Üdv!
Szerintem jó a rendszer, de ha lehetne egy olyan keresési funkciót is belerakni az amatőr sorozatnál, hogy az életkorra lehessen keresni az nagyon jó lenne vagy alkatra.
Imádom az oldalt és így tovább!
Szerintem jó a rendszer, de ha lehetne egy olyan keresési funkciót is belerakni az amatőr sorozatnál, hogy az életkorra lehessen keresni az nagyon jó lenne vagy alkatra.
Imádom az oldalt és így tovább!
úgy látom nem nagyon használt az, hogy ennyire kultúráltan kérted!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2010. 05. 13. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 13. csütörtök 12:59
...csak ha el is Akarod érni azt, amit Kérsz!
Amúgy nem kizárólag öncélú, önös érdekből alázom le magam, hanem a csetes társadalmat képviselem mindeközben!
Amúgy nem kizárólag öncélú, önös érdekből alázom le magam, hanem a csetes társadalmat képviselem mindeközben!
tudom, hogy falra hányt borsó, de azért ide írom:
- a szmájlik teljesen össze vannak keverve a korábbi kódokat szeretnénk vissza, ha lehetséges...
- a chat "elfelejti" a beállításokat ki és belépés után, mindig újra be kell állítani a színt és egyéb beállításokat....
- gyakran túlságosan belassul...
üdv
T-A-M
- a szmájlik teljesen össze vannak keverve a korábbi kódokat szeretnénk vissza, ha lehetséges...
- a chat "elfelejti" a beállításokat ki és belépés után, mindig újra be kell állítani a színt és egyéb beállításokat....
- gyakran túlságosan belassul...
üdv
T-A-M
...csak ha el is Akarod érni azt, amit Kérsz!
Amúgy nem kizárólag öncélú, önös érdekből alázom le magam, hanem a csetes társadalmat képviselem mindeközben! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 13. csütörtök 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy nem kizárólag öncélú, önös érdekből alázom le magam, hanem a csetes társadalmat képviselem mindeközben! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 13. csütörtök 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 13. csütörtök 11:17
Látom van még mit tanulnom!
Ha valamit kérek akkor illik csontig benyalva kérni mindazt
Elég surdásan is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 13. csütörtök 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 13. csütörtök 11:17
Ha valamit kérek akkor illik csontig benyalva kérni mindazt (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2010. 05. 12. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valamit kérek akkor illik csontig benyalva kérni mindazt (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2010. 05. 12. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 16:36
A Fejlesztők felé:
Szeretném feltenni azon költői kérdések egyikét, mely szerint lenne-e rá mód és lehetőség, hogy a korábbról már megszokott kódokkal lehessen az egyes szmájlikat megjeleníteni a chat felületén.
Többek (mindenki) igényét tolmácsolom a mélyen tisztelt és rendkívüli módon megbecsült fejlesztő csapat (ha létezik ilyen) felé, munkájukat megbecsülve és elismerve!
Persze türelemmel kivárva, hogy ez megtörténjen (mondjuk úgy kb. azonnal)!
Előre is köszi!
T-A-M és a chat lakóközössége
Szeretném feltenni azon költői kérdések egyikét, mely szerint lenne-e rá mód és lehetőség, hogy a korábbról már megszokott kódokkal lehessen az egyes szmájlikat megjeleníteni a chat felületén.
Többek (mindenki) igényét tolmácsolom a mélyen tisztelt és rendkívüli módon megbecsült fejlesztő csapat (ha létezik ilyen) felé, munkájukat megbecsülve és elismerve!
Előre is köszi!
A Fejlesztők felé:
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Sajnos a hétvégi és a pénteki idöszaka a leg nem forgalmasabb időszak.
De igyekeznek mi hamarabb beüzemelni újra a chat-et.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
De igyekeznek mi hamarabb beüzemelni újra a chat-et.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
Lesz ma még chat??Nagyon kíváncsi lennék,mert ez a pár óra igen tág fogalom.
mikor lessz már....!:(
senki nem tudja hogy meddig tart még a karbantartás
mikor lesz már kész a chet? unatkozom
Még mindig nincs chat
...váltottam, de így is túl sokáig tart
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 05. 07. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
erre találták ki a váltott kezes karban tartást
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2010. 05. 07. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 07. péntek 12:00
izééé...ha én ennyi ideig tartanék karban...tuti elfáradna a karom....
izééé...ha én ennyi ideig tartanék karban...tuti elfáradna a karom....
lap alja email címre kattintva írd meg kérlek
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 05. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2010. 05. 05. szerda 15:52
A "reklámban" igértek 1 hónap VIP tagságit, ha jelentkezünk a játékra. "Bedőltem", jelentkeztem, de sehol nincs az igért VIP tagsági, pedig "keményen" nyomoztam utána. Üdv.!
A "reklámban" igértek 1 hónap VIP tagságit, ha jelentkezünk a játékra. "Bedőltem", jelentkeztem, de sehol nincs az igért VIP tagsági, pedig "keményen" nyomoztam utána. Üdv.!
Helló mindenki!most 14:31 perc van és nem tudok belépni a chetbe.kiirja hogy probléma az oldal betöltésénél!csináljatok valamit léccccccci!!!
...jó volna tudni, hogy valaki érdemben foglalkozik a Chat-el, mert ma gyakorlatilag használhatatlan!
Server időérzékével is bajok lehetnek, mert jelen pillanatban 09:54-et mutat az óra....
Server időérzékével is bajok lehetnek, mert jelen pillanatban 09:54-et mutat az óra....