Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2009. 04. 01. szerda 23:29  #778
f1234f f1234f
Köszönöm!
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 04. 01. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2009. 04. 01. szerda 13:27
Megtörtént. És a késlekedés oka, hogy kb. millió és egy fejlesztés van folyamatban a GG-vel kapcsolatban, és végesek az erőforrások smile
2009. 04. 01. szerda 15:38  #777
tala69 tala69
Semmi gond! smile Köszi
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 04. 01. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
2009. 04. 01. szerda 13:29
Szia!

Tegnap adatbázis bug volt egy pár óráig, de az eredeti adatok nem sérültek. Úgy látom gyakran nézed. smile Összesen 4 sorozatot töltöttetek fel márciusban, abból 1 a vizespólóra ment, a másik 3 ott van a listában. Nem értem, mi a gond. smile

Ráadásul a Csizmás Macsesz sorozatotokkal 2. helyezést értetek el a hónapban! Ehhez gratulálok!
2009. 04. 01. szerda 13:34  #776
Teljesen jogos a felvetésed, ettől függetlenül tárolódtak a szavazatok, mint láthatod. Csak maga az alert ablak lett lehagyva. Amikor lezártuk a vizespóló versenyt, akkor lett véletlenül ez az ablak kivéve. Tegnap már javítva lett ez is.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 04. 01. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 01. szerda 09:49
tala69 felvetéséhez kapcsolódóan lenne egy észrevételem nekem is.
Minden nap szavaztam az épp aktuális havi szavazáson (VIP-tagként), azonban nem mindig jelent meg a kis ablak a szavazásomkor, ami mintegy igazolja, hogy érvényes szavazatot adtam le.....és felhívja a figyelmet, hogy a többi képre is szavazzak....
Nem tudom, hogy ettől függetlenül a számláló hozzáadta-e a szavazatom, mindenesetre fura volt....
2009. 04. 01. szerda 13:29  #775
Szia!

Tegnap adatbázis bug volt egy pár óráig, de az eredeti adatok nem sérültek. Úgy látom gyakran nézed. smile Összesen 4 sorozatot töltöttetek fel márciusban, abból 1 a vizespólóra ment, a másik 3 ott van a listában. Nem értem, mi a gond. smile

Ráadásul a Csizmás Macsesz sorozatotokkal 2. helyezést értetek el a hónapban! Ehhez gratulálok!
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 04. 01. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 01. szerda 09:42
Sziasztok! Látom, most már jó a szavazatszám, viszont 2 sorozatunk eltűnt a március havi listából...
2009. 04. 01. szerda 13:27  #774
Megtörtént. És a késlekedés oka, hogy kb. millió és egy fejlesztés van folyamatban a GG-vel kapcsolatban, és végesek az erőforrások smile
(Ez egy válasz f1234f üzenetére (2009. 03. 30. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 30. hétfő 20:20
Kérem, hogy méltasson válaszra valamely GG szerkesztő vagy moderátor arra a kérdésemre, hogy miért nem lehet a szóló ffi (=farokverős) "Magyar amatőr beküldött" videóknak egy önálló videó rovatot nyitni, ahogyan az az amatőr fotóknál is van!?
2009. 04. 01. szerda 09:49  #773
T-A-M T-A-M VIP
tala69 felvetéséhez kapcsolódóan lenne egy észrevételem nekem is.
Minden nap szavaztam az épp aktuális havi szavazáson (VIP-tagként), azonban nem mindig jelent meg a kis ablak a szavazásomkor, ami mintegy igazolja, hogy érvényes szavazatot adtam le.....és felhívja a figyelmet, hogy a többi képre is szavazzak....
Nem tudom, hogy ettől függetlenül a számláló hozzáadta-e a szavazatom, mindenesetre fura volt....
2009. 04. 01. szerda 09:42  #772
tala69 tala69
Sziasztok! Látom, most már jó a szavazatszám, viszont 2 sorozatunk eltűnt a március havi listából...
2009. 04. 01. szerda 00:30  #771
tala69 tala69
Sziasztok! Már megint mi vagyunk, igen smile Vagyis még mindig smile Most néztük a lezárt szavazást... A "Metál az ész" sorozatunknál az 50 pont nem fedi a valóságot... Ez az az ominózus adatbázishibás szám... minden nap több szavazatunk volt 60-nál, sőt, tán még 70-nél is, és ez annyira biztos, amennyire itt ülök! Adrigyuláéknál nem létezik, hogy 0 a második napi legjobb szavazatszám... Nos, ilyenkor mi a szösz van?
2009. 03. 30. hétfő 20:59  #770
vazelinator vazelinator VIP Admin
egyik projekt ez lesz.
azaz rajta van a projektlistán.
addig is lapozzatok ne szóljatok hozzá.
(Ez egy válasz f1234f üzenetére (2009. 03. 30. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 30. hétfő 20:20
Kérem, hogy méltasson válaszra valamely GG szerkesztő vagy moderátor arra a kérdésemre, hogy miért nem lehet a szóló ffi (=farokverős) "Magyar amatőr beküldött" videóknak egy önálló videó rovatot nyitni, ahogyan az az amatőr fotóknál is van!?
2009. 03. 30. hétfő 20:20  #769
f1234f f1234f
2009. 03. 27. péntek 16:53  #768
tala69 tala69 VIP
De amikor délelőtt néztem, akkor pontszám szerint volt a sorrend (ami egyébként logikus lenne). A vizespólós győztes leírásben pedig úgy szól a fáma, hogy _Betty_-ig bezárólag mindenki kap discopólót. Betty így viszont az utolsó helyre került... És miért nem tesztek különbséget a többiek között? Hát 300 és 200 szavazatszám között azért elég nagy különbség van, amit a délelőtt még meglévő sorrend nagyon jól mutatott. Ez az ábécésorrend szerintem hülyeség, pláne egy versenyen smile Így most végig kell nézni az összes pontszámot, hogy rá lehessen jönni,hogy ki, hányadik helyen végzett. Nem állítanátok vissza a pontszámos sorrendet?
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 03. 27. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 13:15
Nem tűnt el a sorrend. smile
Oda van írva: Győztesek (Első három helyezett) és Többi résztvevő, akiket ABC-sorrendben sorolunk fel, nem téve különbséget köztük smile
2009. 03. 27. péntek 13:15  #767
Nem tűnt el a sorrend. smile
Oda van írva: Győztesek (Első három helyezett) és Többi résztvevő, akiket ABC-sorrendben sorolunk fel, nem téve különbséget köztük smile
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 03. 27. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 12:59
A vizespólós versenynél eltűnt a sorrend, Betty meg az utolsó helyre került. Gondolom annyi pólót nem akartok szétosztani smile smile smile
2009. 03. 27. péntek 12:59  #766
tala69 tala69 VIP
A vizespólós versenynél eltűnt a sorrend, Betty meg az utolsó helyre került. Gondolom annyi pólót nem akartok szétosztani smile smile smile
2009. 03. 25. szerda 09:44  #765
tala69 tala69 VIP
Okés, vettem smile Köszönöm szépen smile Nem kell elsietni, csak nyugodtan smile
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 03. 24. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 23:40
Jött pár kód-változtatás, előfordulhat pár Missing Translation szöveg az oldalon, illetve kisebb problémák az anyagokhoz való hozzászólások területén smile
Reménykedek, hogy ilyesmit nem találtok, ha mégis, írjátok le ide. smile
Ami feltűnhet, hogy azok a tartalmak, amikhez sok hozzászólás volt azok jóval gyorsabban töltődnek be smile

tala, láttam a kérdést, nem ugorjuk át, de az a rész Infester részlege, így ő fog rá válaszolni a mai nap folyamán, én nem vagyok illetékes smile
2009. 03. 24. kedd 23:40  #764
Jött pár kód-változtatás, előfordulhat pár Missing Translation szöveg az oldalon, illetve kisebb problémák az anyagokhoz való hozzászólások területén smile
Reménykedek, hogy ilyesmit nem találtok, ha mégis, írjátok le ide. smile
Ami feltűnhet, hogy azok a tartalmak, amikhez sok hozzászólás volt azok jóval gyorsabban töltődnek be smile

tala, láttam a kérdést, nem ugorjuk át, de az a rész Infester részlege, így ő fog rá válaszolni a mai nap folyamán, én nem vagyok illetékes smile
2009. 03. 24. kedd 14:35  #763
tala69 tala69 VIP
Mit jelent az, hogy más nyelvi oldalon van kint? És ha neki kint volt, akkor nekünk miért nem? Vagy nekünk is kint volt, csak nem tudunk róla? Ez nem tiszta, kifejtenéd egy kicsit bővebben?

Az elcsúszást az Opera okozza. Gyorsabban hozza be a képeket, azért használjuk ezt. (van a neten egy szextársasjáték és muszáj volt letöltenünk hozzá ezt a böngészőt) smile smile smile

Köszi az infót! Kezdem látni a fényt az alagút végén smile
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 03. 24. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 13:51
Jogosak az észrevételeid. Több bug "együttállása" okozza.

- Az 50 egy default érték, azért jelent meg nálatok a tegnapi napra, adatbázis hiba miatt van, jelentéktelen a működés szempontjából. Akkor íródik be, ha valami miatt a rendszer nem tudta rögzíteni a szavazatokat aznapra. (Lehetséges, hogy 23:59-kor kiment valamelyik oldalon és megkattant tőle a rendszer, utánajárunk)

- Pinavadász probléma: Lehet, hogy itt 5 perce van kint, de más nyelvi oldalon már kint lehetett kikerülés után nem sokkal, és ott adták le a szavazatokat az ottani vip tagok. Ezt most javítottam, a jövőben ilyen nem fordulhat elő, hogy a verseny pontszám kisebb, mint az összes (együttes kikerülés megoldja).

Egyébként az általad adott screenshotban eléggé el vannak csúszva a dolgok, milyen böngészőben néz ki így?
2009. 03. 24. kedd 13:51  #762
Jogosak az észrevételeid. Több bug "együttállása" okozza.

- Az 50 egy default érték, azért jelent meg nálatok a tegnapi napra, adatbázis hiba miatt van, jelentéktelen a működés szempontjából. Akkor íródik be, ha valami miatt a rendszer nem tudta rögzíteni a szavazatokat aznapra. (Lehetséges, hogy 23:59-kor kiment valamelyik oldalon és megkattant tőle a rendszer, utánajárunk)

- Pinavadász probléma: Lehet, hogy itt 5 perce van kint, de más nyelvi oldalon már kint lehetett kikerülés után nem sokkal, és ott adták le a szavazatokat az ottani vip tagok. Ezt most javítottam, a jövőben ilyen nem fordulhat elő, hogy a verseny pontszám kisebb, mint az összes (együttes kikerülés megoldja).

Egyébként az általad adott screenshotban eléggé el vannak csúszva a dolgok, milyen böngészőben néz ki így?
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 03. 24. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 13:21
Akkor ez hogyan lehetséges??? (pláne 5 perccel a kikerülés után) /értékelés+szavazatszám nagyon nincs összhangban)
Nekünk is ma került ki a sorozatunk és már napi legjobb pontszámunk is van. Képtelenség...

ha nem jelenne meg, itt a link

(legyél türelemmel, az összesítés később jelenik meg, de a kérdéses hibát azonnal jeleztem az oldal fejlesztőjének)
2009. 03. 24. kedd 13:46  #761
tala69 tala69 VIP
Van türelmem megvárni, éppen azt írtam az előbb. Csak gondoltam hozzácsapok még pár kérdést, hogy konkrétabb legyen a válasz. Én VÁROK, ráérek smile
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 03. 24. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 13:32
Dehát az előbb mondtad, hogy párhuzamosan nőnek az értékelések a szavazatszámmal. Azt még elhiszem, hogy a sorozaton kívűl az indexképnél később jelenik meg, de tapasztalataink szerint, a sorozaton belül eddig valóban párhuzamosan nőttek az értékelések és a szavazatszámok. Napi legtöbb pontunk nekünk még nem lehet, mivel ez a kikerülés napja.
Milyen összesítés? Az értékeléseké? És 5-10 perc után, hogyan lehet 29 szavazatot összeszedni?
Én türelmes vagyok, csak túl sok a megválaszolatlan kérdésem. confused

(ok-ok, ha nincs türelmed megvárni amíg megnézik a kérdésed konkrét válaszát, akkor írj E-mailt az ügyfélszolgálatra smile
2009. 03. 24. kedd 13:32  #760
tala69 tala69 VIP
Dehát az előbb mondtad, hogy párhuzamosan nőnek az értékelések a szavazatszámmal. Azt még elhiszem, hogy a sorozaton kívűl az indexképnél később jelenik meg, de tapasztalataink szerint, a sorozaton belül eddig valóban párhuzamosan nőttek az értékelések és a szavazatszámok. Napi legtöbb pontunk nekünk még nem lehet, mivel ez a kikerülés napja.
Milyen összesítés? Az értékeléseké? És 5-10 perc után, hogyan lehet 29 szavazatot összeszedni?
Én türelmes vagyok, csak túl sok a megválaszolatlan kérdésem. confused

(ok-ok, ha nincs türelmed megvárni amíg megnézik a kérdésed konkrét válaszát, akkor írj E-mailt az ügyfélszolgálatra smile
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 03. 24. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 13:21
Akkor ez hogyan lehetséges??? (pláne 5 perccel a kikerülés után) /értékelés+szavazatszám nagyon nincs összhangban)
Nekünk is ma került ki a sorozatunk és már napi legjobb pontszámunk is van. Képtelenség...

(legyél türelemmel, az összesítés később jelenik meg, de a kérdéses hibát azonnal jeleztem az oldal fejlesztőjének)
2009. 03. 24. kedd 13:21  #759
tala69 tala69 VIP

(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 03. 24. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 12:54
Azt szeretném kérdezni, hogyha szavazható sorozatnál a tetszik-re nyomok vip-tagként, akkor az megjelenik-e értékelésként? Tehát nő-e az értékelések száma is a szavazatokkal párhuzamosan?

(természetesen IGEN)
/ 50