Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2009. 01. 21. szerda 09:30  #618
MmePrune MmePrune VIP Admin
egészen idáig azért nyafogtunk a fórumozóknak, hogy ne használják ezt a lehetőséget, mert sok esetben vagy nem láthatóak a képek, vagy eltűnnek idővel
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 08:28
biztosan szükség volt a képbeillesztés bonyolítására? hehe
inkább ezekkel az unalmas szmájlikkal kezdenétek már valamit ravasz1

utólagos megjegyzés: ne a fejlesztő észbeli képessége legyen az etalon..és ne is az enyém hehe
2009. 01. 21. szerda 09:01  #617
new1 new1
pl
törölhetni lehetne nekünk is üzeneteinket
ahogy ,most jártam
rossz helyre küldtem
2009. 01. 21. szerda 08:52  #616
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
hát most nézem nem semmi, jól meg lett bonyolítva a képfeltöltés.....nem győzünk követni benneteket...én eligazodok rajta kapásból, még ha szokatlan is, de egy sima user azt hiszem tépni fogja a haját...
meglátjuk, én már azt várom mikor mondjátok, hogy készen van bár tudom ilyen sosem lesz, mert egy honlapot állandóan fejleszteni kell..

egyetértek Prune kisasszonnyal, a fejlesztő a síma user eszével gondolkodjon!
2009. 01. 21. szerda 08:28  #615
biztosan szükség volt a képbeillesztés bonyolítására? hehe
inkább ezekkel az unalmas szmájlikkal kezdenétek már valamit ravasz1

utólagos megjegyzés: ne a fejlesztő észbeli képessége legyen az etalon..és ne is az enyém hehe
2009. 01. 21. szerda 08:10  #614
Törölt felhasználó (92072) VIP
sziasztok!! lenne egy kérdésem!!! a régi havi szavazásokat hol lehet megnézni. a decemberi havi szavazás az nekem nincs meg sehol. köszi előre is
2009. 01. 21. szerda 08:08  #613
new1 new1
vazi vaze!!
a keresöket.
és ez akkor is meg fogja érni.
senki nem használ 20cm írásmezőt
de na szeme előtt lessz a kereső ,akkor sokkal többet fogja használni
üdvzöllek: krémesember 1-) http://www.goldengate.hu/forum erről beszélek
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 01. 20. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2009. 01. 20. kedd 19:40
melyik milyen hol merre?
s miért?

ezek nélkül se fülese farka. amit írtál.. tényleg pontosítsatok már
2009. 01. 20. kedd 19:40  #612
melyik milyen hol merre?
s miért?

ezek nélkül se fülese farka. amit írtál.. tényleg pontosítsatok már
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 01. 20. kedd 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 20. kedd 00:46
nemnem vazi,
a jávást akkor is oldalsávra kellett volna tenni!
ténnyleg sajna ,hogy kimaradtam tesztről,de
megvoltak a problémáim
üdv1-)
2009. 01. 20. kedd 19:39  #611
kérem a konkrét problémát, írd meg msgadmin(kukac)goldengate.hu
így se füle se farka
(Ez egy válasz perszónka üzenetére (2009. 01. 20. kedd 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 20. kedd 19:24
Na szóval tetű lassan mükődik minden itt az új rendszerben. Ha valamit rosszul csinál az ember, és szeretné korrigálni, vagy törölni, az lehetetlen.
Viszont, ha figyelmeztetni kell érte, akkor villámgyorsan ott terem egy admin, és már jön is az ejnye-bejnye.
Több figyelmet lehetne kérni Tőletek is????
Köszönöm.
2009. 01. 20. kedd 19:24  #610
perszónka perszónka
Na szóval tetű lassan mükődik minden itt az új rendszerben. Ha valamit rosszul csinál az ember, és szeretné korrigálni, vagy törölni, az lehetetlen.
Viszont, ha figyelmeztetni kell érte, akkor villámgyorsan ott terem egy admin, és már jön is az ejnye-bejnye.
Több figyelmet lehetne kérni Tőletek is????
Köszönöm.
2009. 01. 20. kedd 17:01  #609
qm2 qm2
A képsorozatok fekvő képei túl kicsik: nem tudnak oldalra "kinyúlni", így feleakkorák mint az állóképek.
2009. 01. 20. kedd 12:52  #608
Törölt felhasználó (99019) VIP
sziasztok!

eltelt a 72 óra, így leírom ide is; ha már megváltoztattátok a levelezést -hozzáteszem nagyom szarul- ugyanis a fele értesítés a spam'ok között végzi, legalábbi tt az oldalon villogna v pörögne a boríték, ugyanis még sokan a régi jól bevált hiszemben vannak, hogy mindjárt a saját mail címükről jön a komment vagy a partnerk eresés....

üdv!
2009. 01. 20. kedd 00:46  #607
new1 new1
nemnem vazi,
a jávást akkor is oldalsávra kellett volna tenni!
ténnyleg sajna ,hogy kimaradtam tesztről,de
megvoltak a problémáim
üdv1-)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 01. 19. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 19. hétfő 19:44
tényleg nehéz megszabadulni a régi struktúrától mivel, azt megszoktad, újak egész jól használják ezt, régieknél meg mindig abba a problémába ütközünk, hogy a megszokásikhoz mérik a dolgokat.
2009. 01. 20. kedd 00:46  #606
kérlek a hibát a lapalján az email címre kattintva jelentsd be.

pénzsóvárság???
kérlek ezt pontosítsd... hát ha tudunk tenni ellene hogy ne érezzétek úgy.
az ellenértékes, és nem ellenértékes tartalmak egyensúlya régihez képest tényleg felborult több lett a nem ellenértékes szolgáltatás... úgy hogy kérlek tényleg pontosítsd....
Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.
(Ez egy válasz ipmaj üzenetére (2009. 01. 19. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 19. hétfő 23:48
Estét, valami gáz vagyon mert van jópár videó meg film ahol vagy nem játsza le egyáltalán csak egy fehér kép jelenik meg illetve sokszor feljön a 404-es hiba. Pölö a legutolsónak megjelenő kismalac videó.
Csak szóltam. Az oldal egyébként jó lenne ha nem lenne annyira nyilvánvaló a pénzsóvárság.
2009. 01. 19. hétfő 23:48  #605
ipmaj ipmaj
Estét, valami gáz vagyon mert van jópár videó meg film ahol vagy nem játsza le egyáltalán csak egy fehér kép jelenik meg illetve sokszor feljön a 404-es hiba. Pölö a legutolsónak megjelenő kismalac videó.
Csak szóltam. Az oldal egyébként jó lenne ha nem lenne annyira nyilvánvaló a pénzsóvárság.
2009. 01. 19. hétfő 19:44  #604
tényleg nehéz megszabadulni a régi struktúrától mivel, azt megszoktad, újak egész jól használják ezt, régieknél meg mindig abba a problémába ütközünk, hogy a megszokásikhoz mérik a dolgokat.
(Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2009. 01. 19. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 19. hétfő 16:11
Tod ez kicsit hasonlít a gyerekem pc-s játékára ahol azt kell megtanulnia, hogy kezelje az egeret. Gondolom, ha egyértelműbb a jelzés, nem írok, és mint írod más is kifogásolta... akkor nem csak a bunkó láma fejemben, rossz beidegződésemben van a hiba? szerintem ha valami egyszerűbb, akkor könnyebb használni. Valami szemléletbeli változás történt. Bizonyos dolgok, naon póriasra sikeredtek, más dolgok ami eddig egyértelműek voltak, és soha se kellett keresgélni, őrült bonyolultak. Pl ráklikkelek egy képsorozatra, akkor mi a fenének kell az összes tn_ képet berakni ? és ha nem is tetszik a sorozat? márpedig ez az amatőr részen soxor előfordul, tölti az időmet, és foglalja nem csak az én sávszélességemet, hanem a tieteket is. és nálatok ez esetenként több100 x-os is lehet... ez is lassítja az oldalt... valahol láttam olyan képnézegetőt, hogy a nagykép alatt, jelenítődtek meg a kis tn_ képek. Nem több, nem kevesebb, mint ami oda kifért.. kb 10 db. Volt egy next page, stb gomb. Az ikonképre klikkelve az oldal frissülése nélkül kicserélődött a kép. Jha és ha elküldök egy szavazatot, vagy megjegyzést, akkor megszakad a letöltés.. csak akkor lehet lejátszani a videókat ismét, ha az oldalt lefrissítem. Na ilyet se láttam még.. ez gyerekbetegség.. jó lenne, ha az oldalbeállításaimat megőrizné akár a serveretek, akár a sütim. A képfeltöltésnék sokat kell görgetni az oldalt annak elrendezésén is lehetne változtatni. Szerinte sok a felesleges think a felső traktusban. Amikor feltöltök, akkor nem kellenek oda.. gorgetés nélkül jelenjen meg a feltöltő box. na ezek csak javaslatok. Üdv WebDragon
2009. 01. 19. hétfő 16:38  #603
Rambika14 Rambika14
oké hogy nem ide kell írni de most ez volt kéznél.....az Izgató,ha a lányokon van háj? topikban nem tudtam a régi hozzászólásokat megnézni,mert üres ablakok és a dátumnál 1970.01.01.-et ír ki.....
2009. 01. 19. hétfő 16:22  #602
kisirigo kisirigo
Csak nem tudok megbarátkozni ezzel az új oldallal. Több év óta napont feljöttem, most azt veszem észre, hogy lassan már jó ha hetente egyszer felnézek :(
2009. 01. 19. hétfő 16:19  #601
WebDragon WebDragon VIP
Köszi megvannak a kifogásolt funkciók.. Csak valahogy nem klikkelgettem azokat a négyzeteket.. Asztem a design része... smile Az olyan gonbok, mint pl itt az előnézet, elküld.. stb.. na ezeket észreveszem. Helyzetét tekintve, épp ott vannak ahol kell lenniük. De a látóterem a kép, videó esetében annak közvetlen közelére korlátozódott. Inkább kerestem a kép alatt ill felette.. na mégegyszet thx.
2009. 01. 19. hétfő 16:11  #600
WebDragon WebDragon VIP
Tod ez kicsit hasonlít a gyerekem pc-s játékára ahol azt kell megtanulnia, hogy kezelje az egeret. Gondolom, ha egyértelműbb a jelzés, nem írok, és mint írod más is kifogásolta... akkor nem csak a bunkó láma fejemben, rossz beidegződésemben van a hiba? szerintem ha valami egyszerűbb, akkor könnyebb használni. Valami szemléletbeli változás történt. Bizonyos dolgok, naon póriasra sikeredtek, más dolgok ami eddig egyértelműek voltak, és soha se kellett keresgélni, őrült bonyolultak. Pl ráklikkelek egy képsorozatra, akkor mi a fenének kell az összes tn_ képet berakni ? és ha nem is tetszik a sorozat? márpedig ez az amatőr részen soxor előfordul, tölti az időmet, és foglalja nem csak az én sávszélességemet, hanem a tieteket is. és nálatok ez esetenként több100 x-os is lehet... ez is lassítja az oldalt... valahol láttam olyan képnézegetőt, hogy a nagykép alatt, jelenítődtek meg a kis tn_ képek. Nem több, nem kevesebb, mint ami oda kifért.. kb 10 db. Volt egy next page, stb gomb. Az ikonképre klikkelve az oldal frissülése nélkül kicserélődött a kép. Jha és ha elküldök egy szavazatot, vagy megjegyzést, akkor megszakad a letöltés.. csak akkor lehet lejátszani a videókat ismét, ha az oldalt lefrissítem. Na ilyet se láttam még.. ez gyerekbetegség.. jó lenne, ha az oldalbeállításaimat megőrizné akár a serveretek, akár a sütim. A képfeltöltésnék sokat kell görgetni az oldalt annak elrendezésén is lehetne változtatni. Szerinte sok a felesleges think a felső traktusban. Amikor feltöltök, akkor nem kellenek oda.. gorgetés nélkül jelenjen meg a feltöltő box. na ezek csak javaslatok. Üdv WebDragon
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 01. 19. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2009. 01. 19. hétfő 09:28
Kedves WebDragon!

Már sokszor leírtuk, leírjuk ismét:
Minden általad hiányolt funkció fennt van az oldalon.

Nézz csak egy képet nézve a jobb felső oszlop tetejére az XXL-gombra, amire az egeret rávíve azt írja ki a böngésző, hogy extra nagy méret. Na, ott vannak az eredeti képek (csak akkor, ha van ilyen, tehát nem 400 pixeles az eredeti is.)
Menj egy videóhoz, és nézz szintén jobbra. Lefele mutató nyíl, egeret rávíve: Töltsd le!
Képsorozatnál ugyanott van az ikon, ez a visz a letöltéshez. smile
Sőt, képsorozatoknál jobb oldalra szépen ki van írva, hogy Teljes napi amatőr képsorozatok letöltése.

Reméljük így már megvannak a funkciók. smile
2009. 01. 19. hétfő 11:23  #599
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Nem, az amatőr fiúk nem kapnak pontot, sosem kaptak. smile Olvasd el a segítség G pont ismertető részét!
(Ez egy válasz charli02 üzenetére (2009. 01. 18. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 18. vasárnap 22:51
Köszönöm a reagálásod.Amúgy Jan.11-én kerűlt ki a sorozat .
/ 50