Szerintem rakd fel újra.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 15. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 15. vasárnap 18:51
Szia! Nekem még tegnap volt fenn pár "izgalmas" képem, de letörölték.Azokon lehetett volna diskurálni.
Szia! Nekem még tegnap volt fenn pár "izgalmas" képem, de letörölték.Azokon lehetett volna diskurálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 15. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 05. 15. vasárnap 18:02
Ez a fórum, pillanatnyilag legalábbis, VEGETÁL!!! Nemcsak a köldökzsinórját vágták el születésekor??? Az érdekes, megcsámcsogni való témák parlagon, "az úri közönség táncol" (Rejtő), Kukk!
Ez a fórum, pillanatnyilag legalábbis, VEGETÁL!!! Nemcsak a köldökzsinórját vágták el születésekor??? Az érdekes, megcsámcsogni való témák parlagon, "az úri közönség táncol" (Rejtő), Kukk!
Na,de mostmár tényleg mennem kell
Isa puur es itten vogymuk?
megint...
és megint
480 elbaszott percet voltam ma,de keddig már nem leszek.
megint csak itten vagyok
Most ugrottam be és ki a chat-előszobájából, de a félrehúzott függönyrésen láttam, hogy nem is olyan nagy a nyüzsi, így tovább már nem is léptem.... De akkor meg hol van mindenki!!!!
*tunde*(robot), *gatekeeper*(robot), *MackoBacsi*(robot), *ceca*, *bonba*(VIP), *q_more_d*, *Férfi_nyelv*, *Attila_29*, *vivan*, Valami_Tomi, *Crazy-Baby*, Dóri25, *Bava18*, *cicus33*, *szivecske34*, *lorenz*, *tsakénvok*, *alex77*(VIP), *Lovagok_lovagja*, attitude, *csipi86*, *joki*(VIP), *g@bika*, Sármika, borikari, *fireman*, *Srác_25*, *$$$Nikolaj$$$*(VIP), *kaszáspok*, holly, *slyroli*,
*tunde*(robot), *gatekeeper*(robot), *MackoBacsi*(robot), *ceca*, *bonba*(VIP), *q_more_d*, *Férfi_nyelv*, *Attila_29*, *vivan*, Valami_Tomi, *Crazy-Baby*, Dóri25, *Bava18*, *cicus33*, *szivecske34*, *lorenz*, *tsakénvok*, *alex77*(VIP), *Lovagok_lovagja*, attitude, *csipi86*, *joki*(VIP), *g@bika*, Sármika, borikari, *fireman*, *Srác_25*, *$$$Nikolaj$$$*(VIP), *kaszáspok*, holly, *slyroli*,
Jöttem...:)
Quckoutschi
Beugrottam 1 percre sziasztok!
Katicika drága, meglátásod velem kapcsolatban teljesen helytálló,ezért is vagyok neked gáncsnélküli lovag,egy igazi Romeo.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 11. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 05. 11. szerda 19:27
Gond egy szál sem,"... ó, Rómeó....Mért is vagy te Rómeó?!!!". Lovagiasságod teljesen , ezerszázalékosan példamutató. Sok sikert!
Ugy ahogy mondod.
hellóka
Gond egy szál sem,"... ó, Rómeó....Mért is vagy te Rómeó?!!!". Lovagiasságod teljesen , ezerszázalékosan példamutató. Sok sikert!
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 11. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 11. szerda 08:37
Sokáig gondolkodtam rajta hogy be merjek e ugrani, de végül úgy döntöttem hogy ha Tom nem bír el Katinkával,akkor csak segítek neki...
Mondjuk akkor van gond,ha Katinka nem bír Tommal, mert akkor ráb...tam.
Szasztok ennyi
Sokáig gondolkodtam rajta hogy be merjek e ugrani, de végül úgy döntöttem hogy ha Tom nem bír el Katinkával,akkor csak segítek neki...
Mire az áldott, jó anyatermészetre gondolsz? Most teljesen tanácstalan vagyok...