Azt szeretném kérdezni, hogyha szavazható sorozatnál a tetszik-re nyomok vip-tagként, akkor az megjelenik-e értékelésként? Tehát nő-e az értékelések száma is a szavazatokkal párhuzamosan?
(természetesen IGEN)
(természetesen IGEN)
ezt meg legközelebb nekem és dobom tovább a megfelelő helyre.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 03. 20. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 20. péntek 11:42
Egyetlenegy kérdésem lenne...no nem úgy, mint alapító tag.....
Miért van az, hogy ha üzenetet küldök, kapcsolatra jelölök valakit a fórumról, ám épp a cseten esz a fene, akkor -miközben "betesz" a megfelelő funkcióba- kiléptet a csetről a server?
Ha ugyanezt a már meglévő kapcsolattal teszem ( üzenetet írok ) akkor csak átléptet az üzenetírásba, de ettől még a cseten maradok!
Megjegyezném még, hogy ha üzenetem érkezik, a rendszer nem jelzi, vagy csak hatalmas késéssel!
köszi
T-A-M
Miért van az, hogy ha üzenetet küldök, kapcsolatra jelölök valakit a fórumról, ám épp a cseten esz a fene, akkor -miközben "betesz" a megfelelő funkcióba- kiléptet a csetről a server?
Ha ugyanezt a már meglévő kapcsolattal teszem ( üzenetet írok ) akkor csak átléptet az üzenetírásba, de ettől még a cseten maradok!
Megjegyezném még, hogy ha üzenetem érkezik, a rendszer nem jelzi, vagy csak hatalmas késéssel!
köszi
T-A-M
ez folyamatban
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 12:31
Először is köszi a gyors reagálást az előző észrevételemmel kapcsolatban....kb. ezt vártam.....
Egy kísérletet még teszek hogy jelezzek valamit....:
-Jó volt a régi fórumban, hogy egy-egy hsz. mellett volt olyan lehetőség ahol jelezni lehetett az adminok felé, ha sértő, vagy nem a megfelelő topicba való megnyilvánulással találkoztunk.... Nem lenne rossz, ha ezt az új fórumban is realizálni Tudnátok....
Előre is köszi, ha bárki olvassa....
-Jó volt a régi fórumban, hogy egy-egy hsz. mellett volt olyan lehetőség ahol jelezni lehetett az adminok felé, ha sértő, vagy nem a megfelelő topicba való megnyilvánulással találkoztunk.... Nem lenne rossz, ha ezt az új fórumban is realizálni Tudnátok....
azt szeretném megkérdezni, hogy videot már nem lehet letölteni az amatőrök rovatból?
Először is köszi a gyors reagálást az előző észrevételemmel kapcsolatban....kb. ezt vártam.....
Egyetlenegy kérdésem lenne...no nem úgy, mint alapító tag.....
köszi
T-A-M
köszi
T-A-M
Köszönöm a gyors választ és javítást Esetleg a lapküldés? Na jó várok elvégre mást úgysem tehetek
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 03. 18. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 18. szerda 10:46
Háhá, elkaptalak. Vagyis... vagyis elkaptál, itten volt a hiba, az új toplisták miatti kód-átírás áldozata lett a funkció, de azonnali beavatkozással visszahoztuk az életbe.
Köszönjük a hibajelzést
Köszönjük a hibajelzést
Háhá, elkaptalak. Vagyis... vagyis elkaptál, itten volt a hiba, az új toplisták miatti kód-átírás áldozata lett a funkció, de azonnali beavatkozással visszahoztuk az életbe.
Köszönjük a hibajelzést (Ez egy válasz NagyonNagy64 üzenetére (2009. 03. 18. szerda 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük a hibajelzést (Ez egy válasz NagyonNagy64 üzenetére (2009. 03. 18. szerda 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 18. szerda 05:08
Volna egy gondom. Úgy két napja a saját menümből nem tudom elérni a saját kedvenc kategóriáim képeit mert ha rákattintok a jobb oldalon a nyilakra, hogy lehozza a kategóriához tartozó képeket nem azokat hozza hanem elvisz a kategóriához. Így nem tudok belépni a saját kedvenc kategóriám többi képét megnézni. Pedig nem véletlenül gyűjtöttem a kedvenceket.
Volna egy gondom. Úgy két napja a saját menümből nem tudom elérni a saját kedvenc kategóriáim képeit mert ha rákattintok a jobb oldalon a nyilakra, hogy lehozza a kategóriához tartozó képeket nem azokat hozza hanem elvisz a kategóriához. Így nem tudok belépni a saját kedvenc kategóriám többi képét megnézni. Pedig nem véletlenül gyűjtöttem a kedvenceket.
Köszönöm a választ
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 14:52
bocsánat a válaszhiányért, amit most pótolnék. Sajnos a régi Amatőr Mufftár kereső nem fog visszatérni, viszont a jelenlegi kereső még erősen béta, pontosabban alfa állapotú, ezt fogjuk hiper-szuperre fejleszteni, mindez csak idő kérdése Addig is türelmedet kérjük.
dehogynem, csak a régebbi xxl képeink 1024-esek voltak, mert abban a méretben vásároltuk őket. Azóta természetesen fejlődött a világ, így nagyobbak lettek az XXL képeink is
(Ez egy válasz Dilikutya üzenetére (2009. 03. 17. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 11:03
ja jó, csak régebben az egyben letöltésnél nem az XXL képek voltak.
ja jó, csak régebben az egyben letöltésnél nem az XXL képek voltak.
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 03. 13. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 13. péntek 10:11
Le lehet tölteni, minden sorozat mellett ott a letöltés gomb, ahol egy ZIP fájlban ott az összes XXL-es kép letöltésre várva.
Megváltozott az URL-je (új fajta toplista készült az oldalra), és nem lett mindenhol egyszerre átírva a hivatkozás.
Most elviekben midnenhol jó: Menüben, főoldalon, sorozatok mellett, mindenhol. (Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Most elviekben midnenhol jó: Menüben, főoldalon, sorozatok mellett, mindenhol. (Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 15:06
És ez most mitől romlott el? Csak mert eddig nagyjából működött.
És ez most mitől romlott el? Csak mert eddig nagyjából működött.
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézzük, és javítjuk Pontosabban, már javítva!
(Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 14:36
A havi amatőr szavazásoknál van egy kis guban. Ha rákattintok erre: Ez a sorozat a mostani havi szavazás résztvevője! Szavazz Te is rájuk!
A többi nevezőhöz kattints ide!, akkor totál máshova dob az oldal... vagy ez eddig csak nekem tűnt fel? bütykölésre szorul a dolog.
A többi nevezőhöz kattints ide!, akkor totál máshova dob az oldal... vagy ez eddig csak nekem tűnt fel? bütykölésre szorul a dolog.
bocsánat a válaszhiányért, amit most pótolnék. Sajnos a régi Amatőr Mufftár kereső nem fog visszatérni, viszont a jelenlegi kereső még erősen béta, pontosabban alfa állapotú, ezt fogjuk hiper-szuperre fejleszteni, mindez csak idő kérdése Addig is türelmedet kérjük.
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 13:27
Köszi hogy válaszoltatok a kérdésemre.
Ha van kedvetek válaszolni akkor azt majd megköszönöm.
Addig
Addig
akartam volt mondani: gubanC
(Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 14:36
A havi amatőr szavazásoknál van egy kis guban. Ha rákattintok erre: Ez a sorozat a mostani havi szavazás résztvevője! Szavazz Te is rájuk!
Köszi hogy válaszoltatok a kérdésemre.
Addig
Addig
Szia!
Köszönjük a hibajelentést, ismerjük a problémát. A hiba elhárítása folyamatban van, türelmedet kérjük! (Ez egy válasz Lola Del Rio üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük a hibajelentést, ismerjük a problémát. A hiba elhárítása folyamatban van, türelmedet kérjük! (Ez egy válasz Lola Del Rio üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 15. vasárnap 12:08
Szijasztok, kérlek javítsátok ki a iPhone-s GoldenGate-t mert a képeket se a videókat nem jeleníti meg, köszönöm