Mit csináltatok vele? most olyan gyors este is, csak úgy pattanik! El ne rontsátok!
Most már gyors, mint az atomvillanás.
(Ez egy válasz yody üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 02. hétfő 08:40
Mi a fasz van már megint ? ,perceket kell várni egy rohadt lapváltásra !
Mi a fasz van már megint ? ,perceket kell várni egy rohadt lapváltásra !
megszokás, szokások
nekem is furcsa volt mikor teszteltem
de már rég az én kétségemet is legyőzte a forgalom
nekem is furcsa volt mikor teszteltem
de már rég az én kétségemet is legyőzte a forgalom
egy kicsit bővebben, konkrétumok?
(Ez egy válasz zulu-xxx üzenetére (2009. 02. 20. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindíg borzalom a v2.0....
Mozilla Firefox 3.0.6tal nézem az oldalt.
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 02. 19. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 19. csütörtök 10:49
A mai lassulás okát egyelőre mi sem tudjuk, reggel óta fent áll. A kiléptetés milyen böngészőben fordul elő? Az index kép rész át lett dolgozva, egy F5 vagy Ctrl-R billentyűzetkombinációt nyomj le az adott oldalon, és megjavul (nem ürült nálad a css cache)!
A látogatottságunk stabilan magas és rendben van jelenleg, köszönjük a kérdésed. A mai belassulás érinthetett téged is, és ezért vagy feldúltabb az átlagosnál szerintem.
A mai lassulás okát egyelőre mi sem tudjuk, reggel óta fent áll. A kiléptetés milyen böngészőben fordul elő? Az index kép rész át lett dolgozva, egy F5 vagy Ctrl-R billentyűzetkombinációt nyomj le az adott oldalon, és megjavul (nem ürült nálad a css cache)!
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 02. 19. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 19. csütörtök 10:24
Kihajít... nézegetem az oldalt, lapozgatok, aztán azt veszem észre, hogy ki vagyok jelentkeztetve. Legtöbbször a fórumozás közben fordul elő.
A sorozatoknál jobb oldalon a kisméretű, sorozatfotó összesítők nem jelennek meg. A képek helyett üres kockák vannak csak...
A sorozatoknál jobb oldalon a kisméretű, sorozatfotó összesítők nem jelennek meg. A képek helyett üres kockák vannak csak...
Az adott user tiltható, és törölhető az összes hozzászólása, ezt még a múlt héten javíottuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 18. szerda 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2009. 02. 18. szerda 00:48
egyszerűen nevetséges, hogy egy user végig offolja a gg fórumát és nem lehet rákeresni a nevére
részemről itt hagytam abba, ennyi volt.
nem tudom mi motívál benneteket, de valószínű rossz úton jártok.
ezt beillesztem a fejlesztés topicba is, de ha figyeltek, egyre több admin hagyja el a hajót.....
ezt beillesztem a fejlesztés topicba is, de ha figyeltek, egyre több admin hagyja el a hajót.....
Kihajít... nézegetem az oldalt, lapozgatok, aztán azt veszem észre, hogy ki vagyok jelentkeztetve. Legtöbbször a fórumozás közben fordul elő.
Iszonyatosan lassú az oldal,sőt gyakran le is fagy! Gyakorlatilag használhatatlan.
Nem tudom méritek e mennyi látogatót veszítettetek az utóbbi időben, gyanítom
nem keveset !
Nem tudom méritek e mennyi látogatót veszítettetek az utóbbi időben, gyanítom
nem keveset !
egyszerűen nevetséges, hogy egy user végig offolja a gg fórumát és nem lehet rákeresni a nevére
Köszönöm a biztatást. Várom Egyébként szerintem nagyon jó az oldal. Nekem bejött. Volna egy ötletem sokszor olvasni a kismalac vicces érdekes képek kategóriában amikor feltesznek egy képet meztelen csaj(ok)ról hogy nem oda való. De igazából mivel érdekes is benne van a címbe belefér szerintem. Meg aztán ugyanitt a videók között is van olyan témában fent szösszenetek. Szóval lehetne egy frappáns címmel külön kategóriát nyitni neki. Pl.: Képek hiányos öltözetű szereplőkkel
ezerrel dolgozunk és igyekszünk...
de remélem hamarosan (Ez egy válasz NagyonNagy64 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
de remélem hamarosan (Ez egy válasz NagyonNagy64 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 13:31
Mikor kerül vissza már a képek elküldésének funkciója a lehetőségek közé. Ezt a régiben nagyon szerettem és sokat használtam. Nagyon hiányzik. Ha lehet légyszi rakjátok vissza.
Mikor kerül vissza már a képek elküldésének funkciója a lehetőségek közé. Ezt a régiben nagyon szerettem és sokat használtam. Nagyon hiányzik. Ha lehet légyszi rakjátok vissza.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e már a fórumban névhez hozzászólást keresni? Egy hasznos funkciónak tartottam. És kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ilyen.
Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni!
Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e már a fórumban névhez hozzászólást keresni? Egy hasznos funkciónak tartottam. És kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ilyen.
Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni!
oké, csak zavaró h sokan nem jelölik be, és tényleg sokan, mert a kép nem publikus az egy dolog, de mit rejt az ha vki a nemével... nem értem, ennyibe igazat adok, h ott az opció. de nem fogom érteni h mi jó ha a nemével rejtőzködik vki De itt legalább kiélhetik magukat
és hol marad a klasszikus "agyramenő" kérdés?
nemed?
te írod ugyan úgy nem számít. de az adatlapján megnézheted ha bejelölte nemét.
de mivel nem számít szerinted sem, akkor had kedvezünk a rejtőzködőknek. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
nemed?
te írod ugyan úgy nem számít. de az adatlapján megnézheted ha bejelölte nemét.
de mivel nem számít szerinted sem, akkor had kedvezünk a rejtőzködőknek. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (391255)
2009. 02. 05. csütörtök 20:27
azért... ez érdekes lenne
Aki regisztrál beállíthatja h kapjon üzenetet minden kócerájt. Mint ha az korrektebb lenne h sunyi módon mások képeit feltöltik (bnőjükről) sokan... Egy nemkijelzés nem nagy kunszt, még mindig jobb ha "kishuncutnak" küldök 5 szerelmes levelet, és kiderül a bnője képeit mutogatja. inkább legyenek más neműek titokba ahogy írod, az ugyanúgy nem számít mint ha nem lenne nem feltüntetése. Látjuk h az és kész. Sztem... de ez nem vita, itt a "chat" és társkereső, társalgó oldalakon minimum példát is írtam miért hasznos.
Aki regisztrál beállíthatja h kapjon üzenetet minden kócerájt. Mint ha az korrektebb lenne h sunyi módon mások képeit feltöltik (bnőjükről) sokan... Egy nemkijelzés nem nagy kunszt, még mindig jobb ha "kishuncutnak" küldök 5 szerelmes levelet, és kiderül a bnője képeit mutogatja. inkább legyenek más neműek titokba ahogy írod, az ugyanúgy nem számít mint ha nem lenne nem feltüntetése. Látjuk h az és kész. Sztem... de ez nem vita, itt a "chat" és társkereső, társalgó oldalakon minimum példát is írtam miért hasznos.
azért... ez érdekes lenne
Aki regisztrál beállíthatja h kapjon üzenetet minden kócerájt. Mint ha az korrektebb lenne h sunyi módon mások képeit feltöltik (bnőjükről) sokan... Egy nemkijelzés nem nagy kunszt, még mindig jobb ha "kishuncutnak" küldök 5 szerelmes levelet, és kiderül a bnője képeit mutogatja. inkább legyenek más neműek titokba ahogy írod, az ugyanúgy nem számít mint ha nem lenne nem feltüntetése. Látjuk h az és kész. Sztem... de ez nem vita, itt a "chat" és társkereső, társalgó oldalakon minimum példát is írtam miért hasznos. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki regisztrál beállíthatja h kapjon üzenetet minden kócerájt. Mint ha az korrektebb lenne h sunyi módon mások képeit feltöltik (bnőjükről) sokan... Egy nemkijelzés nem nagy kunszt, még mindig jobb ha "kishuncutnak" küldök 5 szerelmes levelet, és kiderül a bnője képeit mutogatja. inkább legyenek más neműek titokba ahogy írod, az ugyanúgy nem számít mint ha nem lenne nem feltüntetése. Látjuk h az és kész. Sztem... de ez nem vita, itt a "chat" és társkereső, társalgó oldalakon minimum példát is írtam miért hasznos. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 19:05
emberek a szex oldalon nagyon nagyon szeretik az anonimitást...
akár el is kedvetleníthetjük őket, illetve a hölgyek pasiként fognak felregisztrálni, hogy elkerüljék a zaklatást.
akár el is kedvetleníthetjük őket, illetve a hölgyek pasiként fognak felregisztrálni, hogy elkerüljék a zaklatást.