" amit a szüleidtöl kapott.....
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)