Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2009. 01. 26. hétfő 19:33  #638
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Na, ezzel az információval (és stilussal wink ) már tudunk valamit kezdeni, nézd csak meg most. smile

A képbetöltődés sebessége meg abszolút nem a mi szerverünkön múlik, hanem AHONNAN belinkeled a képet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 26. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803) Admin
2009. 01. 26. hétfő 16:36
Nos.Képfeltöltés idáig frankon ment,az abload.de-vel.A képes topicba 3 kép a max.Idáig bemásoltam a linket,képet.Aztán hadd menjen.Most mi van?Már nem lehet 1xüen,mert 3 lehetöség van,de elötte töröljem ki a http://-t aztán be a linket.Aztán meg mire betölti igy a képeimet meg is öszülök itt.Hát csak ez a höbörgésem tárgya.

(- Külsö hivatkozás) hehe
2009. 01. 26. hétfő 18:11  #637
Big-Dick Big-Dick
Nekem az értékeléssel van bajom: rákattintok a +/- -ra eddig ok, de minek még egy felugró ablakra kattintani? Úgyis elszürkül a +/-, nem? Vagy esetleg az elszürkülés helyett oda lehetne írni a "köszönjük"-öt és nincs tovább gomb.
2009. 01. 26. hétfő 16:36  #636
Nos.Képfeltöltés idáig frankon ment,az abload.de-vel.A képes topicba 3 kép a max.Idáig bemásoltam a linket,képet.Aztán hadd menjen.Most mi van?Már nem lehet 1xüen,mert 3 lehetöség van,de elötte töröljem ki a http://-t aztán be a linket.Aztán meg mire betölti igy a képeimet meg is öszülök itt.Hát csak ez a höbörgésem tárgya.

(- Külsö hivatkozás) hehe
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 01. 25. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
2009. 01. 25. vasárnap 23:22
Hőbörgések helyett konkrét dolgokat kérnénk, hogy mi a probléma.
2009. 01. 25. vasárnap 23:22  #635
Hőbörgések helyett konkrét dolgokat kérnénk, hogy mi a probléma.
2009. 01. 25. vasárnap 20:46  #634
buvár buvár
nem tudom megnézni az elözeteseket..mindig azt irjaki not found
2009. 01. 25. vasárnap 19:32  #633
ihaj ihaj
Tök kultúráltan leírtam a multkor,hogy egy tré oldalt csináltatok,ki is lettem tiltva.
Szánalmasak vagytok!
Ki lehet vágni újra de az igazság akkor is az,hogy egy jó oldalt tettetek tönkre anyagi haszonszerzés céljából.
A legjobb oldalból sikerült egy rakás szerencsétlenséget csinálnotok.
A hozzászólásokból látszik,hogy az oldal készítői szarnak a látogatók véleményére.
Ez az oldal nagyon el lett b..szva.
violent
2009. 01. 25. vasárnap 15:07  #632
Abalage Abalage
Végre vaaki az adminok közül is belátja, hogy ez az új oldal egy rakás sz@r... Tudatni kellene a naccságos szerkesztőkkel, hogy ezt a gyenge bétát nem lett volna szabad ráereszteni a felhasználókra, mert több erkölcsi kárt okoz mint hasznot. Nem isteníteni kell, hanem vissza a működő régit!
2009. 01. 25. vasárnap 11:15  #631
Na itt van az hogy be fejezem egy életre a képfeltöltést!Igy ilyen mocskosul elb***ni a képfeltöltést!Hát mi a f***om vagyok én?Itt b*****m a rezet a feltöltésekkel,erre újabb szart b***nak be segítségül!Nem rakok fel képeket.ELÉG VOLT!!!Szar ez az egész nem tudom ki csinálta de SZAR!!!
2009. 01. 23. péntek 20:39  #630
buzikurva buzikurva
mi a jóistenre van optimalizálva az oldal?? 9.63as operában darabokra esik... gratulálok.. sikerült ***************** alakítani ami jó volt...
(moderálva : vazelinator)
2009. 01. 23. péntek 13:22  #629
vazelinator vazelinator VIP Admin
ha felhozod a tiltás témákban, akkor én nem fenyegetőzni szoktam.
2009. 01. 22. csütörtök 21:42  #628
codenen codenen VIP
Sziasztok miotamegujult a honlap nemtudok feltőlteni semi segitsetek
2009. 01. 22. csütörtök 15:02  #627
nedgart nedgart
Sziasztok! Lehet, hogy csak az én problémám de a Kismalac képeknél, a véletlenszerű ajánló mindig ugyanazt a 10-20 képet hozza nagyritkán beszúr egy-egy újat.
2009. 01. 21. szerda 14:00  #626
A blog más tészta, de amatőr, kismalac stb. usereknek javallott a "tölts fel te is" menüpont használata. Az aztán tényleg nem bonyolult! smile
2009. 01. 21. szerda 11:18  #625
MmePrune MmePrune VIP Admin
nyafogás visszavonva smile megnéztem egyszerű userként a képfeltöltést smile
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 10:09
öregSam, MmePrune: Az új képfeltöltő egy célt szolgál, egy cél érdekében készült: A blogok tulajdonosainak életét megkönnyítendő.
Sima user saját blogján kivül mindenhol a régi képbeillesztőt fogja látni. Ha saját blogot nyit, akkor oda viszont fog tudni képeket/képsorozatok/videókat (!!) beilleszteni. (Csak oda.)
A fórumadminoknak mindenhol adott ez a lehetőség, de csak indokolt esetben javalott használni. Pl. Erotikus képek kategóriába NEM! A feltöltött képek a GG-re kerülnek, így a mi felelősségünk is, hogy mi kerül ide fel, ennek megfelelően kell használni.
2009. 01. 21. szerda 10:49  #624
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
teeee szégyentelen! mindig csak a szopáson jár az eszed...apropó most lebuktál, honnan tudod Törté-Net-nek mekkor farka van MI???? cemende, lotyó, szexkisiparos nem köllesz többet, dobtalak...

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 10:12
A fórumadminoknak mindenhol adott ez a lehetőség, de csak indokolt esetben javalott használni. Pl. Erotikus képek kategóriába NEM! A feltöltött képek a GG-re kerülnek, így a mi felelősségünk is, hogy mi kerül ide fel, ennek megfelelően kell használni.----->

és szerinted ezt nem kellett volna közölni a fórum adminokkal? hogy szopnám le azt a gyönyörű 20cmes farkadat! wink
2009. 01. 21. szerda 10:14  #623
jah..és ez a blog téma... zavart2 idiota ravasz1

szmájlikról jut eszembe...töri! ha már nagyon unatkozol, rakjál be új szmájlikat..lécci smile
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
öregSam, MmePrune: Az új képfeltöltő egy célt szolgál, egy cél érdekében készült: A blogok tulajdonosainak életét megkönnyítendő.
Sima user saját blogján kivül mindenhol a régi képbeillesztőt fogja látni. Ha saját blogot nyit, akkor oda viszont fog tudni képeket/képsorozatok/videókat (!!) beilleszteni. (Csak oda.)
A fórumadminoknak mindenhol adott ez a lehetőség, de csak indokolt esetben javalott használni. Pl. Erotikus képek kategóriába NEM! A feltöltött képek a GG-re kerülnek, így a mi felelősségünk is, hogy mi kerül ide fel, ennek megfelelően kell használni.
2009. 01. 21. szerda 10:12  #622
A fórumadminoknak mindenhol adott ez a lehetőség, de csak indokolt esetben javalott használni. Pl. Erotikus képek kategóriába NEM! A feltöltött képek a GG-re kerülnek, így a mi felelősségünk is, hogy mi kerül ide fel, ennek megfelelően kell használni.----->

és szerinted ezt nem kellett volna közölni a fórum adminokkal? hogy szopnám le azt a gyönyörű 20cmes farkadat! wink
2009. 01. 21. szerda 10:09  #621
2009. 01. 21. szerda 10:04  #620
Nem lesz saját üzenet törlése. Módosítani lehet, hogy rossz helyre írtam, elírtam, stb, de nyom nélkül kitörölni nem.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 01. 21. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 09:01
pl
törölhetni lehetne nekünk is üzeneteinket
ahogy ,most jártam
rossz helyre küldtem
2009. 01. 21. szerda 09:48  #619
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
igen, eddig is mindenkit arra kértünk, hogy használjon képfeltöltőt, mert a kép nem fog megjelenni, vagy egy idő után eltűnik, erre a fejlesztő urak pontosan erre buzdítják a jónépet, nem jó ez így!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 09:30
egészen idáig azért nyafogtunk a fórumozóknak, hogy ne használják ezt a lehetőséget, mert sok esetben vagy nem láthatóak a képek, vagy eltűnnek idővel
/ 50