Na, ezzel az információval (és stilussal ) már tudunk valamit kezdeni, nézd csak meg most.
A képbetöltődés sebessége meg abszolút nem a mi szerverünkön múlik, hanem AHONNAN belinkeled a képet. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 26. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A képbetöltődés sebessége meg abszolút nem a mi szerverünkön múlik, hanem AHONNAN belinkeled a képet. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 26. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
Admin
2009. 01. 26. hétfő 16:36
Nos.Képfeltöltés idáig frankon ment,az abload.de-vel.A képes topicba 3 kép a max.Idáig bemásoltam a linket,képet.Aztán hadd menjen.Most mi van?Már nem lehet 1xüen,mert 3 lehetöség van,de elötte töröljem ki a http://-t aztán be a linket.Aztán meg mire betölti igy a képeimet meg is öszülök itt.Hát csak ez a höbörgésem tárgya.
(- Külsö hivatkozás)
(- Külsö hivatkozás)
Nekem az értékeléssel van bajom: rákattintok a +/- -ra eddig ok, de minek még egy felugró ablakra kattintani? Úgyis elszürkül a +/-, nem? Vagy esetleg az elszürkülés helyett oda lehetne írni a "köszönjük"-öt és nincs tovább gomb.
Nos.Képfeltöltés idáig frankon ment,az abload.de-vel.A képes topicba 3 kép a max.Idáig bemásoltam a linket,képet.Aztán hadd menjen.Most mi van?Már nem lehet 1xüen,mert 3 lehetöség van,de elötte töröljem ki a http://-t aztán be a linket.Aztán meg mire betölti igy a képeimet meg is öszülök itt.Hát csak ez a höbörgésem tárgya.
(- Külsö hivatkozás) (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 01. 25. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(- Külsö hivatkozás) (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 01. 25. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 25. vasárnap 23:22
Hőbörgések helyett konkrét dolgokat kérnénk, hogy mi a probléma.
Hőbörgések helyett konkrét dolgokat kérnénk, hogy mi a probléma.
nem tudom megnézni az elözeteseket..mindig azt irjaki not found
Tök kultúráltan leírtam a multkor,hogy egy tré oldalt csináltatok,ki is lettem tiltva.
Szánalmasak vagytok!
Ki lehet vágni újra de az igazság akkor is az,hogy egy jó oldalt tettetek tönkre anyagi haszonszerzés céljából.
A legjobb oldalból sikerült egy rakás szerencsétlenséget csinálnotok.
A hozzászólásokból látszik,hogy az oldal készítői szarnak a látogatók véleményére.
Ez az oldal nagyon el lett b..szva.
Szánalmasak vagytok!
Ki lehet vágni újra de az igazság akkor is az,hogy egy jó oldalt tettetek tönkre anyagi haszonszerzés céljából.
A legjobb oldalból sikerült egy rakás szerencsétlenséget csinálnotok.
A hozzászólásokból látszik,hogy az oldal készítői szarnak a látogatók véleményére.
Ez az oldal nagyon el lett b..szva.
Végre vaaki az adminok közül is belátja, hogy ez az új oldal egy rakás sz@r... Tudatni kellene a naccságos szerkesztőkkel, hogy ezt a gyenge bétát nem lett volna szabad ráereszteni a felhasználókra, mert több erkölcsi kárt okoz mint hasznot. Nem isteníteni kell, hanem vissza a működő régit!
Na itt van az hogy be fejezem egy életre a képfeltöltést!Igy ilyen mocskosul elb***ni a képfeltöltést!Hát mi a f***om vagyok én?Itt b*****m a rezet a feltöltésekkel,erre újabb szart b***nak be segítségül!Nem rakok fel képeket.ELÉG VOLT!!!Szar ez az egész nem tudom ki csinálta de SZAR!!!
mi a jóistenre van optimalizálva az oldal?? 9.63as operában darabokra esik... gratulálok.. sikerült ***************** alakítani ami jó volt...
(moderálva : vazelinator)
(moderálva : vazelinator)
ha felhozod a tiltás témákban, akkor én nem fenyegetőzni szoktam.
Sziasztok miotamegujult a honlap nemtudok feltőlteni semi segitsetek
Sziasztok! Lehet, hogy csak az én problémám de a Kismalac képeknél, a véletlenszerű ajánló mindig ugyanazt a 10-20 képet hozza nagyritkán beszúr egy-egy újat.
A blog más tészta, de amatőr, kismalac stb. usereknek javallott a "tölts fel te is" menüpont használata. Az aztán tényleg nem bonyolult!
nyafogás visszavonva megnéztem egyszerű userként a képfeltöltést
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 10:09
öregSam, MmePrune: Az új képfeltöltő egy célt szolgál, egy cél érdekében készült: A blogok tulajdonosainak életét megkönnyítendő.
Sima user saját blogján kivül mindenhol a régi képbeillesztőt fogja látni. Ha saját blogot nyit, akkor oda viszont fog tudni képeket/képsorozatok/videókat (!!) beilleszteni. (Csak oda.)
A fórumadminoknak mindenhol adott ez a lehetőség, de csak indokolt esetben javalott használni. Pl. Erotikus képek kategóriába NEM! A feltöltött képek a GG-re kerülnek, így a mi felelősségünk is, hogy mi kerül ide fel, ennek megfelelően kell használni.
Sima user saját blogján kivül mindenhol a régi képbeillesztőt fogja látni. Ha saját blogot nyit, akkor oda viszont fog tudni képeket/képsorozatok/videókat (!!) beilleszteni. (Csak oda.)
A fórumadminoknak mindenhol adott ez a lehetőség, de csak indokolt esetben javalott használni. Pl. Erotikus képek kategóriába NEM! A feltöltött képek a GG-re kerülnek, így a mi felelősségünk is, hogy mi kerül ide fel, ennek megfelelően kell használni.
teeee szégyentelen! mindig csak a szopáson jár az eszed...apropó most lebuktál, honnan tudod Törté-Net-nek mekkor farka van MI???? cemende, lotyó, szexkisiparos nem köllesz többet, dobtalak...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 10:12
A fórumadminoknak mindenhol adott ez a lehetőség, de csak indokolt esetben javalott használni. Pl. Erotikus képek kategóriába NEM! A feltöltött képek a GG-re kerülnek, így a mi felelősségünk is, hogy mi kerül ide fel, ennek megfelelően kell használni.----->
és szerinted ezt nem kellett volna közölni a fórum adminokkal? hogy szopnám le azt a gyönyörű 20cmes farkadat!
és szerinted ezt nem kellett volna közölni a fórum adminokkal? hogy szopnám le azt a gyönyörű 20cmes farkadat!
jah..és ez a blog téma...
szmájlikról jut eszembe...töri! ha már nagyon unatkozol, rakjál be új szmájlikat..lécci (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
szmájlikról jut eszembe...töri! ha már nagyon unatkozol, rakjál be új szmájlikat..lécci (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
öregSam, MmePrune: Az új képfeltöltő egy célt szolgál, egy cél érdekében készült: A blogok tulajdonosainak életét megkönnyítendő.
A fórumadminoknak mindenhol adott ez a lehetőség, de csak indokolt esetben javalott használni. Pl. Erotikus képek kategóriába NEM! A feltöltött képek a GG-re kerülnek, így a mi felelősségünk is, hogy mi kerül ide fel, ennek megfelelően kell használni.----->
és szerinted ezt nem kellett volna közölni a fórum adminokkal? hogy szopnám le azt a gyönyörű 20cmes farkadat! (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
és szerinted ezt nem kellett volna közölni a fórum adminokkal? hogy szopnám le azt a gyönyörű 20cmes farkadat! (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 01. 21. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lesz saját üzenet törlése. Módosítani lehet, hogy rossz helyre írtam, elírtam, stb, de nyom nélkül kitörölni nem.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 01. 21. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 09:01
pl
törölhetni lehetne nekünk is üzeneteinket
ahogy ,most jártam
rossz helyre küldtem
törölhetni lehetne nekünk is üzeneteinket
ahogy ,most jártam
rossz helyre küldtem
igen, eddig is mindenkit arra kértünk, hogy használjon képfeltöltőt, mert a kép nem fog megjelenni, vagy egy idő után eltűnik, erre a fejlesztő urak pontosan erre buzdítják a jónépet, nem jó ez így!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 09:30
egészen idáig azért nyafogtunk a fórumozóknak, hogy ne használják ezt a lehetőséget, mert sok esetben vagy nem láthatóak a képek, vagy eltűnnek idővel