Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2009. 03. 02. hétfő 20:55  #698
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Mit csináltatok vele? most olyan gyors este is, csak úgy pattanik! El ne rontsátok! worship
2009. 03. 02. hétfő 08:55  #697
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Most már gyors, mint az atomvillanás. smile
(Ez egy válasz yody üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 02. hétfő 08:40
Mi a fasz van már megint ? ,perceket kell várni egy rohadt lapváltásra ! mf3
2009. 03. 02. hétfő 08:40  #696
yody yody
Mi a fasz van már megint ? ,perceket kell várni egy rohadt lapváltásra ! mf3
2009. 02. 21. szombat 22:00  #695
vazelinator vazelinator VIP Admin
megszokás, szokások
nekem is furcsa volt mikor teszteltem
de már rég az én kétségemet is legyőzte a forgalom
2009. 02. 21. szombat 16:41  #694
egy kicsit bővebben, konkrétumok?
(Ez egy válasz zulu-xxx üzenetére (2009. 02. 20. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 20. péntek 23:09
Még mindíg borzalom a v2.0....
2009. 02. 20. péntek 23:09  #693
zulu-xxx zulu-xxx
Még mindíg borzalom a v2.0....
2009. 02. 19. csütörtök 14:33  #692
Gheorgius Gheorgius
Mozilla Firefox 3.0.6tal nézem az oldalt.
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 02. 19. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
2009. 02. 19. csütörtök 10:49
A mai lassulás okát egyelőre mi sem tudjuk, reggel óta fent áll. A kiléptetés milyen böngészőben fordul elő? Az index kép rész át lett dolgozva, egy F5 vagy Ctrl-R billentyűzetkombinációt nyomj le az adott oldalon, és megjavul (nem ürült nálad a css cache)!
2009. 02. 19. csütörtök 10:50  #691
A látogatottságunk stabilan magas és rendben van jelenleg, köszönjük a kérdésed. A mai belassulás érinthetett téged is, és ezért vagy feldúltabb az átlagosnál szerintem. smile
2009. 02. 19. csütörtök 10:49  #690
A mai lassulás okát egyelőre mi sem tudjuk, reggel óta fent áll. A kiléptetés milyen böngészőben fordul elő? Az index kép rész át lett dolgozva, egy F5 vagy Ctrl-R billentyűzetkombinációt nyomj le az adott oldalon, és megjavul (nem ürült nálad a css cache)!
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 02. 19. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 19. csütörtök 10:24
Kihajít... nézegetem az oldalt, lapozgatok, aztán azt veszem észre, hogy ki vagyok jelentkeztetve. Legtöbbször a fórumozás közben fordul elő.
A sorozatoknál jobb oldalon a kisméretű, sorozatfotó összesítők nem jelennek meg. A képek helyett üres kockák vannak csak...
2009. 02. 19. csütörtök 10:47  #689
Az adott user tiltható, és törölhető az összes hozzászólása, ezt még a múlt héten javíottuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 18. szerda 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 18. szerda 00:48
egyszerűen nevetséges, hogy egy user végig offolja a gg fórumát és nem lehet rákeresni a nevére
részemről itt hagytam abba, ennyi volt.
nem tudom mi motívál benneteket, de valószínű rossz úton jártok.
ezt beillesztem a fejlesztés topicba is, de ha figyeltek, egyre több admin hagyja el a hajót.....
2009. 02. 19. csütörtök 10:24  #688
Gheorgius Gheorgius
Kihajít... nézegetem az oldalt, lapozgatok, aztán azt veszem észre, hogy ki vagyok jelentkeztetve. Legtöbbször a fórumozás közben fordul elő.
A sorozatoknál jobb oldalon a kisméretű, sorozatfotó összesítők nem jelennek meg. A képek helyett üres kockák vannak csak...
2009. 02. 19. csütörtök 09:03  #687
xdriver xdriver
Iszonyatosan lassú az oldal,sőt gyakran le is fagy! Gyakorlatilag használhatatlan.
Nem tudom méritek e mennyi látogatót veszítettetek az utóbbi időben, gyanítom
nem keveset !
2009. 02. 18. szerda 00:48  #686
egyszerűen nevetséges, hogy egy user végig offolja a gg fórumát és nem lehet rákeresni a nevére
részemről itt hagytam abba, ennyi volt.
nem tudom mi motívál benneteket, de valószínű rossz úton jártok.
ezt beillesztem a fejlesztés topicba is, de ha figyeltek, egyre több admin hagyja el a hajót.....
2009. 02. 12. csütörtök 08:08  #685
NagyonNagy64 NagyonNagy64
Köszönöm a biztatást. Várom Egyébként szerintem nagyon jó az oldal. Nekem bejött. Volna egy ötletem sokszor olvasni a kismalac vicces érdekes képek kategóriában amikor feltesznek egy képet meztelen csaj(ok)ról hogy nem oda való. De igazából mivel érdekes is benne van a címbe belefér szerintem. Meg aztán ugyanitt a videók között is van olyan témában fent szösszenetek. Szóval lehetne egy frappáns címmel külön kategóriát nyitni neki. Pl.: Képek hiányos öltözetű szereplőkkel
2009. 02. 10. kedd 16:09  #684
ezerrel dolgozunk és igyekszünk...
de remélem hamarosan
(Ez egy válasz NagyonNagy64 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 13:31
Mikor kerül vissza már a képek elküldésének funkciója a lehetőségek közé. Ezt a régiben nagyon szerettem és sokat használtam. Nagyon hiányzik. Ha lehet légyszi rakjátok vissza. worship
2009. 02. 10. kedd 13:31  #683
NagyonNagy64 NagyonNagy64
Mikor kerül vissza már a képek elküldésének funkciója a lehetőségek közé. Ezt a régiben nagyon szerettem és sokat használtam. Nagyon hiányzik. Ha lehet légyszi rakjátok vissza. worship
2009. 02. 10. kedd 11:53  #682
Franco7 Franco7
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e már a fórumban névhez hozzászólást keresni? Egy hasznos funkciónak tartottam. És kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ilyen.

Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni!
2009. 02. 06. péntek 02:25  #681
Törölt felhasználó (391255)
oké, csak zavaró h sokan nem jelölik be, és tényleg sokan, mert a kép nem publikus az egy dolog, de mit rejt az ha vki a nemével... nem értem, ennyibe igazat adok, h ott az opció. de nem fogom érteni h mi jó ha a nemével rejtőzködik vki smile De itt legalább kiélhetik magukat eljen
2009. 02. 05. csütörtök 20:56  #680
és hol marad a klasszikus "agyramenő" kérdés?
nemed?
te írod ugyan úgy nem számít. de az adatlapján megnézheted ha bejelölte nemét.
de mivel nem számít szerinted sem, akkor had kedvezünk a rejtőzködőknek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 20:27
azért... ez érdekes lenne nyes
Aki regisztrál beállíthatja h kapjon üzenetet minden kócerájt. Mint ha az korrektebb lenne h sunyi módon mások képeit feltöltik (bnőjükről) sokan... Egy nemkijelzés nem nagy kunszt, még mindig jobb ha "kishuncutnak" küldök 5 szerelmes levelet, és kiderül a bnője képeit mutogatja. inkább legyenek más neműek titokba ahogy írod, az ugyanúgy nem számít mint ha nem lenne nem feltüntetése. Látjuk h az és kész. Sztem... de ez nem vita, itt a "chat" és társkereső, társalgó oldalakon minimum példát is írtam miért hasznos.
2009. 02. 05. csütörtök 20:27  #679
azért... ez érdekes lenne nyes
Aki regisztrál beállíthatja h kapjon üzenetet minden kócerájt. Mint ha az korrektebb lenne h sunyi módon mások képeit feltöltik (bnőjükről) sokan... Egy nemkijelzés nem nagy kunszt, még mindig jobb ha "kishuncutnak" küldök 5 szerelmes levelet, és kiderül a bnője képeit mutogatja. inkább legyenek más neműek titokba ahogy írod, az ugyanúgy nem számít mint ha nem lenne nem feltüntetése. Látjuk h az és kész. Sztem... de ez nem vita, itt a "chat" és társkereső, társalgó oldalakon minimum példát is írtam miért hasznos.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 19:05
emberek a szex oldalon nagyon nagyon szeretik az anonimitást...
akár el is kedvetleníthetjük őket, illetve a hölgyek pasiként fognak felregisztrálni, hogy elkerüljék a zaklatást.
/ 50