Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2009. 01. 05. hétfő 16:27  #518
sgt123 sgt123
Kicsit lehidaltam, amikor legelőször megláttam az új arculatot.
Nagyon csúnyákat mondtam magamban!!
Még nem vagyok teljesen kibékülve vele, eléggé kaotikus, kevésbé átlátható mint a régi. Néhány újítás tetszik, de sok sajnos nem.
Remélhetőleg a következő verzió jobban fog sikerülni. Addig is megpróbálom felderíteni, hogyan is lehet jól kezezlni az oldalt.
2009. 01. 05. hétfő 16:09  #517
AngelH AngelH VIP Admin
Szia!

Nem fog visszakerülni sajnos.
(Ez egy válasz fatals üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 11:35
hello szeretném megkérdezni hogy a hírességek celebrity rész vissza fog e kerülni ? (boccs ha már volt erről szó nem találtam)
2009. 01. 05. hétfő 11:42  #516
vazelinator vazelinator VIP Admin
ha minden igaz új domain néven lesz majd elérhető.
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 10:58
köszi
2009. 01. 05. hétfő 11:35  #515
fatals fatals
hello szeretném megkérdezni hogy a hírességek celebrity rész vissza fog e kerülni ? (boccs ha már volt erről szó nem találtam)
2009. 01. 05. hétfő 10:58  #514
adminkiller adminkiller
köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2009. 01. 05. hétfő 10:23
lap alján: (legalul) E-mail, katt rá felugrik egy ablak, ott írd le a problémád, segíteni fognak!
2009. 01. 05. hétfő 10:23  #513
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
lap alján: (legalul) E-mail, katt rá felugrik egy ablak, ott írd le a problémád, segíteni fognak!
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 10:17
és az hol van?
2009. 01. 05. hétfő 10:17  #512
adminkiller adminkiller
és az hol van?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2009. 01. 05. hétfő 09:43
írj az ügyfélszolgálatra, ők tudnak segíteni ebben
2009. 01. 05. hétfő 09:43  #511
MmePrune MmePrune VIP Admin
írj az ügyfélszolgálatra, ők tudnak segíteni ebben
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 09:07
Van egy olyan észrevételem,hogy 1487 pontnál nem mennek feljebb a g pontjaim!ez elég gáz!nem szeretnék csúnya szavakat írni,de ha kiderül hogy a ti hibátok akkor fogok!!!
2009. 01. 05. hétfő 09:07  #510
adminkiller adminkiller
Van egy olyan észrevételem,hogy 1487 pontnál nem mennek feljebb a g pontjaim!ez elég gáz!nem szeretnék csúnya szavakat írni,de ha kiderül hogy a ti hibátok akkor fogok!!!
2009. 01. 05. hétfő 07:59  #509
bocsi de ebbe nincs bele szólásom, írjál az alsó emailra kattintva smile
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 06:54
FIgyuzzatok nagyon szarok a kismalac videók!nem baszogatásból mondom ,de frankón nézzétek meg mit raktok fel!!!!
2009. 01. 05. hétfő 06:54  #508
adminkiller adminkiller
FIgyuzzatok nagyon szarok a kismalac videók!nem baszogatásból mondom ,de frankón nézzétek meg mit raktok fel!!!!
2009. 01. 04. vasárnap 22:28  #507
olvastad a téma leirást???????????????????????????????????
idézek belőle neked:
" - A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac smile "

jah törekedj egy kicsit kulturáltabb megnyilvánulásra bocsi de "kibasztalak " egy napra.
attól hogy felpattan a tervek szerint egy ablak a vip tagság megfizetésére, érdekes attól fügétlenül meg nézheted a videót, de hát ezek szerint, nem olvasol csak hőbörögsz?
(Ez egy válasz taljan üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 14:34
Régóta vagyok rendszeres látogatója az oldalnak. Szinvonalasnak és nívósnak tartottam eddig. Az újítások pedig amit most bevezettetek SZAROK ! Teljesen elbaszott munka! Az oldal áttekinthetlen, és káosz a köbön! Az pedig hab a tortán, hogy 20, 30 másodperces amatőr beküldött videókat fizetőssé tettetek! Ez 1 Qrva rossz húzás ! Szerintem ettől teljesen be fog halni az oldal, és eltüntök a süllyesztőben. Amúgy BUÉK! ****************************************************
By taljan

(moderálva: vazelinator)
2009. 01. 04. vasárnap 17:26  #506
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Igen, a héten rengeteg minden változni, korrigálódni fog, a teljesség igénye nélkül:

- napi többszöri oldalleállás megszűnik

- napi amatőr ZIP is lesz az amatőröknél

- a galéria oldalon nem fogja betölteni az összes kisképet, így gyors lesz az az aloldal is

- vissza a sorozatokhoz, videókhoz gomb a megfelelő helyre visz majd

- előző / következő-nél mindig jól fog megjelenni az adott elem

- videólejátszóban nem lesznek hibás, hiányos filmek

- a külföldi oldalak is frissülni fognak

Az építő, ötlet jellegű kritikákat továbbra is szívesen vesszük!

Üdv.
(Ez egy válasz Sytex üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 17:19
Lesz valami a vissza gonbos történettel/buggal? Nem irom le megint, mert párszázan már megtették.....
2009. 01. 04. vasárnap 17:19  #505
Sytex Sytex
Lesz valami a vissza gonbos történettel/buggal? Nem irom le megint, mert párszázan már megtették.....
2009. 01. 04. vasárnap 17:15  #504
geri04 geri04
nekem a régi jobban bejött!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. 01. 04. vasárnap 14:34  #503
taljan taljan
Régóta vagyok rendszeres látogatója az oldalnak. Szinvonalasnak és nívósnak tartottam eddig. Az újítások pedig amit most bevezettetek SZAROK ! Teljesen elbaszott munka! Az oldal áttekinthetlen, és káosz a köbön! Az pedig hab a tortán, hogy 20, 30 másodperces amatőr beküldött videókat fizetőssé tettetek! Ez 1 Qrva rossz húzás ! Szerintem ettől teljesen be fog halni az oldal, és eltüntök a süllyesztőben. Amúgy BUÉK! ****************************************************
By taljan

(moderálva: vazelinator)
2009. 01. 04. vasárnap 10:07  #502
"Sharon ügy" igen valóban amatőrként kezdte, igen valóban profin fotózva, de attól még amatőr marad, ha valaki profin fotóztat (nem profi fotóst írtam). és amatőrként jelentkezett a webcamos melóra, és jött a hőbörgés, majd közös megegyezéssel leszedtük a fotóit. erre még nagyobb hőbörgés, hogy most már tuti, hogy a mi emberünk.
furán reagáltok. őszintén nekünk tényleg nem üzlet az amatőrök sokasága közül ki tűnő amatőr, mert az egyből a mi emberünk szerintetek, és megy a torzsalkodás, majd kirúgásra kerül egy-két ember ami furcsamód, megint arra hoztok ki, hogy azért mert ő a mi emberünk smile . de hát őket ugyan úgy nem utasíthatjuk el mint azokat a feltöltőket, akiket ti színvonalon alulinak tituláltok.
megjegyezném, hogy bár fura mód a hőbörgéssel ingyen reklámot csináltatok neki. (nekem meg egy halom melót a moderálással)

második felvetésedre meg: lehet az a baj a "használhatatlan" inkább csak nagyon szokatlan a régi felépítéshez.

fizetős? a kismalac videó letöltése lett fizetős csak, s vissza léptünk pár dologba, nem kell most már gg G pont a videók megnézéséhez, ami ugyan úgy fizető eszköz. s hogy ne kelljen gg G pont vagy VIP tagságot veszel vagy máshogy beszerzed rá a gg G pontot
(Ez egy válasz Bradley üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 00:08
Sziasztok! Kb. 5 éve rendszeresen -napi szinten-néztem a GG-t és gyakorlatilag csak is ezt. Színvonalasnak, tartalmasnak, minőséginek és egyedinek éreztem.
Az első -bár kisebb-problémám a "Sharon ügy" (vagy mi volt a neve) volt, amikor amatőr rovatott szétbombázta (naponta- a hét minden napján-full profi sorozatokkal) egy csaj, aki hirtelen-úgy hogy még az amatőrök között fenn volt -megjelent a fizetős webkamerás témában......
A második meg ez a borzalom, amivé lett a weboldal. Bocs, de ez egy tragédia. Nem is a tartalom, mert gondolom, maradt ugyanaz, de ahogy ez szét lett bombázva.........
Értem én, hogy valamiből meg kell élni, és gyakorlatilag több már az oldalon a fizetős rész, mint a nemfizetős, de hogy a weboldal szerkezet így gyakorlatilag használhatatlan.
2009. 01. 04. vasárnap 09:08  #501
forgalmi adataid neked honnan vannak?
olyannal vagdalkozzatok a mi konkrétum is smile
egyszerű emberek érdekes használják, csak hát a net mumusokkal van kiszúrva, mint velem, mert nem klasszikus elrendezés.
de ezt is írtam már lejjebb majd olvasd el.
légyszíves erről írtam már lentebb olvasd el majd
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 01. 03. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 21:07
figyuzz krémesember,
tudod! tísztellek benneteket.
ez annyira áttekinthetetlen átlagember számára,és ezt nagyon jól látjátok ti is.
mondjuk a forgalmon is látszik!!
(amugyis alapszabály ,reklám és hirdetés, baloldalon ,egyéb jobb oldal
üdv:a new1
smile
2009. 01. 04. vasárnap 09:01  #500
"s még valami amit nem ártana az eszedbe vésned: ti vagytok a felhasználók és mi vagyunk értetek és nem fordítva.
paaj, a mellébeszélés csúcsa amit itt elővezetsz Ha szabad tanácsolnom, kevesebb gúnyolódással írogass".
- szabadon idézve te egy kicsit
illetve jól lenne ha a linket írnád le melyik videót nem, lehet meg nézni és milyen rendszerezel nézed?
illetve jól lenne ha fel raknád az új flash player hát ha az a gyíkod.
várom a válaszod egy nap múlva, addig pihi, tényleg csak a fikázáshoz értesz?
2009. 01. 04. vasárnap 00:08  #499
Bradley Bradley
Sziasztok! Kb. 5 éve rendszeresen -napi szinten-néztem a GG-t és gyakorlatilag csak is ezt. Színvonalasnak, tartalmasnak, minőséginek és egyedinek éreztem.
Az első -bár kisebb-problémám a "Sharon ügy" (vagy mi volt a neve) volt, amikor amatőr rovatott szétbombázta (naponta- a hét minden napján-full profi sorozatokkal) egy csaj, aki hirtelen-úgy hogy még az amatőrök között fenn volt -megjelent a fizetős webkamerás témában......
A második meg ez a borzalom, amivé lett a weboldal. Bocs, de ez egy tragédia. Nem is a tartalom, mert gondolom, maradt ugyanaz, de ahogy ez szét lett bombázva.........
Értem én, hogy valamiből meg kell élni, és gyakorlatilag több már az oldalon a fizetős rész, mint a nemfizetős, de hogy a weboldal szerkezet így gyakorlatilag használhatatlan.
/ 50