Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2009. 01. 03. szombat 21:07  #498
new1 new1
figyuzz krémesember,
tudod! tísztellek benneteket.
ez annyira áttekinthetetlen átlagember számára,és ezt nagyon jól látjátok ti is.
mondjuk a forgalmon is látszik!!
(amugyis alapszabály ,reklám és hirdetés, baloldalon ,egyéb jobb oldal
üdv:a new1
smile
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 01. 03. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2009. 01. 03. szombat 17:07
már mint mi?
2009. 01. 03. szombat 17:07  #497
már mint mi?
(Ez egy válasz Mysql üzenetére (2009. 01. 03. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 16:31
juj ,fiuk lányok!
ne legyen harag!
de nagyon gyenge.
még az előzőhez képest is
new1
2009. 01. 03. szombat 16:31  #496
Mysql Mysql
juj ,fiuk lányok!
ne legyen harag!
de nagyon gyenge.
még az előzőhez képest is
new1
2009. 01. 03. szombat 14:39  #495
igen a szögelés miatt léptet ki smile
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2009. 01. 03. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 13:34
FF2-ben is eléggé látszik a háttér.
A másik: nem szoktam kilépni, de kb. 2 naponta kiléptet. Ez gondolom még a szögelés miatt.
2009. 01. 03. szombat 13:34  #494
Fögenyó Fögenyó
FF2-ben is eléggé látszik a háttér.
A másik: nem szoktam kilépni, de kb. 2 naponta kiléptet. Ez gondolom még a szögelés miatt.
2009. 01. 03. szombat 13:33  #493
üzleti szempontból nem igazán akarjuk elkülöníteni smile bár jelezve is van a képek közt mihez kell vip.
így belekattintasz a VIP felhívásba és bosszankodva talán el ö is fizetsz rá, ha látni akarod a tartalmat smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 02:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (402326)
2009. 01. 03. szombat 02:36
ha ma huzok mle valami filmet es regisztrava vagyok orulnik ha volna figelmesztetes mi t huszhatnak le a regisztralt tagok es mit a extra tagok
2009. 01. 03. szombat 13:28  #492
tudomásom szerint csak sejtetés erejéig látszanak a dolgok és igazán nem lehet kivenni semmit
milyen böngészőt használsz? talán más, hogy kezeli ezt az effektust... megnézzük.
(Ez egy válasz k4 telep üzenetére (2009. 01. 03. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 12:45
hello
csak annyi lenne a hozzászólásom, hogy mielött megjelenik a figyelmeztető szöveg, hogy ez egy erotikus oldal, még nagyban látni a video előzeteseket és az egyéb képeket és miközben olvasom a szöveget a háttérben szintén látszódnak a "dolgok". Tudom ez senkit sem zavar aki ide látogat (így engemet se), de hátha valakinek véletlenül nem tetszik.
2009. 01. 03. szombat 13:26  #491
bocsi de anonimitást bár mikor bár kinek biztosítom, sok veszekedésnek kerülök el vele, s a bejelentők is bátrabbak így.
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2009. 01. 03. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 13:11
a kismalac videók lassan töltenek ennyi!amúgy zsír minden,csak ez a levadászós téma zavar egy kicsit ki is kért ilyet?
2009. 01. 03. szombat 13:11  #490
adminkiller adminkiller
a kismalac videók lassan töltenek ennyi!amúgy zsír minden,csak ez a levadászós téma zavar egy kicsit ki is kért ilyet?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 31. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 31. szerda 20:14
inkább azon örülj, hogy nem tetem eleget a kérésnek hogy vadásszam ki a neved, mert itt az ilyen név szerintem simán elfér, a gg-n.
inkább írjad mi dobná fel az egészet, mi a hiba hogy minél hamarabb be álljon.
2009. 01. 03. szombat 12:45  #489
k4 telep k4 telep
hello
csak annyi lenne a hozzászólásom, hogy mielött megjelenik a figyelmeztető szöveg, hogy ez egy erotikus oldal, még nagyban látni a video előzeteseket és az egyéb képeket és miközben olvasom a szöveget a háttérben szintén látszódnak a "dolgok". Tudom ez senkit sem zavar aki ide látogat (így engemet se), de hátha valakinek véletlenül nem tetszik.
2009. 01. 03. szombat 02:36  #488
Törölt felhasználó (402326)
ha ma huzok mle valami filmet es regisztrava vagyok orulnik ha volna figelmesztetes mi t huszhatnak le a regisztralt tagok es mit a extra tagok
2009. 01. 02. péntek 23:21  #487
webprogramozók és a web felhasználok már rég nem járnak együtt.
túlságosan hajtva van a klasszikus elrendezés.
gondolom te is sokszor találkoztál olyannal, hogy a felhasználó ezen mit nem ért, pedig tök logikus.
s a logikus elrendezés ellenére sem találnak meg mindent és minden hova írva panaszkodnak pl.
mostani elrendeléssel a felhasználói szokásokat követjük. káosz részével meg elvisszük őket minden hova.

a celeb ha minden igaz új doménra fog kerülni
(Ez egy válasz Zsolti27 üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:18
Hát, szó-mi-szó, nem láttam még egyszerre 50 felhasználót bejelentkezve egy oldalon sem, amit csináltam. smile Bár sztem a gyorstárazásnak és hasonlóknak nem sok köze van a kinézethez, és felhasználói felülethez. Nyilván optimalizálni kell gyors letöltődésre, meg minden, de attól még lehet átlátható oldalt csinálni. Mindegy, úgy látom, 2 választásom van: vagy megszokom, vagy megszököm. Majd az idő eldönti. Nem úgy tűnik, hogy a régi felület, mint egy skin visszakerülne.
A régi oldalon biztosan volt Mészáros Dórának 9, Ritának 7 sorozata, ha kell, régi sorozat azonosítókat is tudok adni. De ez csak 2, ami szemet szúrt. Gondolom van még eltűnt sorozat bőven. Többek között a hírességek képeit és videóit sem találom.
2009. 01. 02. péntek 22:30  #486
sajnálom, jelenleg nem működik
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (406956) VIP
2009. 01. 02. péntek 21:34
Sziasztok!
Az honnan derül ki, hogy melyik sorozat milyen eredményt ért el az áll. havi szavazásban?
Hó végén miért kerülnek ki a sorozatok az áll. szavazásból? Ez nem biztos,hogy jó az éves szavazás miatt.
2009. 01. 02. péntek 22:18  #485
Zsolti27 Zsolti27
Hát, szó-mi-szó, nem láttam még egyszerre 50 felhasználót bejelentkezve egy oldalon sem, amit csináltam. smile Bár sztem a gyorstárazásnak és hasonlóknak nem sok köze van a kinézethez, és felhasználói felülethez. Nyilván optimalizálni kell gyors letöltődésre, meg minden, de attól még lehet átlátható oldalt csinálni. Mindegy, úgy látom, 2 választásom van: vagy megszokom, vagy megszököm. Majd az idő eldönti. Nem úgy tűnik, hogy a régi felület, mint egy skin visszakerülne.
A régi oldalon biztosan volt Mészáros Dórának 9, Ritának 7 sorozata, ha kell, régi sorozat azonosítókat is tudok adni. De ez csak 2, ami szemet szúrt. Gondolom van még eltűnt sorozat bőven. Többek között a hírességek képeit és videóit sem találom.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 20:19
nekem is van némi közöm a web tervezéshez smile
kb én is össze rakom ilyenre az oldalt, de véletlen legyen rajta 50 felhasználónál több és már le is halt.
itt a lényeg a nagy forgalmon van, és ezt nehéz belőni.
pl itt már a gyakran tekintet forrás, a szerveren is elő van gyorsítózva, gépi kódban tárolva.
sorozatoknak meg utána nézetek de lehet tényleg annyi van nekik smile
2009. 01. 02. péntek 21:56  #484
kattints az emailra alulra ott írd meg ezt,s megkapod a választ
ha az adatlapodon nem látszik a sorozat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54668)
2009. 01. 02. péntek 20:49
sorry,h ide írom,de régen töltöttünk fela bnőmmel képeket,és már nincsenek meg,hova kerülhettek?
2009. 01. 02. péntek 21:46  #483
gorbesrac gorbesrac VIP
Az adatlapodon látszik egy sorozat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 20:49
sorry,h ide írom,de régen töltöttünk fela bnőmmel képeket,és már nincsenek meg,hova kerülhettek?
2009. 01. 02. péntek 21:34  #482
Törölt felhasználó (406956) VIP
Sziasztok!
Az honnan derül ki, hogy melyik sorozat milyen eredményt ért el az áll. havi szavazásban?
Hó végén miért kerülnek ki a sorozatok az áll. szavazásból? Ez nem biztos,hogy jó az éves szavazás miatt.
2009. 01. 02. péntek 20:49  #481
2009. 01. 02. péntek 20:44  #480
karakter hibák egyre kevesebbek , folyamatosan javítják az oldalt: és talán ezért is találkozol a karban tartási szöveggel.(amikor egy hiba javításra kerül akkor egy halom szinkronizációt kell elvégezni, hogy a javítás meg is jelenjen, gyorsító tárarázás törlése, iker szerverek leszinkronizálása. ez olykor egy pillanat de van hogy elég hosszú idő, van hogy észre sem veszitek mert ép még nem lapoztatok tovább, és azért kell ez alatt a karbantartási duma, mert frissítés alatt elég furcsán néz ki az oldal, és mindenki hibának jelentené be)
amúgy meg bocsi, hogy javítjuk a hibákat elnézésed, de "mukodj" kimondatása sokba kerül, hogy csak rá olvasásra történjen meg a csoda smile
"Az meg meg önmagában undorító" azt hiszed, hogy minden ingyen van, jah amúgy ingyen van. x szer megnézheted ingyen. tehát a szimpla tárolás tök ingyen neked.letöltéses tárolásért meg had szedjünk már pénzt. "Az meg meg önmagában undorító" hogy azt hiszed hogy nekünk a tárhely tök ingyen van.
kérlek ad meg a bankszámla számod szeretném a fizetésem elutalni neked tök ingyen nem kérek érte semmit. nem akarok olyan szánalmas lenni, hogy kérni merjek érte valamit
(Ez egy válasz forlife üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 18:11
Az uj oldal gusztustalanul nez ki.Rendszeres a karakterhiba.A kepek nagy hanyadat nem tolti be .Viszont ellenben lassu.Nekem ne gyere azzal , hogy a beszologatos karakterek koze tartozom , mert masodjara ragadtam csak klaviaturat az elmult evek alatt.Olyan nap meg nem volt az uj verzio indulasa ota, hogy ne irta volna ki a "super ": oldalatok:Az oldal karbantartás alatt van, kérjük nézz vissza később!.Hihetetlen !
Az meg meg onmagaban undorito , hogy egy bekuldott video letolteseert(amator , vicces) penzt kertek !!!!!
Az online megtekintese lassu es szar minosegu.Ezert is rossz iranyba valtozott az oldal.Sikerult valamit elrontanotok , ami eddig jo volt es jol is mukodott.Gratulalok!Kar , hogy elrontottatok , a hosszu ideje legjobb es legsikeresebb magyar erotikus oldalt .Amugy az SMS-es elleneben letoltheto bekuldott videok letoltesenek a hibaja nem az uj verziot illeti , hanem azoke a gerinctelen embereke , akik egy ilyenert penzt mernek kerni.......Szanalmas!.Az a lenyeg , hogy Ti elegedettek vagytok........
2009. 01. 02. péntek 20:19  #479
nekem is van némi közöm a web tervezéshez smile
kb én is össze rakom ilyenre az oldalt, de véletlen legyen rajta 50 felhasználónál több és már le is halt.
itt a lényeg a nagy forgalmon van, és ezt nehéz belőni.
pl itt már a gyakran tekintet forrás, a szerveren is elő van gyorsítózva, gépi kódban tárolva.
sorozatoknak meg utána nézetek de lehet tényleg annyi van nekik smile
(Ez egy válasz Zsolti27 üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 18:05
Ronda, áttekinthetetlen, lassú, hiányoznak sorozatok! Bár kétségtelenül felvonultat jónéhány divatos(?) technológiát, és vannak hasznos új funkciók, de annyi bosszúságot nem ér, mint amennyit az új oldal okoz. Írom ezt úgy, hogy van némi közöm a webtervezéshez. El tudjátok azt képzelni, hogy Rita Faltoyano-nak csak 3 sorozata van, míg Mészáros Dórának egy sem????? Hogy csak párat említsek! Hova lettek?
/ 50